Įkraunama...
Įkraunama...

Koncertai

g.gif Ukraina tokia neturtinga, revoliucijos, o Aerosmith pas juos bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 01 14, 18:16)
g.gif Ukraina tokia neturtinga, revoliucijos, o Aerosmith pas juos bus  g.gif

Vėl mes uodegoj unsure.gif
Jeigu kelionių organizatoriai organizuotų vežimą į Aerosmith koncertą Lenkijoje, visai važiuočiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 14 sausio 2014 - 22:33
QUOTE(mjforever @ 2014 01 13, 19:36)
kur gi, grupės ar atlikėjai turo grafikus sudaro prieš ~metus ir iš karto paskelbia. Niekas nesiruošia pas mus.

taip, bet būna, kad koncertų grafikai yra pildomi, be to, koncertų datų paskelbimas yra derinamas ir su koncertų organizatoriais...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 01 14, 22:32)
Vėl mes uodegoj  unsure.gif
Jeigu kelionių organizatoriai organizuotų vežimą į Aerosmith koncertą Lenkijoje, visai važiuočiau...

turėtų vežti į Lodzę. pradėk užklausimus rašyti firmoms, kad matytų esant paklausą.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 01 15, 16:03)
turėtų vežti į Lodzę. pradėk užklausimus rašyti firmoms, kad matytų esant paklausą.

Tai aš galvoju apie tai g.gif Pernai vežė į Gdanską (o tas arčiau) , o į Lodzę ar yra vežę, nežinau g.gif
Atsakyti
Kas ruosiasi i Okean Elzy? rolleyes.gif Ziuriu, iki koncerto dar 2,5 men., o sedimu vietu jau neber, dziaugiuos kad spejom pagauti bilietus. Viena mano megstamiausiu grupiu, nuostabi muzika ir energetika bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Bus keliaujančių į Leon Somov & Jazzu turą Songs About Love? bigsmile.gif
Atsakyti
jau kaip noriu wub.gif wub.gif
http://www.15min.lt/...28-403830?cf=df
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 02 07, 16:31)

user posted image mano svajonė, turbūt mirk- atsikelk bus, į tą koncertą teks vykti, žadėjau kažkada net toliau važiuot, kad juos išgirst.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 02 07, 18:11)
user posted image mano svajonė, turbūt mirk- atsikelk bus, į tą koncertą teks vykti, žadėjau kažkada net toliau važiuot, kad juos išgirst.

super thumbup.gif
mes irgi nusprendem vykt clap.gif
tikiuos pavyks nusipirkt bilietus, nes isivaizduoju budinciu 10val bus daaaug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eden@: 07 vasario 2014 - 21:01
QUOTE(mjforever @ 2014 02 07, 18:11)

Va va, svajonės pildosi, tik ne visada tinkamu laiku.. atvažiuoja Aerosmith, kaip suprantu, pas mus vietoj Kijevo, o manęs nebus Lt.. I am crying...
Atsakyti
Gal kas važiuojat į Aerosmith koncertą Lodzėj arba Berlyne? Užsipirkau bilietų, kai dar nebuvo pranešę, kad koncertuos Lietuvoj doh.gif dabar ieškau kompanijos, kad linksmiau būtų keliauti smile.gif
Atsakyti