Papasakosiu ir aš kaip su bambos išvarža buvo.
Bamba buvo graži, kai jau pagaliau gavau savo vaiką pati prižiūrėti (iš reanimacijos), tai jau faktiškai užgijusi buvo. Kai išleido iš santariškių namo, buvo trys savaitės amžiaus, liepė gerti geležies Hemofer. Na, nes gimė neišnešiotas ir neišnešiotukams paprastai trūksta geležies. Taigi gėrėm tą Hemoferą ir nieko neįtariau, nes kažkaip niekas neįspėjo, kad gali daryti įtaką viduriukams... Po kokio mėnesio ar net daugiau pradėjo po truputį kietėti viduriukai, tuštinosi vis rečiau ir žaliai

matėsi, kad stengiasi tuštintis, pilvas įsitempęs, vaikas rėkia, o nieko nepadaro. Baisiai pergyvenom, nes kaip tyčia tėčio sesuo dvynė vaikystėje mirusi nuo žarnyno nepraeinamumo, tai jis labai bijojo... Tai va tada atsirado didžiulė bambos išvarža. Kai viską prisimenu, tai esu įsitikinusi, kad jinai atsirado būtent dėl to kieto pilvuko.
Istorija baigėsi gana greitai ir laimingai, nes pradėjus girdyti gydytojos paskirtas bakterijas žarnynui, kažkodėl nustojau duoti tą Hemoferą... kažkaip pasirodė man per daug vargo tiek visko sugirdyt - dabar net juokas ima

bet tada matyt buvo sunku, taigi kokį dešimt dienų nedaviau ir pilvukas visiškai susitvarkė

Tada su gydytoja nutarėm, kad gal pabandyti pakeisti geležies preparatą, pradėjau duoti Ferum Lek (berods), ir pilvukui nebekenkė. Po poros mėnesių geležis pakilo, o dar po poros mėnesių savaime susitvarkė ir bamba
Gal kam bus naudinga mano istorija. Nes kai praeina daugiau laiko, viskas atrodo logiškai, nors tuo momentu, kai viskas vyko, susigaudyti sunkiau.