
Merginos, o į šokoladinį pyragą reikia dėti ir sodos ir kepimo miltelių?

QUOTE(miau @ 2010 02 23, 09:46)
tik sodos

QUOTE(miau @ 2010 02 23, 09:46)
raso ir to ir to, bet as dedu tik kepimo milteliu

QUOTE(keistuole @ 2010 02 23, 10:15)
1 puodelis miltų
1 puodelis cukraus
1 puodelis karšto vandens
½ puodelio kakavos miltelių
1 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. sodos
1 kiaušinis
¼ puodelio tirpinto sviesto
cukraus pudros


Ačiū 
Tik nepatogu tais puodeliais matuot. Geriau būtų, jei viskas gramais būtų surašyta

O kepat iš tokios normos kaip parašyta ar dvigubinat?

Tik nepatogu tais puodeliais matuot. Geriau būtų, jei viskas gramais būtų surašyta


O kepat iš tokios normos kaip parašyta ar dvigubinat?
QUOTE(Aistee:) @ 2010 02 23, 13:47)
raso ir to ir to, bet as dedu tik kepimo milteliu
1 puodelis miltų
1 puodelis cukraus
1 puodelis karšto vandens
½ puodelio kakavos miltelių
1 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. sodos
1 kiaušinis
¼ puodelio tirpinto sviesto
cukraus pudros


1 puodelis miltų
1 puodelis cukraus
1 puodelis karšto vandens
½ puodelio kakavos miltelių
1 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. sodos
1 kiaušinis
¼ puodelio tirpinto sviesto
cukraus pudros




pamačiau sodą, tai matyt ir nusprendžiau, kad nebereik kepimo miltelių.
Šiaip aš jų ir nedėjau, bet vis tiek viskas iškilo.
QUOTE(miau @ 2010 02 23, 14:06)
O kepat iš tokios normos kaip parašyta ar dvigubinat?
As kepu is tokios normos kaip ir parasyta...
QUOTE(keistuole @ 2010 02 23, 14:06)


pamačiau sodą, tai matyt ir nusprendžiau, kad nebereik kepimo miltelių.
Šiaip aš jų ir nedėjau, bet vis tiek viskas iškilo.
Tai zinoma , kad ka nori ta ir matai

As pirma kart kepdama dejau sodos, dabar nebededu, nors gaunas toks pat kaip ir su soda

QUOTE(miau @ 2010 02 23, 14:06)
Ačiū 
Tik nepatogu tais puodeliais matuot. Geriau būtų, jei viskas gramais būtų surašyta

O kepat iš tokios normos kaip parašyta ar dvigubinat?

Tik nepatogu tais puodeliais matuot. Geriau būtų, jei viskas gramais būtų surašyta


O kepat iš tokios normos kaip parašyta ar dvigubinat?
puodelis miltu yra 140gr, cukraus 200gr

Šiandien gaminau žuvies frikasę
Nuostabus receptas, begalo skanus patiekalas.
Kaip ir Sonatina, gamindama nenaudojau vyno (neturėjau) ir kitą kartą nedėčiau cintrinos sulčių, užtat labai čia tiko lengvas sojų padažas

Nuostabus receptas, begalo skanus patiekalas.
Kaip ir Sonatina, gamindama nenaudojau vyno (neturėjau) ir kitą kartą nedėčiau cintrinos sulčių, užtat labai čia tiko lengvas sojų padažas

Siandien gaminau, Koteltus su sufle kepurelemis....nu liuks
dariau is kalakutienos farso ir dejau grietine





QUOTE(Nova @ 2010 02 22, 21:55)



QUOTE(vaida g. @ 2010 02 23, 21:43)
Na nuotrauka savo idejau


Mergaitės, dar pakonsultuokit mane dėl to šokoladinio kekso
Aš jį vakar kepiau, bet man norėtųsi, kad šlapesnis būtų. Gal aš blogai kakavą ir sviestą matavau?
1 puodelis miltų - 140 gr
1 puodelis cukraus - 200 gr.
1 puodelis karšto vandens - kiek čia? stiklinė?
½ puodelio kakavos miltelių - kiek čia, jei gramais?
1 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. sodos
1 kiaušinis
¼ puodelio tirpinto sviesto - ir kiek čia?
cukraus pudros


1 puodelis miltų - 140 gr
1 puodelis cukraus - 200 gr.
1 puodelis karšto vandens - kiek čia? stiklinė?
½ puodelio kakavos miltelių - kiek čia, jei gramais?
1 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. sodos
1 kiaušinis
¼ puodelio tirpinto sviesto - ir kiek čia?

cukraus pudros