Įkraunama...
Įkraunama...

Malta III

QUOTE(Sashuska @ 2011 03 29, 08:49)
Tai 16 mus visai tenkino smile.gif bet buvo dienu kai ir maziau buvo ir lietus lijo, nepasiseke daugiau del lietaus  4u.gif O taip tai buvo kaip "saltoka klaipedos vasara"  mirksiukas.gif

Aha, va lietus tai tikrai gali viską sugadinti tokiose kelionėse... Tuoj turėtų prasidėti lietingasis sezonas, būnantis prieš prasidedant karštajam sezonui - "laukiam"... laugh.gif
Atsakyti
Noriu į Maltą!!!! Pasiilgau labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pingpongute @ 2011 03 30, 21:22)
Noriu  į Maltą!!!! Pasiilgau labai smile.gif

O aš į Lietuvą už trijų savaičių trumpam parlėksiu, irgi pasiilgau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pingpongute @ 2011 03 21, 08:29)
Myth, o kada tas pats pačiausias sezonas baigiasi? Rugsėjį?

Na mes buvom lapkricio pradzioje, sezonas ten oficialiai kiek zianu baigiais Spalio 30 berods, bet mus palepino tikrai silti orai ir deginomes ir maudemes, o ir zmoniu ne tiek daug ,isivazduoju kas ten darosi vasara, kaip Myth ir minejo, del to geriau vaziuot ramesniu laiku.

QUOTE(terro @ 2011 03 28, 10:51)
As tai savo ispudziais nepasidalinsiu, bet va neseniai skaiciau A. Tapino bloga. Jis neseniai buvo maltoj, tai anot jo nieko ypatingo.. raso, kad viska galima pamatyt is atviruku:)
o siaip tai nzn, nera malta viena is populiariausiu destinations'u, gal nebent originalumo sumetimais nuvaziuot, noooors tie atvirukiniai vaizdai tikrai traukia aki:)

Na nesutikciau su tuo, ipatingai kas liecia Gozo , mes pasijutom kaip pateke ne tik i kita sali ,bet ir i kita laikotarpi, tos picu, duonos kepyklos, tokios senovines , namuose irengtos, eini vakare o garazas atidarytas , o ten dirbtuves pilnos visokiu rakandu ir sedi senukas , taiso smuika wub.gif arba misiu laikas susirenka namo gyventojai ir kartu kalba rozanciu, na daug tokiu mielu smulkmenu nuo kuriu ir yra ten savotiska dvasia.
O Malta nepopuliari gal tik Lt, bet va Uk, Airijoj ji laaaaaaabai populiari, daugkas vaziuoja ten net po kelis kartus i metus. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimeli, koks dabar oras Maltoje? Planuoju pas MB skristi ir nelabai zinau, kokius drabuzius detis, jis sako silta, bet man tas nieko nesako biggrin.gif Na, kad zieminiu drabuziu nereikia, tai taip, bet kaip vakarais? Ar reikia svarkelio, striukytes? Ar jau galima su basutemis vaiksciot?
Aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 03 31, 00:16)
Na mes buvom lapkricio pradzioje, sezonas ten oficialiai kiek zianu baigiais Spalio 30 berods, bet mus palepino tikrai silti orai ir deginomes ir maudemes, o ir zmoniu ne tiek daug ,isivazduoju kas ten darosi vasara, kaip Myth ir minejo, del to geriau vaziuot ramesniu laiku.
Na nesutikciau su tuo, ipatingai kas liecia Gozo , mes pasijutom kaip pateke ne tik i kita sali ,bet ir i kita laikotarpi, tos picu, duonos kepyklos, tokios senovines , namuose irengtos, eini vakare o garazas atidarytas , o ten dirbtuves pilnos visokiu rakandu ir sedi senukas , taiso smuika wub.gif arba misiu laikas susirenka namo gyventojai ir kartu kalba rozanciu, na daug tokiu mielu smulkmenu nuo kuriu ir yra ten savotiska dvasia.
O Malta nepopuliari gal tik Lt, bet va Uk, Airijoj ji laaaaaaabai populiari, daugkas vaziuoja ten net po kelis kartus i metus. 4u.gif

