QUOTE(kastonele @ 2009 09 03, 19:40)
jas kepant jos labai daug riebalų prisigeria
io, bet žvynabudes aš gaunu paragaut 1-2 kartus per metus
QUOTE(Miaška @ 2009 09 03, 21:08)
Pas mus maždaug toleruoja, juk vieni lakioja parūkyt, kiti - kavos pagert, treti - telefonu paplepėt, na o aš SM palandžioju, bet jau kai darbų daug - tada gal tik kartą kitą įlendu atokvėpio minutę, vis tik darbe darbui pirmenybė
visiškai pritariu
QUOTE(ulyja @ 2009 09 03, 22:47)
beje darot kas sojos kubelius?sakyčiau gana pigu 2 lt pakiuks.
nenaudoju sojos visiškai, kadangi genetiškai nemodifikuota soja turbūt liko tik vadovėliuose
tiesa, sugriešiju, kai sušius makliavojam namie
vakar iškepiau kalną lietinių su bananais (tokių pernokusių pirkau po 1 Lt/kg turguj, būčiau ooo bananinį desertą darius, bet dar orkaitės neturiu

) - MB liepė jau ramintis su lietiniais, nes visą savaitę juos tiražuoju