Įkraunama...
Įkraunama...

Cista prie danties šaknies

Sveikutės mamytės ir tėveliai dalyvaujantys šiame forume. Turiu tokią problemėlę mano dantistė rado po mano danties šaknimi cista siūlo ją šalinti chirurginiu būdų Žalgirio klinikoje. Gal kam iš jūsų buvo atliekama panaši procedūra? ohmy.gif
Atsakyti
Oho ohmy.gif dar ir tokiu dalyku buna
Atsakyti
Būna, ir anksčiau būdavo tik nieks nepjaudavo o pašalindavo su visu dantuku.
Atsakyti
Pas mano giminaitę yra toks "džiaugsmas". Aš irgi išgirdau pirmą kartą. Ji ruošiasi operacijai ( kol kas tik morališkai).
Atsakyti
na man irgi neseniai pasalino cista , bet kadangi jau dantis buvo niekam tikes ir dar pries tai nuluzo, tai pasalino visa danti ir tuo paciu pasalino cista.Nieko nejutau , nuskausminamuju deka rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Turejau cista seiletakyje, salino Zalgirio ligoninej. LABAI siulyciau gyd. Martuseviciute. Nuostabus zmogus, tik labai uzsiemusi. As tiesiog pakliuvau jos budejimo priemime metu ir pagulde i savo palata. Yra teke matyti kaip daktareliui koridoriuje pinigus i kisene kisa blink.gif , as pati nunesiau tik geliu wink.gif
Atsakyti
Vaje, man irgi tas pats! Jau tempiu tempiu, baisiai bijau, vis laiko nėra. Išgrežė man du sveikus dantis, po jais abiejais, per vidurį yra cista. Sveikuose dantyse buvo supūliavę nervai. Kaip ten viskas vyksta? Papasakokite kam darė. Į ligoninę guldo? Aš maniau nueini, išpjauna ir paleidžia....
Atsakyti
QUOTE(Jenifer27 @ 2005 06 27, 09:17)
Vaje, man irgi tas pats! Jau tempiu tempiu, baisiai bijau, vis laiko nėra. Išgrežė man du sveikus dantis, po jais abiejais, per vidurį yra cista. Sveikuose dantyse buvo supūliavę nervai. Kaip ten viskas vyksta? Papasakokite kam darė. Į ligoninę guldo? Aš maniau nueini, išpjauna ir paleidžia....

Turėjau tą džiaugsmą doh.gif bet manęs neoperavo- tiesiog pradūrė žandikaulį ir išleido skystį+ gėriau stiprius antibijotikus. Sakė, kad liks žandikauly tuščia skylė, kurioj vėl nuolat kaupsis pūliai, todėl reik tą ertmę užplidyt kažkokiu dirtiniu kaulu... Bet neturėjau aš laiko operuotis ir kažkaip per kokį pusmetį viskas savaime susitvarkė...Tfu tfu tfu- jau kokie keturi metai bus praėję nuo to "malonumo"..
Atsakyti
ir aš turėjau, bet ne prie danties, o burnos viduj, vidinėj lūpos pusėj. Operavo Žalgirio klinikoj. Vietoj užmarina ta plotelį, išpjauna cistą ir susiuva. Pati procedūra trunka greitai. Tada iškart namo paleidžia (na gal dar apsėdėjau kiek laikelio su šaldančiu kompresu), dar antibiotikų išrašo. Paskui po kelių savaičių maždaug grįžau siūlų išimt.
Atsakyti
O kaip vyksta visa procedura? Privaciose klinikose ta operacija kainuoja apie 2000 Lt, o Zalgirio? Ir kur reikia kreiptis i poliklinika ar ligonine? Paaiskinkit man, kaip isvis ten priima operuotis? Kiek suprantu, tai reikia eit i savo poliklinika, gaut siuntima? Zodziu, smulkiai viska, please 4u.gif
Atsakyti
Man vyko taip: savo poliklinikoj iš gydytojo gavau siuntimą, tada nukeliavau į Žalgirio kliniką, ten apžiūrėjo mane ir skyrė operaciją, davė savo tel., liepė pasidaryt kraujo ir šlapimo tyrimus ir užsirašyt telefonu procedūrai. Taip ir padariau. Operacija kainavo apie kelis litus, gal apie 5, tiksliai nepamenu, kadangi buvau su siuntimu, tai mokėjau tik už medžiagas. Sakė, be siuntimo apie 50 kainuotų, bet gal dabar ir daugiau nežinau, prieš metus man buvo.
Atsakyti
Nu nežinau, bet kai aš prieš tuos keturis(berods) metus skambinausi į Žalgirio g. be siuntimo- tai informavo, kad operacija kainuos 200lt. Gal čia dėl to, kad cista buvo ne po oda, o vidury kaulo, žandikauly g.gif Spėju, kad per tą laiką turėjo dar pabrangti...
Atsakyti