malta tikrai turistine valstybe, is to ir gyvena. siaip ji gana brangoka, turtinga valstybe. atostogoms kaip tik tinkama, nes nera labai didele. nors pati nebandziau, bet sako, visa sala galima apeiti per keturias dienas.joje yra daug fejerverku fabriku, todel vakarais vyksta bandymai. tai i kuria puse beziuresi, visur saudo fejerverkai. grazu. buvau maltoje savaite. tikrai nenusivyliau
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2011 03 28, 14:21)
Žinot, aš net ir Maltoj gyvendama dažnai vis dar kaifuoju nuo vaizdų tongue.gif Kadangi vakar buvo beprotiškai saulėta diena, su MB išsiruošėm pasivaikščioti... Iš pradžių po Mdina, po to nulėkėm ir prie Dingli uolų, tai... vaizdų ir aplinkos dėka atsigavau ir atsipalaidavau kaip reikiant, ir tikrai žinau, kad yra labai daug vietų, į kurias vešiuos savo artimuosius, kai jie sumąstys mane čia aplankyti  bigsmile.gif 

Turbūt priklauso nuo to, ko žmogus tikisi čia atvažiuodamas ir ko būtent nori... Vieniems palieka įpūsdį, kitiems nelabai...  rolleyes.gif

cia gal klausimas ne i tema, bet kaip sugalvojote apsigyventi Maltoje?
Atsakyti
Tai mes zinom, juk rasiau kad buvom 4u.gif o mes galvojom kokia cia proga tie fejerverkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2011 03 31, 11:09)
Sveikos, turiu klausimeli, koks dabar oras Maltoje?

Žieminių drabužių tikrai nereikia. Pavyzdžiui, šiandien dauguma turistų dėvėjo šortus ir maikutes, kai kurie plonus švarkelius, megztukus arba... šiltas striukes. Nuo paties žmogaus priklauso. Aš asmeniškai šiandien buvau su maikute ir plonu džemperiuku ir man buvo pats tas, tikrai ne per šilta, MB ir dar vienas vyrukas buvo su maikutėm ir sakė, kad gan vėsu, o MB sesuo su keliom palaidinėm ir šiiiltu storu megztiniu šalo laugh.gif O vakare atvėsta, tad ir striukė ar kažkas panašaus tikrai pravers. Negalvokit, kad Maltoje visuomet labai šilta... čia gi dabar pavasaris.... laugh.gif

QUOTE(klementyna @ 2011 03 31, 11:27)
malta tikrai turistine valstybe, is to ir gyvena. siaip ji gana brangoka, turtinga valstybe. atostogoms kaip tik tinkama, nes nera labai didele. nors pati nebandziau, bet sako, visa sala galima apeiti per keturias dienas.joje yra daug fejerverku fabriku, todel vakarais vyksta bandymai. tai i kuria puse beziuresi, visur saudo fejerverkai. grazu. buvau maltoje savaite. tikrai nenusivyliau
Papildyta:

cia gal klausimas ne i tema, bet kaip sugalvojote apsigyventi Maltoje?

Sutinku, kad Malta yra turistinė valstybė... Turtinga ir gan brangi, tačiau, tarkim, atlyginimai čia nėra dideli... [pavyzdžiui, minimalus atlyginimas yra dvigunai mažesnis nei Airijoj].
Nustebino pasakymas, kad vakarais į kurią pusę bepažiūrėsi, visur šaudo fejerverkai - to nepastebėjau laugh.gif Aišku, bandymų būna... kaip ir žiaurių nelaimingų sprogimų gamyklose, kokie buvo praėjusią vasarą... sad.gif [kas įdomiausia, per Naujuosius metus čia fejerverkų šaudo nedaug, nieko panašaus į tai, kaip būna Lietuvoje].

