Apelsinmedis kaip skaniai bandeles atrodo,kaip pirktines.
Net uzsimaniau su pienuku, oi kaip skanu butu niam,niam.
QUOTE(linuke_ @ 2007 12 21, 17:06)
taip, būtent taip
ir dar kaip tik jos norėjau paklausti ar minkšti gaunasi kūčiukai pagal šitą receptą?
QUOTE(reveka @ 2007 12 21, 17:48)
Aha tikrai viskas labai aiškiai parašyta. Nu gal bandysiu
QUOTE(linuke_ @ 2007 12 22, 12:10)
Aha tikrai viskas labai aiškiai parašyta. Nu gal bandysiu
O tai bus skanu tokia tešla su kopūstų (šviežių troškintų) įdaru
Ir bandeles reikia formuoti kaip anksčiau buvo rašyta: tešlą iškočioti ir į ją dėti įdarą 
na nežinau, aš tokią esu bandžiusi su cinamonu, šokoladu, obuolių džemu ir dešrelėm, tai visos gavosi
QUOTE(linuke_ @ 2007 12 21, 16:12)
Žadu kepti bandelių su grybais ar kopūstais, dar neapsisprendžiau, kūčioms. Tik noriu pasiklausti, ar tos bandeles būna skanios ir kitą dieną.
Su grybais tikrai skanios būna
O kad būtų šiltos galima pašildyti mikrobangėj, orkaitėj ar netgi keptuvėj. Nors skanios ir šaltos
QUOTE(reveka @ 2007 12 21, 16:13)
pagal tikrai gerbiamos Owly recepta keptos tikrai turetu gautis, nes ten viskas zingsnis po zingsnio aprasyta, ir jos tikrai bus skanios ir kita diena 
QUOTE(linuke_ @ 2007 12 21, 17:06)
Ir dar mintis, kažin kokios būtų kitą dieną bandelės iš tos pirktinės bemielės tešlos 
O šito tikrai nežinau, nė karto nesu kepusi iš pirktinės tešlos
QUOTE(reveka @ 2007 12 21, 17:48)
taip, būtent taip
vat reklama dabar jai darau
ir dar kaip tik jos norėjau paklausti ar minkšti gaunasi kūčiukai pagal šitą receptą?
ir dar kaip tik jos norėjau paklausti ar minkšti gaunasi kūčiukai pagal šitą receptą?
Tai jau tikrai
Kaip tik šiandien kepsiu
O Kalėdinių bandelių/ pyragėlių (mes juos "ausytėm" vadinam) įdarus tokius pačius darom: grybai, mėsa, mėsa su grybais ir saldžios aguoninės ausytės
QUOTE(linuke_ @ 2007 12 22, 12:10)
Ir bandeles reikia formuoti kaip anksčiau buvo rašyta: tešlą iškočioti ir į ją dėti įdarą 
Taip
Na va prikepiau jau šližikų
Ir atėjau ataskaitos parašyti
Dariau lyg ir pagal tą patį receptą, tik truputi pagerinau 
Tai ingredientų santykis gavosi daugmaž toks:
500 ml pieno
300 ml cukraus (tikrai nepersaldūs, kitą kartą drąsiai dėsiu 400 ml)
14 g sausų mielių (2 pakeliai po 7 g Dr.Oetker)
1 kg su trupučiu miltų
125 g sviesto
2 kiaušiniai
1 a. š. druskos
pora saujų aguonų
keli lašeliai vanilinės esencijos
Gavosi minkšti
Na aplink plonytė kietesnė plutelė, tokia traški, o vidus minkštas
Galvoju, kad ko gero iš "nepagerintos" tešlos turėtų gautis dar minkštesni
Tai ingredientų santykis gavosi daugmaž toks:
500 ml pieno
300 ml cukraus (tikrai nepersaldūs, kitą kartą drąsiai dėsiu 400 ml)
14 g sausų mielių (2 pakeliai po 7 g Dr.Oetker)
1 kg su trupučiu miltų
125 g sviesto
2 kiaušiniai
1 a. š. druskos
pora saujų aguonų
keli lašeliai vanilinės esencijos
Gavosi minkšti
Galvoju, kad ko gero iš "nepagerintos" tešlos turėtų gautis dar minkštesni
QUOTE(Owly @ 2007 12 23, 02:49)
Na va prikepiau jau šližikų
Ir atėjau ataskaitos parašyti
Gavosi minkšti
Na aplink plonytė kietesnė plutelė, tokia traški, o vidus minkštas
Galvoju, kad ko gero iš "nepagerintos" tešlos turėtų gautis dar minkštesni
Gavosi minkšti
Galvoju, kad ko gero iš "nepagerintos" tešlos turėtų gautis dar minkštesni
ech, per vėlu jau...
bet vis tiek labai ačiū, gal kažkam kitam padės
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 23, 10:05)
Galima
QUOTE(reveka @ 2007 12 23, 10:53)
ech, per vėlu jau...
Mamytė mokosi, ir ten, kur ji mokosi, valgykloje dirba konditerės, kurios taip pat dar studijuoja, ir kaip tik ir kūčiūkus daro, ir vyniotinius. tai mamytė pas jas nupirko ir kūčiukų, kurie viduje lb faini, dantų nelaužo
ir vyniotinį, kuris, stovėdamas ant palangės, labai jau vilioja mane...
bet vis tiek labai ačiū, gal kažkam kitam padės
bet vis tiek labai ačiū, gal kažkam kitam padės
Gaila
O gal mamytė gali sužinoti receptą tų kučiukų?
Tikiu, kad vilioja tokie skanumynai
O kepant pyragelius is sluoksniuotos teslos ar reikia virsu subadyti







