Įkraunama...
Įkraunama...

Mėsos patiekalas su vyno padažu

gal kas zino nesudetinga patiekala is mesytes,kad i padaza ar bala zino ku reiketu pilti vyno?
Atsakyti
Aš tai darau labai paprastai:
supjaustau mėsytę kepsniukais, pabarstau prieskoniais (labai nedaug), palaikau šiek tiek. Paskui apkepinu, kad paskrustų, įpilu raudono vyno ir uždengusi patroškinu. Nuo vyno labai gerą skonį įgauna ax.gif
Atsakyti
O as labai daznai vyna naudoju virtuveje. Mesa marinuojant ipilu slakeli, kepinant mesyte makaronams irgi i keptuve ipilu. Labai gardu ir kvapa ir skoni suteikia. Kepant koki kepsni, ar vistyte orkaiteje, vynas tik suteikia mesytei sultingumo ir skonio. essen.gif
Atsakyti
Vištienos kulšeles jau paprieskoniuotas apkepini ir sudedi i kepimo indą, paskui pakepini svogūną, česnako gabaliuką, įpili tomato kokia 200 g ir 100 g. raudono sauso vyno, pakepu kokia 5-7 min ir supilu ant vištos, aplink apdedu žaliomis bulvėmis ir kepu orkaitėje kokia 40-50 min.
Tikrai skanu, ką vaišinau visiems patiko.
Atsakyti
Vyne troškinta vištiena

reikės:
vištienos gabaliukų su kaulu ir odele (paprasciausios kulšelės)
česnako (pagal skonį)
lauro lapelių
200ml baltojo vyno

ruošiam:
vištieną paruošti su prieskoniais (druska ir pipirais arba vištiesnos prieskoniais) ir pakepti keptuvėje. Praktiškai iškepti. Iškepusią vištieną sudėti i puoda. Susmulkinti česnaka ir pakepinus jį keptuvėje idėti į puodą su vištiena. Uždėti puodą and ugnies, įdėti lauro lapelius, įpilti 100ml (nors a6 pilu ir daugiau) vandens, o po kelių minučių - supilti vyną. Ir troškinti apie 40min.

Labai tinka bulvių košė smile.gif Taip pat ryžiai, keptos bulvės ir pan.

Skanaus smile.gif
Atsakyti