Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pelytte @ 2009 08 18, 22:54)
idomiai gi kaip, man atvirksciai butent pirma ir paskutine nepatinka, bet jau paskutine kur visu ugiu ypatingai nepatinka, imeciau tik tam kad gal kam kokiu minciu kils ir pasidalintu blush2.gif

Man nepatinka tos, kur ji guli, fotografuota is virsaus. Veidas neproporcingas atrodo g.gif gal is per arti fotografuota g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 18 rugpjūčio 2009 - 22:07
Zitlali, tu aukso luitas pas mus 4u.gif taip negailet patarimu, pamokymu - nu pasaka tiesiog wub.gif tiek padrasinimu visoms pazarstai - kokia tu saunuole biggrin.gif

Kaktuke, tikrai mielai susibegciau kur wink.gif tai kaunietes prasom drasiau - as tai bet kada, tai derinames su kitomis, gi butu smagu wink.gif

Pelytte - sese super - tik fotkink ir fotkink wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merguzyt @ 2009 08 18, 22:05)
Kaip jūs greit prirašot temą, nespėju skaitalioti ir fotografuot  biggrin.gif Ir tiek gražių nuotraukų  thumbup.gif  pridėjot ojojoj...  Na įdedu ir aš vieną nuotraukyte iš savaitgalinio pasivaikščiojimo po sodą.

http://farm3.static....14ef317bf_b.jpg

merguzyt, man tai gražu(taip paprasta ir gražu). Tik gal nedaryčiau centrinės kompozicijos, kaip nors kitaip pabandyčiau kirpt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 18, 23:04)
Tikriausiai pabandyčiau ją fotografuoti mieste  bigsmile.gif , kaškaip atrodo kad modeliuko stichija ten ir ten jis labiau atsivertų.  4u.gif Ant stogo kur nors... ar ant kokių riedučių...

parduotuvej, prie drabuziu spintos, su kruva batu, besimatuojancia kazkelintu dzinsus, viskas aplink ismetyta, makiazas apsitrynes biggrin.gif as ja isivaizduoju tokia smile.gif
Atsakyti
ich na jo veidas jos ilgas.
o del rieduciu g.gif net nzn manau tada dar aukshtesne butu. visai i kadra neitalpinciau doh.gif
o del miesto ti gal visai nieko. reix kada pabandyt su savo muiline doh.gif
ohhh jei ne tos atostogos galeciau nusipirkti veidroduka hrrr, tex vaziuot su muiline
Papildyta:
QUOTE(žmogiukas @ 2009 08 18, 22:11)
parduotuvej, prie drabuziu spintos, su kruva batu, besimatuojancia kazkelintu dzinsus, viskas aplink ismetyta, makiazas apsitrynes  biggrin.gif as ja isivaizduoju tokia smile.gif

hmm gal ir mintis g.gif kojos ilgos batu kruvos g.gif
dekui visoms uz pasiulymus, kuom nors pasinaudosiu tikrai.
Atsakyti
as apakus.. man geda su savo fotkem cia net rodyits doh.gif fantastika Zitlali, Teka...paskutine mergina nekabina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 18, 22:08)
Kaktuke, tikrai mielai susibegciau kur wink.gif tai kaunietes prasom drasiau - as tai bet kada, tai derinames su kitomis, gi butu smagu wink.gif

Rasytce mirksiukas.gif

vilnietės irgi mirksiukas.gif ir apskritai, kaunietės jau vos ne šeimom draugauja, o vilnietės kokios tai pasyvios g.gif come on!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 08 18, 15:03)
bigsmile.gif kur buvote? lauksim kadru  mirksiukas.gif
o del korteles, tai abydna, buciau kita pirkus tokiu atveju  ax.gif arba pratrint reikejo

Valetta, buvom Trentino kalnuose. Rodau ka turiu. Neisejo kazkaip idomiau pafotkinti, dar plius kadrus taupiau smile.gif

Rosetta. Paraudonuoja leidziantis saulei
user posted image

Namelis kalnuose
user posted image

Ei, palaukite, paleksime kai pavalgysiu
user posted image

Kalnu vasara, kvepianti sienu
user posted image
Atsakyti
Neleidzia cituot kazko paskutinem dienom g.gif vnz norejau pasakyt i sveikata, patarimu negaila, bila macytu tongue.gif negaila papasakot savo patyrima, bet kokiu atveju nesu kazkokia komercine, tad nebaisu, kad pralenksit ar pralenkiat jau biggrin.gif plius tie patys patarimai skirtingai veiks, skirtingai fotkinsim visvien, o va gal kazkam nuo to isties galva prasvieses, stimulas fotografuot vel atsiras smile.gif

Pelytte, ieskok geresniu kampu jos, nefotkink taip, kad burna pirmame plane butu.. fotkink gal daugiau is virsaus, rodyk kitus kampus, ryskink akis, nefotkink is apacios. PRasyk kad butu rimta, uzciauptu lupas, bet atpalaiduotu, tas ala modeliskas burnos tarpelio palikimas jai nedera visai.

Pirmoje foto tvarkingas portretas, bet neiskalbus visai
Antra viskuo nepatinka. Burbulai jau tieeeek atsibode, kad jeigu nepateiki to originaliai, nematytu kampu tai tiesa pasakius jau net brrrrr... tamsi foto, tas persikreipimas ir ziurejimas i objektyva nenaturaliu kampu puciant burbulus netikes.
Trecioje kampas netikes fotografavimo, atlauzta galva nepatogiai
Niu cia tas pats tik prasciau smile.gif
Si nieko, spalvos ant ribos, isbluke, bet visumoje belekas emocijos prasme. Nera jos smile.gif toks 'muilinis' kadras

4u.gif

Belge foto be emociju smile.gif nupyskinti vaizdai lyg sau i kelioniu albuma 4u.gif paskutineje lyg bandei kita kampa, jau liux, bet truksta kazkokio akcento, kabliuko toje sieno kupetoje, neiskalbinkas kupstas 4u.gif bet pavydziu tau nerealiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 rugpjūčio 2009 - 06:23
Zitlali wub.gif 4u.gif

Pelyte, daugiau praktikos, eini teisinga linkme, mano manymu mirksiukas.gif

Belge, man ta su šienu irgi būtų nieko, tik vat kažko trūksta, norėtųs, kad kas būtų išlindę, gal grėblio "dantis" koks ar dar kas
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti