Įkraunama...
Įkraunama...

Koncertai

Gal kas dalyvavote Sarah Brightman koncerte? smile.gif Man tai buvo vienas iš įspūdingiausių koncertų ever.. thumbup.gif Nerealus balsas ir pats pasirodymas super.
Atsakyti
Dieviškas dainininko Andrea Bocelli balsas skambės didžiausioje Lietuvos arenojeuser posted image

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...0#ixzz2wM2q0Mom
Follow us: @15minlt on Twitter | 15min on Facebook
Atsakyti
Kažkokios turtingos pastarosios savaitės koncertų... kai pradėjo nuo Aerosmith taip ir važiuoja... Ir visi geri, į visus norisi smile.gif Gerai, kad dar nors pasiskirsto viena dalis daugiau į pavasarį, antrieji - į rudenį...
Atsakyti
atsirinkti ir kainos padės. Bocelli, numanau, kiek kainuos, bet sako, vos 10 dainų koncerte tedainuoja unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 19, 11:39)
atsirinkti ir kainos padės.  Bocelli, numanau, kiek kainuos, bet sako, vos 10 dainų koncerte tedainuoja  unsure.gif  g.gif

tai jau tikrai smile.gif Na, Aerosmith jau duokle atidaviau smile.gif belieka koncerto sulaukti, bilietai nepigus, bet daugiau nei 10 dainu danuoja smile.gif gerai ir tai, kad dainos dauguma gerai zinomi hitai. Visad maloniau i tokius koncus, kur zinomos dainos, nei kokie negirdeti kuriniai grojami eiti. Idomu kiek į Kylie Minogue kainuos bilietukai? g.gif Gal kas girdejote?
Atsakyti
Bocelli bilietai jau baigėsi ar sistema stringa ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 20, 21:34)
Bocelli bilietai jau baigėsi ar sistema stringa ?  g.gif

Kad dar prekyba jais neprasidėjo, man rodos....
Atsakyti
QUOTE(nixike @ 2014 03 21, 09:17)
Kad dar prekyba jais neprasidėjo, man rodos....

Andrea Bocelli
Renginio data ir vieta
Data Miestas Vieta
Nuolaidos netaikomos
Kaina:
Išparduota

verysad.gif verysad.gif verysad.gif

vakar vieną dieną prekiavo ir iš karto buvo išpirkti, nespėjau...
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 21, 09:21)
Andrea Bocelli
Renginio data ir vieta
Data  Miestas  Vieta 
Nuolaidos netaikomos
Kaina:
Išparduota

verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

vakar vieną dieną prekiavo ir iš karto buvo išpirkti, nespėjau...

ką tik pažiūrėjau, pabandžiau nusipirkti - pilna bilietų (http://www.bilietai.lt/lt/event/20429), negali būti, kad tiek bilietų į tokį tolimą koncertą ir tokių brangių parduotų per vieną dieną.
Atsakyti
QUOTE(nixike @ 2014 03 21, 10:43)
ką tik pažiūrėjau, pabandžiau nusipirkti - pilna bilietų (http://www.bilietai.lt/lt/event/20429), negali būti, kad tiek bilietų į tokį tolimą koncertą ir tokių brangių parduotų per vieną dieną.

man rods, iš bilietai lt tai ir atsispausdinau. g.gif o Jums pavyko bent į krepšelį įdėti? man rodė, kad yra bilietų, bet pirkti neleido g.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 21, 11:21)
man rods, iš bilietai lt tai ir atsispausdinau.  g.gif  o Jums pavyko bent į krepšelį įdėti? man rodė, kad yra bilietų, bet pirkti neleido  g.gif

žiūrėkit atskirus sektorius, yra sektorių, kuriuose jau parduoti bilietai, bet yra ir daug sektorių, kuriuose dar yra daug laisvų bilietų. tai gal tiesiog pasirenkate sektorių, kuriame jau nebėra laisvų vietų
Atsakyti
QUOTE(nixike @ 2014 03 21, 11:51)
žiūrėkit atskirus sektorius, yra sektorių, kuriuose jau parduoti bilietai, bet yra ir daug sektorių, kuriuose dar yra daug laisvų bilietų. tai gal tiesiog pasirenkate sektorių, kuriame jau nebėra laisvų vietų

aš radau tų vietų, bet sumokti neleidžia biggrin.gif
Atsakyti