Įkraunama...
Įkraunama...

Malta III

Mes gyvenome Maltoje ir vasario mėnesį, tai nebuvo laabai jau daug žmonių - visai smagu keliauti ne high season metu. O į Gozą važiavome net tris kartus smile.gif Jaučiu vasaros laiku Malta ir Gozo skiriasi labiau dėl žmonių gausos.Visai pritariu Milux, kad Goze laikas tarsi sustoja, ramu ir tyku ten, gera smile.gif
Atsakyti
Na, nieko nuostabaus, juk Gozas yra lyg Maltos "provincija", dėl to ten ir daug ramiau... o ir žalumos daugiau rolleyes.gif Vasaros metu ten žmonių išties nemažai būna, keltai būna sausakimši, o susirasti kokį farmhouse irgi būna itin problematiška doh.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2011 03 18, 15:23)
Na, nieko nuostabaus, juk Gozas yra lyg Maltos "provincija", dėl to ten ir daug ramiau... o ir žalumos daugiau  rolleyes.gif Vasaros metu ten žmonių išties nemažai būna, keltai būna sausakimši, o susirasti kokį farmhouse irgi būna itin problematiška doh.gif

Myth, o kada tas pats pačiausias sezonas baigiasi? Rugsėjį?
Atsakyti
QUOTE(pingpongute @ 2011 03 21, 11:29)
Myth, o kada tas pats pačiausias sezonas baigiasi? Rugsėjį?

Ne, rugsėjis vis dar tebebūna pilnas [ir karštas]... Manau, pats tas bumas pradeda po truputį atslūgti maždaug nuo spalio mėnesio... rolleyes.gif
Atsakyti
Kažin kodėl keliauninkės įspūdžiais nepasidalina? Jau tarsi kažkas turėjo būti grįžęs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pingpongute @ 2011 03 22, 15:33)
Kažin kodėl keliauninkės įspūdžiais nepasidalina? Jau tarsi kažkas turėjo būti grįžęs wink.gif

As tai savo ispudziais nepasidalinsiu, bet va neseniai skaiciau A. Tapino bloga. Jis neseniai buvo maltoj, tai anot jo nieko ypatingo.. raso, kad viska galima pamatyt is atviruku:)
o siaip tai nzn, nera malta viena is populiariausiu destinations'u, gal nebent originalumo sumetimais nuvaziuot, noooors tie atvirukiniai vaizdai tikrai traukia aki:)
Atsakyti
Žinot, aš net ir Maltoj gyvendama dažnai vis dar kaifuoju nuo vaizdų tongue.gif Kadangi vakar buvo beprotiškai saulėta diena, su MB išsiruošėm pasivaikščioti... Iš pradžių po Mdina, po to nulėkėm ir prie Dingli uolų, tai... vaizdų ir aplinkos dėka atsigavau ir atsipalaidavau kaip reikiant, ir tikrai žinau, kad yra labai daug vietų, į kurias vešiuos savo artimuosius, kai jie sumąstys mane čia aplankyti bigsmile.gif

Turbūt priklauso nuo to, ko žmogus tikisi čia atvažiuodamas ir ko būtent nori... Vieniems palieka įpūsdį, kitiems nelabai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2011 03 28, 14:21)
Žinot, aš net ir Maltoj gyvendama dažnai vis dar kaifuoju nuo vaizdų tongue.gif Kadangi vakar buvo beprotiškai saulėta diena, su MB išsiruošėm pasivaikščioti... Iš pradžių po Mdina, po to nulėkėm ir prie Dingli uolų, tai... vaizdų ir aplinkos dėka atsigavau ir atsipalaidavau kaip reikiant,

pavidziu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos!!

Na ka, grizom mes is Maltos smile.gif Viskas labai patiko ir maistas ir vaizdai... labai likom suzaveti Gozo wub.gif Pagalvojom jei vaziuotumem su vaikais ir vasara, tai apsistoti noretumem ten... Aisku siek tiek mazai laiko mum buvo tik 5 dienos, bet daug ka spejom apziureti smile.gif Gaila su orais nelabai pasiseke, nebuvo taip jau karsta 16 laipsniu smile.gif MB vaiksciojo su ziemine striuke ir jam buvo gerai lotuliukas.gif nors buvo dienu kai tik su megztukais vaiksciojom.

Tiesa buvom islinde ir i naktini St. Juliansa doh.gif likom sokiruoti.. nes tiek daug vaiku naktiniame gyvenime dar nebuvom mate doh.gif Tai neliko noro ir uzeiti i koki kluba... smile.gif

Tai tiek is musu!

Atsakyti
QUOTE(terro @ 2011 03 28, 12:51)
As tai savo ispudziais nepasidalinsiu, bet va neseniai skaiciau A. Tapino bloga. Jis neseniai buvo maltoj, tai anot jo nieko ypatingo.. raso, kad viska galima pamatyt is atviruku:)
o siaip tai nzn, nera malta viena is populiariausiu destinations'u, gal nebent originalumo sumetimais nuvaziuot, noooors tie atvirukiniai vaizdai tikrai traukia aki:)

Čia priklauso ir nuo žmogaus. Žiūrint kam ko reikia arba kas ką nori pamatyti.

Mūsų valytoja, pabuvojus Romoj sakė, kad visa Roma smirdi šlapimu, o aš gyriausi kokius grožius ten mačiau (tie kvapai man kažkaip buvo antraeilis dalykas). Mano teta buvo Veličkos druskos kasyklose ir sakė, kad ten jai nepatiko, nes viskas pilka, aš buvau du kartus ir man tas objektas buvo fantastiškas vien dėl to, kad ten viskas sukurta iš druskos.
Atsakyti
Hm, šiaip gan normalu, kad šiuo metu čia, Maltoje, yra apie +16... Tad nelabai galima būtų sakyti, kad nepasisekė unsure.gif Jei norisi karščio, tai ir čia atvykti reikia šiltojo.karštojo sezono metu... rolleyes.gif

Velyčkų druskos kasyklos ir mane sužavėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2011 03 28, 23:15)
Hm, šiaip gan normalu, kad šiuo metu čia, Maltoje, yra apie +16... Tad nelabai galima būtų sakyti, kad nepasisekė  unsure.gif Jei norisi karščio, tai ir čia atvykti reikia šiltojo.karštojo sezono metu...  rolleyes.gif

Velyčkų druskos kasyklos ir mane sužavėjo  wub.gif

Tai 16 mus visai tenkino smile.gif bet buvo dienu kai ir maziau buvo ir lietus lijo, nepasiseke daugiau del lietaus 4u.gif O taip tai buvo kaip "saltoka klaipedos vasara" mirksiukas.gif
Atsakyti