Gimnastkos kamuolys tikras gėris. Su juo viskios veiklos galima prisigalvoti atitinkamai pagal amzių. Kol maziukas galima pasodinus kėdutėj ridenti tą kamuoly palei vaika, mėtyti jį, duoti čiupinėti, arba kai ant žemės paguldai galima rideti į vaiką. Kai vyresnis mankšteles ant kamuolio daryti, pasisodinus kartu ridinėtis galima. Šokinėti ant kamuolio prilaikant už pažastų.
Dar gerai visokie buities rakandai - dangteliai nuo metalinių arbatos dėžučių - tarška, griežti galima, su šaukštu mediniu daužyti galima. Nuo stiklainių dangteliai, galima jų į stalčių pripilti ir duoti tarškinti.
Į tuščius plastikinius butelius galima priberti kruopų, makaronų - gali tarškinti, žiūrėti. Tada dar vandens galima įpilti, gali stebėti kaip pvz ryžiai skirtingų spalvų plaukioja buteliuke plastikiniame. Jį po kambarį ridenti.
Kai mažiukė visai buvo uostyt duodavom viska ir apelsinus, ir česnakus.
Veidrodis - visokios grimasos prieš veidrodį.
Kriauklė- užkimšti kriauklę, pripilti vandens ir duoti taškytis arba įdėti kokį guminį žaisliuką kad gaudytų.
Ieškoti burzgiančių ar garsą skleidžiančių daiktų - patikdavo kai blenderiuoju, juokdavos labai, tai visaip mygtuką spaudai kad skirtingais intervalais blenderiuotųsi arba žiūrėt kaip skalbiniai būgne sukasi, kaip skalbenkė vibruoja. Gal dulkių siurblys patiktų?

Čia surašiau ką veikdavom su savo mergaite, pagal amžių galima žiūrėt kas vaikui patinka, o kas ne. Jei šaindien nepatnka tai rytoj gali ir patikti biggrin.gif