Įkraunama...
Įkraunama...

Transferfactor papildai

QUOTE(vilytte @ 2010 02 09, 13:00)
Aš turėjau labai stiprią šienslogę vasaromis. Tokią stiprią, kad vasara man būdavo baisiausias metų laikas, ištisai bėdavo vanduo, akys amžinai raudonos, skaudėdavo gerklę. Jokie vaistai nepadėdavo.
Pastojus alergija dingo kaip į vandenį (gal ne nuo pat pirmo mėnesio, bet palaispniui vis mažėjo) ir jau 8 metai kaip negrįžta. Beje, alergija daug kam dingsta nėštumo metu. Todėl žinodama kaip dingo mano alergija, truputį suabejočiau, ar jūsų padėtį palengvino tik TF, o gal tai nėštumas? Rašau be jokios ironijos ir pykčio, tik kiek farmacija matė stebuklingų vaistų, daugelis jų galiausiai  parodė ir neigiamą savo pusę.

O Gututės teiginys, kad priešpienyje yra visa info, ir tai natūralu, tegaliu tik paklausti - tai nejau gamta suklydo priešpienį duodama tik ką tik gimusiems kūdikėliams? Suaugę individai krekenomis kažkodėl nemaitinami. Ar nebus taip, kad žmogus eilinį kartą "patobulino" gamtą g.gif Suprantu, kad tai labai pažangu, bet Gututės paminėtus homeopatinius vaistus rimtesnių ligų atveju skiria tik gydytojai - homeoapatai, ir savigyda rimtesniais homeopatiniais preparatais nerekomenduojama, o čia vos ne platintojai tampa gydytojais.

tai labai paprasta,gyvunai su priespieniu gauna visa informacija apie ligas kitaip jie neisgyventu gamtoje...kodel ka tik gime versiukai tik gave priespienio iskart atsistoja ant koju? tas pats ir su kitais stuburiniais gyvunais..tuo mes ir skiriames nuo gyvunu kad musu imunine informacija labai iskreipta,gyvumams imuninis perdavimas nebuvo nutrauktas , kaip kad ivyko zmonems..gamta niekada neklysta klysta tik zmogus.. mes tikrai negydome zmoniu ,jokiais budais, neisradinejame dviraciu.. remiames tik patikimu saltiniu duomenimis ir zmoniu patirtimi.. gerbiu jusu nuomone
Atsakyti
mano sunus nuo kudikystes sirgo dermatitu ir odos egzema,tai isaugo iki 4 metu bet alergija nusedo ant plauciu ir bronchu,kai prasidejo brendimas prasidejo bronchitai ,plauciu uzdegimai stemples opalige,taip kad alergenai niekur nedingo,jie nuseda ant kitu organu to pasekoje sukelia aibe susirgimu.gydytojai gydo nesveika organa,o priezasties nepanaikina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutute: 09 vasario 2010 - 12:13
QUOTE(Laurina @ 2010 02 08, 15:29)
vat skaitau skaitau apie šį stebuklą TF, bet ar po daugelio metų neišlįs kažkokios ligos, ir paskui niekas negalės paaiškinti nei kaip, nei iš kur? g.gif

Stebuklas TF tai nera smile.gif Vis mastau -kaip cia isejo, kad mes patikejome medikais, daktarais, mokslu, kuris tarnauja siaurai medicinos sriciai, medikamentams, reklamai ir t.t , ir nusigrezeme nuo gamtos. TF yra gamtos produktas. Gamta siuo metu yra niekinama ir jos itaka zmogui visokiais budais niveliuojama. Musu kiekvieno mastymas nukreiptas i ateiti. Sveikatos prasme nezinau dar kitos tokios priemones, kuri turetu tokia itaka musu sveikatai. Patiketi tuo taip pat sunku, kaip ir teiginiu, kad mano sveikata tiesiogiai priklauso nuo SM veiksmu ir politikos.....
Atsakyti
na ir dar keletas pastabu. Del ligu t.t. Kiekvienas negalavimas ir liga turi savo priezastiis. Perskaicius visas istorijas ir specifinius negalavimus darosi gaila mamu forumu dalyviu, kurios stengiasi spresti negalavimu pasekmes, bet ne priezastis. Dazniausiai priezastis buna netinkamai veikiantis imunitetas, kokia liga bepaimtume, priezastis yra si...Visokie burtai, mediku receptai, mamu patarimai yra ir bus niekiniai, jei nespresime pagrindines negalavimu priezasties. Klaidingai veikiantis umunitetas. . Cia bent jau 5 kartus pasikartojome... bet tai yra faktas. Kaip rasite imuniteto teisingo veikimo kelius , kiekvieno atskiras reikals. Takeli galime parodyti - www.life4you.lt
Atsakyti
MB naudoja TF, gal daugiau nei pusmeti jau.. kol kas pagerejimo ner sad.gif jam psoriaze.. geria clasic 3 per diena ir triTF 3 per diena.. nu didint dozes niekaip nepriverciu, netiki jis tais TF, sako nori kad kojas uzversciau neaisku nuo ko doh.gif lotuliukas.gif itariu greit is vis nustos vartojes, nes rezultatu nematyt.. na kaip bere taip beria.. blogiau irgi ner..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 10 vasario 2010 - 16:13
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 02 10, 16:11)
MB naudoja TF, gal daugiau nei pusmeti jau.. kol kas pagerejimo ner sad.gif jam psoriaze.. geria clasic 3 per diena ir triTF 3 per diena.. nu didint dozes niekaip nepriverciu, netiki jis tais TF, sako nori kad kojas uzversciau neaisku nuo ko  doh.gif  lotuliukas.gif itariu  greit is vis nustos vartojes, nes rezultatu nematyt.. na kaip bere taip beria.. blogiau irgi ner..

