na va, turiu receptėlį ir aš

privalumai keli

1. sumaišius tešlą, jos nereikia kildinti, ta prasme iš kart kočiot ir formuot gaminius. juos, tiesa, tik prieš kepimą reikėtų pakildint

2. iškepta ilgai išsilaiko šviežia. na, labai ilgai. kokias 3 dienas 100%
3. užmaišius tešlą galima, tarkim, iš pusės padaryt kokį pyragą ar bandelių, o likusią į šaldytuvą, apvyniojus maistine plėvele, ir kept kitą dieną

taigi...

1 litras pieno
2 kg miltų (na, kaip visuomet, geriausia imti EXTRA

)
50 g. mielių
3 kiaušinukai
20 v.š. aliejaus. būtent, 20, tada tešla minkšta bus
2 a.š. druskos
1 st cukraus
į pieną pašildytą mieles su cukrumi, išplakti kiaušinius ir supilt į pieną, aliejų irgi, druską. pilti miltus ir su mikseriu plakt. kai nebesiplaks, minkyt

manyčiau, kad galima pasinaudot Owly patirtimi ir supylus mieles į pieną palaukti, kol susidarys burbuliukai
Papildyta:
QUOTE(kedute @ 2008 01 25, 18:34)
Norejau paklausti kas ten per glaistas ir kaip daryti?
Dar klausimelis bandeliu myletojoms

,
kaip paruosti grybai geriausia tinka bandeles idarui?
turiu dziovintu bet juos dedu tik i barsciu sriuba, o i bandeles

, gal tada pries tai pavirti ? ar gal geriau marinuotus deti, ar virtus? patarkite
mes su mama kai darom,tai juos išverdam, keptuvėje apkepam svogūniukų. grybus per mėsmalę sumalam, sumaišom su svogūnais ir truputį prieskonių, druskos taipogi įdedam