MB yra maltietis, tad.... arba jis turėjo keltis į Lietuvą [šį variantą iškart atmečiau, atsižvelgdama į lietuvių netoleranciją užsieniečių atžvilgiu, nekalbant apie kitus asmeninius aspektus], arba aš turėjau atvykti čia, na arba pasirinkti dar kitą šalį. Baigiau studijas Lietuvoje ir apsigyvenau Maltoje, nes nebegalėjau pakęsti tokio gyvenimo, kai kiekvieną mėnesį arba jis, arba aš skrisdavom vienas pas kitą... Kaip ten bebūtų, čia esu laiminga ir po truputį kuriuosi naują gyvenimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2011 03 31, 19:37)
Žieminių drabužių tikrai nereikia.

Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ach tai fejerverkai ir jų fabrikai lotuliukas.gif !!!!! Mes kelis vakarus iš eilės girdėjom fejerverkus šaudant ir galvojom - ot švenčia chebrytė - kelias dienas iš eilės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Milux @ 2011 03 31, 00:16)
.

Tikrai, tikrai - vat atrodo kažko tokio ypatingo tarsi ir nėra Maltoje, bet bendra dvasia nepaprastai gera... Na ir žmonės mums labai patiko , gal todėl , kad susitikome labai mielus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2011 03 31, 20:37)
Žieminių drabužių tikrai nereikia. Pavyzdžiui, šiandien dauguma turistų dėvėjo šortus ir maikutes, kai kurie plonus švarkelius, megztukus arba... šiltas striukes. Nuo paties žmogaus priklauso. Aš asmeniškai šiandien buvau su maikute ir plonu džemperiuku ir man buvo pats tas, tikrai ne per šilta, MB ir dar vienas vyrukas buvo su maikutėm ir sakė, kad gan vėsu, o MB sesuo su keliom palaidinėm ir šiiiltu storu megztiniu šalo laugh.gif O vakare atvėsta, tad ir striukė ar kažkas panašaus tikrai pravers. Negalvokit, kad Maltoje visuomet labai šilta... čia gi dabar pavasaris.... laugh.gif
Sutinku, kad Malta yra turistinė valstybė... Turtinga ir gan brangi, tačiau, tarkim, atlyginimai čia nėra dideli... [pavyzdžiui, minimalus atlyginimas yra dvigunai mažesnis nei Airijoj].
Nustebino pasakymas, kad vakarais į kurią pusę bepažiūrėsi, visur šaudo fejerverkai - to nepastebėjau laugh.gif Aišku, bandymų būna... kaip ir žiaurių nelaimingų sprogimų gamyklose, kokie buvo praėjusią vasarą... sad.gif [kas įdomiausia, per Naujuosius metus čia fejerverkų šaudo nedaug, nieko panašaus į tai, kaip būna Lietuvoje].

MB yra maltietis, tad.... arba jis turėjo keltis į Lietuvą [šį variantą iškart atmečiau, atsižvelgdama į lietuvių netoleranciją užsieniečių atžvilgiu, nekalbant apie kitus asmeninius aspektus], arba aš turėjau atvykti čia, na arba pasirinkti dar kitą šalį. Baigiau studijas Lietuvoje ir apsigyvenau Maltoje, nes nebegalėjau pakęsti tokio gyvenimo, kai kiekvieną mėnesį arba jis, arba aš skrisdavom vienas pas kitą... Kaip ten bebūtų, čia esu laiminga ir po truputį kuriuosi naują gyvenimą  rolleyes.gif

gal man taip pasitaike del tu fejerverku...
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 04 01, 16:54)
gal man taip pasitaike del tu fejerverku...

Va, dar prisiminiau - tam tikru metu čia kiekviename miestelyje būna švenčiamas toks religinis festivalis, tai vos ne kiekvieną vakarą tuos fejerverkus tai vienur, tai kitur šaudo, su spec efektais ir šou, o ir tęsiasi tai turbūt gerą mėnesį, jei ne daugiau laugh.gif
Atsakyti