o jus paklauskite, kaip ju savijauta pasikeite per ta laikotarpi? Jei aiskintis giliau, Psoriaze yra autoimuninis susirgimas, Ne per menesi ir ne per pusmeti TF gali isspresti problema, kuri gal but tesiasi metu metais. Vieni nuleidzia rankas po keliu TF kapsuliu, kiti po keleto menesiu, kiti atkakliai vartoja pusmeti ir tikisi isgydyti liga, kuria oficiali medicina yra pripazinusi neisgydoma. Paziurekime placiau, musu odos sveikata yra vienas is sveikatos svarbiausiu pozymiu. Jei oda turi problemu, reiskia musu organizme yra dideliu problemu. Visi odos susirgimai pas ka jie bebutu ir kaip bepasireikstu, tai signalas kur kas rimtesnis nei mes manome. Tai signalas, kad organizmas nesugeba salinti visu toksinu kitais budais, ir lieka paskutinis barjeras - oda, kas ir pasireiskia visokio plauko berimais, AD, ir t.t. Visi absoliuciai medikamentai sprendzia tik simptomatika, kurie tik dar labiau slopina naturalias imuniteto reakcijas. Niekas kitas negali ispresti visu problemu, tik pats tinkamai veikiantis organizmas. O organizmo tinkamas veikimas 100 proc. priklauso nuo imuniteto veikimo. Sveikatos visiems smile.gif
Papildyta:
P.S - TF tri -factor gal but nera geras pasirinkimas prie psoriazes. Pagrindiniai produktai TF classic ir veliau gal bur TF pliusas
Atsakyti
Sveiki, SAS,

Klausete kaip mums sekasi su Tf, tai atsakau jums cia: sunaus alergijos pokyciu nepastebejau, kaip reikejo saugotis daugybes produktu, taip ir reikia. Bet gal per mp jis ju ne kazin kiek ir gauna, jei isvis ten ju patenka. Tiesiogiai girdant duoda akivaizdzia alergine reakcija, todel daugiau neeksperimentuojam.
Bet viena TF privaluma pastebejau - neseniai uzsikreciau gripu, tai tik padrebejau is salcio viena diena, skaudejo visus kaulus, raumenis, bet nepakilo nei temperatura, nei isisirgau. Manau, kad cia gal TF nuopelnas.
Atsakyti
Sveiki Ausru. malonu girdeti kad TF gal but deka iiveikete ir issprendete negalavimus (pirmus gripo simptomus). Jauciuosi truputi nepatogiai, nes mano viltis kad TF duos greitus ir akivaizdzius pokycius del jusu vaiko AD ir kitu problemeliu spresis greitai ir negryztamai. Ka dabar bedarysi... na gerai, kalbesiu dabar ka is ties galvoju smile.gif. ir tas galvojimas yra toks, kad vaikas gimimo metu gavo per placenta visa kruva virusu, bakteriju is mamos, ir to pasekoje visos problemos. Mama maitindama vaika mp toliau tesia ta procesa. Vaiko organizmas, turedamas iskreipta imunine ir imunine atsko informacija pasireiskia visa puokste isoriskai pastebimu pozymiu. Nutraukti ta procesa galima tik ivedant dirbtinai tinkama imunine informacija . Koki kelia pasirinksite ? Ar krapstyti dantukų sepetuku apkerpejusia siena vartodami odos tepaliukus ir priemones, kurios salina tik isorinius pozymius, ar bandyti spresti pacio organizmo reakcijas i vidine organizmo terpe... vis dar tikiu, kad kelias vienintelis, tvarkyti po lengva imuniteta. Kaip ji tvarkyti? Reikalinga pirmine informacija, kuri pradetu taisyti esama padeti. Nezinau kitos priemones, tik gamta....kaip matau daug cia prirasiau visokiu "pugu". Esate protinga ir daug padariusi del vaiko, linkiu nenuleisti ranku.
Atsakyti
QUOTE(sas @ 2010 02 12, 12:35)
Sveiki Ausru. malonu girdeti kad TF gal but deka iiveikete ir issprendete negalavimus (pirmus gripo simptomus).  Jauciuosi truputi nepatogiai, nes mano viltis kad TF duos greitus ir akivaizdzius pokycius del jusu vaiko AD ir kitu problemeliu spresis greitai ir negryztamai. Ka dabar bedarysi... na gerai, kalbesiu dabar ka is ties galvoju smile.gif. ir tas galvojimas yra toks, kad vaikas  gimimo metu gavo per placenta visa kruva virusu, bakteriju is mamos, ir to pasekoje visos problemos. Mama maitindama vaika mp toliau tesia ta procesa. Vaiko organizmas, turedamas iskreipta imunine ir imunine atsko informacija pasireiskia visa puokste isoriskai pastebimu pozymiu. Nutraukti ta procesa galima tik ivedant dirbtinai tinkama imunine informacija . Koki kelia pasirinksite ? Ar krapstyti dantukų sepetuku apkerpejusia siena vartodami odos tepaliukus ir priemones, kurios salina tik isorinius pozymius, ar bandyti spresti pacio organizmo reakcijas i vidine organizmo terpe... vis dar tikiu, kad kelias vienintelis, tvarkyti po lengva imuniteta. Kaip ji tvarkyti?  Reikalinga pirmine informacija, kuri pradetu taisyti esama padeti. Nezinau kitos priemones, tik gamta....kaip matau daug cia prirasiau visokiu "pugu". Esate protinga ir daug padariusi del vaiko, linkiu nenuleisti ranku.


