sveikutes,
gal kuri nors zinote ,kai nuomuojiesi buta ar visais atvejais reikia mkoketi:nuoma moketi kas menesi, mokesti seniunijai karta i pusmeti ar 3 men, mokescius elektra kas 3 men , vanduo kas pusmeti.ar cia priklauso nuo to pas ka nuomuojiesi?kaip asmeniskai mokete jus?
nes norim issinuomuoti koki butuka ,bet kai paskaciavom su tais visais mokesciais labai daug iseina.
na taip, nuoma kas menesi, bilai visada laiku, council tax taip pat. daug iseina, bet gyveni kaip zmogus uztai
o kur jus dabar gyvenate?

QUOTE(zipzip @ 2008 02 25, 17:26)
na taip, nuoma kas menesi, bilai visada laiku, council tax taip pat. daug iseina, bet gyveni kaip zmogus uztai

na mes po kolkas gyvenam issinuomave tik viena kambari.bet matom kad taip gyventi neimanoma ir iskomes savo.o kiek kas men jums iseina?ir kokiam mieste?
QUOTE(sendy @ 2008 02 25, 14:28)
na mes po kolkas gyvenam issinuomave tik viena kambari.bet matom kad taip gyventi neimanoma ir iskomes savo.o kiek kas men jums iseina?ir kokiam mieste?
mes ne Londone, gyvenam 2 bedroom'u flat'e ir iseina i menesi na tiksliai nzn kiek, bet apie 600-700 su viskuo (internetas, tv ir kt), o Londone tai dar daugiau jauciu

siaip mes kiek zinau pvz mano seimininkai nemoka nei uz vandeni nei uz elektra.moka tik nuoma.
QUOTE(sendy @ 2008 02 25, 14:31)
siaip mes kiek zinau pvz mano seimininkai nemoka nei uz vandeni nei uz elektra.moka tik nuoma.

QUOTE(zipzip @ 2008 02 25, 17:30)
mes ne Londone, gyvenam 2 bedroom'u flat'e ir iseina i menesi na tiksliai nzn kiek, bet apie 600-700 su viskuo (internetas, tv ir kt), o Londone tai dar daugiau jauciu 

na londone mes uz kambari makam su internetu 460svaru i men.o siaip vat del londono ,mes jau ir planuojam persikraustyti i maza miesteli.atsibodo purvinos

QUOTE(sendy @ 2008 02 25, 14:35)
na londone mes uz kambari makam su internetu 460svaru i men.o siaip vat del londono ,mes jau ir planuojam persikraustyti i maza miesteli.atsibodo purvinos 

na va! sostine turi pliusu ir minusu

QUOTE(zipzip @ 2008 02 25, 17:30)

na mes londone uz vieka kambari mokam 460svru i men.siaip o kas liecia londona ,tai mes jau ir pradedam planuoti persikelti i maza miesteli.atsibodo purvinos gatves ,babajai ir visa kita

isivaizduoju...as tai irgi nenoreciau gyventi londone

kodel nemoka nezinau.matyt sutartis tokia.todel ir pasidare idomu.o siaip labai mielai ir as apsigyvenciau tam kaima
nelabai man jauciasi tie londono pliusai.kai vaikas eis i mokykla(nors tai dar toli)bus baisu ji palikti ,nuvedus i mokykla.siaip labai nesaugus miestas.vienam taip cia gerai,bet kas liecia seima ,man rodos geriau gyventi mazesnem miestelyje.tik kad mazame miestelyje su darbais prasciau.