Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldyti produktai

Sveiki,

Šiaip esu prieš pusfabrikačius, bet kad va, mano vyras yra totalus cepelinų megėjas. Žinoma, jų aš taip dažnai neverdu, tad nuolat girdžiu šiokius tokius priekaištus ir verksmus cry.gif Kadangi į kavines važinėt irgi brangiai gaunas, tai nutariau pabandyt šaldytus cepelinus.
g.gif problema tik ta, kad tų firmų begalės, o vat kurie skaniausi????
Mano brangusis kažkada pirkosi bulvinius kukulius, tai siaube siaube kokia guma gavos doh.gif , o paskui nusipirko, berods, Liutuko, tai visai nieko buvo. Tai bijau, kad ir su cepelinais tas pats nesigautų, nupirksiu, o gausis brrr...

Gelbėkit, gal kas bandėt??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 balandžio 2010 - 21:30
Man Miltinuko visai nieko cepelinai smile.gif
Atsakyti
Pirk ne cepelinų pusgaminius, o miltukus tešlai. Išsivaduosi nuo bulvių skutimo ir tarkavimo blush2.gif , tereiks paruošti faršą ir "nulipdyt" cepelinus. Skonis nuo naminių ne kažin ką skiriasi. O jei nesakysi vyrui, kaip gamini, tai būsi super virėja thumbup.gif
Atsakyti
Šaldyti tai greičiau jau didžkukulius primena nei cepelinus. O jei sugalvosi daryti iš tų miltų cepelinam tai įtarkuok porą šviežių bulvių, bus skaniau.
Atsakyti
QUOTE(nuria @ 2005 09 29, 12:39)
Sveiki,

Šiaip esu prieš pusfabrikačius, bet kad va, mano vyras yra totalus cepelinų megėjas. Žinoma, jų aš taip dažnai neverdu, tad nuolat girdžiu šiokius tokius priekaištus ir verksmus  cry.gif  Kadangi į kavines važinėt irgi brangiai gaunas, tai nutariau pabandyt šaldytus cepelinus.
g.gif problema tik ta, kad tų firmų begalės, o vat kurie skaniausi???? 
Mano brangusis kažkada pirkosi bulvinius kukulius, tai siaube siaube kokia guma gavos  doh.gif  , o paskui nusipirko, berods, Liutuko, tai visai nieko buvo. Tai bijau, kad ir su cepelinais tas pats nesigautų, nupirksiu, o gausis brrr...

Gelbėkit, gal kas bandėt???  4u.gif

Tai kai darai cepelinus pasidaryk jų daugiau ir užsišaldyk! mirksiukas.gif Mano mama taip daro, o išvirus niekuo nuo šviežių nesiskiria. thumbup.gif Kai greitai į šaldiklį sudedi tai net patamsėti nespėja.
O jei nori pirktinių, tai JUDEX firmos geri. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip tai man Liūtuko produkcija patinka 4u.gif Aš niekada neverdu tarkinių cepelinų, o vyrą apgaudinėju į krakmolinius cipelinus įtarkavusi kelias šviežias bulves blush2.gif Tikrai nesiskiria nuo tarkinių mirksiukas.gif ir daugiau tokių cipelinų pasidariusi užaldau,laikosi tikrai gerai.
Atsakyti
daznai perku saldytus cepelinus, nes pati virti nelabai noro yra ir nelabai as jau moku blush2.gif rolleyes.gif taip pat koldunus visada perku, pati niekada nedarau rolleyes.gif
Atsakyti
Aš nežinau kaip tiksliai vadinasi, bet yra toks rudas pakelis, vadinasi ''Tarkuotų bulvių cepelinai'' - skanūs. Tik reikia būtinai į vandenį įpilti krakmolo maišytu su užvirintu vandeniu, kad neiširtų. Iš tos pačios serijos yra "Virtų bulvių cepelinai" - neragavau.
Atsakyti
Aš irgi manau, kad geriau pati kokią nors dieną prisėsk ir prisigamink daug cepelinų ir prisišaldyk, nes tie pirktiniai kiek užmatau, tai kainos didelės, o ir savas visuomet skaniau mirksiukas.gif
Atsakyti
dar niekada nepirkau ir nevalgiau schmoll.gif man geriau paciai pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2005 10 02, 23:36)
Pirk ne cepelinų pusgaminius, o miltukus tešlai. Išsivaduosi nuo bulvių skutimo ir tarkavimo blush2.gif , tereiks paruošti faršą ir "nulipdyt" cepelinus. Skonis nuo naminių ne kažin ką skiriasi. O jei nesakysi vyrui, kaip gamini, tai būsi super virėja thumbup.gif

QUOTE(Indrijana @ 2005 10 07, 14:55)
Šaldyti tai greičiau jau didžkukulius primena nei cepelinus. O jei sugalvosi daryti iš tų miltų cepelinam tai įtarkuok porą šviežių bulvių, bus skaniau.

geri patarimai,reix pasinaudoti thumbup.gif
Atsakyti
Neperku saldytu cepelinu schmoll.gif Manau geriau tada i koki bara uvaziuot pavalgyt jei jau laiko patiems pasigaminti nera 4u.gif
Atsakyti