Nesuprantu SAS ka cia rasote? Gal pamirsote kokia reakcija mums sukelia Transfer Factoriai? Juk atsiunciau jums nuotraukas. Galiu ir cia ikelti, jeigu norite. Pasikonsultuokit su alergologais, jeigu netikite - tokia dilgeline baigiasi tik vienu - anafilaksiniu soku, o jis, nespejus laiku i ligonine - mirtimi.
Del tos dirbtines imunines informacijos: taip, galbut mums jos ir reiketu, bet tik ne is karves pieno - pacio didziausio alergeno mums. Ir nereikia pasakoti, kad situose papilduose transfer faktoriai atskirti nuo alergizuojanciu baltymu smile.gif . Na galite taip aiskinti tiems, kurie nebande, bet tik ne man.
Del motinos pieno: kaip nekeista mano pienas vaikucio nealergizuoja (aisku, jeigu nevalgau ji alergizuojanciu produktu). Ir labai mazai kas zino, kad nuo 15 menesio motinos piene atsiranda tam tikru medziagu, kurios paruosia vaikucio virskinamaji trakta, subrandina ji sunkiau virskinamam maistui, o to pasekoje mazeja alergine reakcija.
O del tu virusu ir bakteriju..... g.gif niekas is tikruju dar nenustate, kad alergija sukeltu tam tikras virusas. Virusu ir bakteriju pilna musu aplinkoje, nebutinai jie tik su motinos pienu patenka. Stai pvz as pati neturiu Citomegalo viruso, o mano vaiko tyrimai parode, kad jis jau buvo su juo susidures. Beje, as jam 3 menesius girdziau kordicepsa - nukrito puse metu apie 37 laikiusis temperatura ir dabar Citomegalo atsakymas jau neigiamas. Oda taip pat labai pagrazejo. Taigi, imunomudoliatoriu yra ir daugiau SAS, tiesiog reikia bandyti ir atsirinkti labiau tau tinkanti. Nera tokio preparato, kuris 100% tiktu visiems be isimties.
Atsakyti
kordicepsas kaip ir kiti medicininiai grybai yra ne imunomoduliatoriai ,o imunostimuliatoriai.. http://www.gamtospro...ija_vaistazoles . moduliuoti ir stimuliuoti tai 2 skirtingos savokos...
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2010 02 13, 23:35)
kordicepsas kaip ir kiti medicininiai grybai yra ne imunomoduliatoriai ,o imunostimuliatoriai.. http://www.gamtospro...ija_vaistazoles  . moduliuoti ir stimuliuoti tai 2 skirtingos savokos...

Aciu, labai naudinga nuoroda. Bet jusiskis Transfer faktorius taip pat imunostimuliatorius - ir sitoj temoj, ir citomegalo apie tai daug info prikelta.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 02 09, 12:00)
........ Ar nebus taip, kad žmogus eilinį kartą "patobulino" gamtą g.gif .......



Labai taikliai pasakyta. sutinku 100%
Siuo vadinamu "stebuklu" visai neseniai pradejau dometis (nes paprase artimas zmogus). Nu bet netikiu as juo, nes paprasciausiai STEBUKLU NEBUNA...
Sekmes jau vartojantiems ir tiems kas gali DABAR pasidziaugti akivaizdziais rezultatais, bet kad visa tai negristu bumerangu atgal, nes gamtos neapgausi! dar tokiu neatsirado ir tikrai neatsiras mirksiukas.gif
ir siaip visiems tai manau reiktu LABAI RIMTAI pasvarstyti apie tokius dalykus. Zmogus toli grazu nera tik biologinis kunas, tai daug subtilesne visuma mirksiukas.gif
Atsakyti