QUOTE(Bena @ 2011 03 31, 11:09)
Sveikos, turiu klausimeli, koks dabar oras Maltoje?
Žieminių drabužių tikrai nereikia. Pavyzdžiui, šiandien dauguma turistų dėvėjo šortus ir maikutes, kai kurie plonus švarkelius, megztukus arba... šiltas striukes. Nuo paties žmogaus priklauso. Aš asmeniškai šiandien buvau su maikute ir plonu džemperiuku ir man buvo pats tas, tikrai ne per šilta, MB ir dar vienas vyrukas buvo su maikutėm ir sakė, kad gan vėsu, o MB sesuo su keliom palaidinėm ir šiiiltu storu megztiniu šalo

O vakare atvėsta, tad ir striukė ar kažkas panašaus tikrai pravers. Negalvokit, kad Maltoje
visuomet labai šilta... čia gi dabar pavasaris....
QUOTE(klementyna @ 2011 03 31, 11:27)
malta tikrai turistine valstybe, is to ir gyvena. siaip ji gana brangoka, turtinga valstybe. atostogoms kaip tik tinkama, nes nera labai didele. nors pati nebandziau, bet sako, visa sala galima apeiti per keturias dienas.joje yra daug fejerverku fabriku, todel vakarais vyksta bandymai. tai i kuria puse beziuresi, visur saudo fejerverkai. grazu. buvau maltoje savaite. tikrai nenusivyliau
Papildyta:
cia gal klausimas ne i tema, bet kaip sugalvojote apsigyventi Maltoje?
Sutinku, kad Malta yra turistinė valstybė... Turtinga ir gan brangi, tačiau, tarkim, atlyginimai čia nėra dideli... [pavyzdžiui, minimalus atlyginimas yra dvigunai mažesnis nei Airijoj].
Nustebino pasakymas, kad vakarais į kurią pusę bepažiūrėsi, visur šaudo fejerverkai - to nepastebėjau

Aišku, bandymų būna... kaip ir žiaurių nelaimingų sprogimų gamyklose, kokie buvo praėjusią vasarą...

[kas įdomiausia, per Naujuosius metus čia fejerverkų šaudo nedaug, nieko panašaus į tai, kaip būna Lietuvoje].
MB yra maltietis, tad.... arba jis turėjo keltis į Lietuvą [šį variantą iškart atmečiau, atsižvelgdama į lietuvių netoleranciją užsieniečių atžvilgiu, nekalbant apie kitus asmeninius aspektus], arba aš turėjau atvykti čia, na arba pasirinkti dar kitą šalį. Baigiau studijas Lietuvoje ir apsigyvenau Maltoje, nes nebegalėjau pakęsti tokio gyvenimo, kai kiekvieną mėnesį arba jis, arba aš skrisdavom vienas pas kitą... Kaip ten bebūtų, čia esu laiminga ir po truputį kuriuosi naują gyvenimą
We can be better, LOVE is the ANSWER!