QUOTE(kastonele @ 2009 08 31, 22:40)
na ka vardinai, tikrai pigu, kai moteriai su vaikais galima ir be mėsos apseit
bet juk gerai 2 EXUS turėt, iš kiekvieno alimentai ir gyveni
Ech, buvo geri laikai, kai taip buvo... O dabar gyvenam is vyresneles invalidumo, turiu su ja tiek problemu, kad dirbt neiseina, stai tau ir patogumas... O ir mazeles dar i darza neisleidau...
Papildyta:
O mėsos didelio kiekio niekad nevartojom, geriau mažiau, bet geresnės, o už prastą mėsą yra sveikiau gera soja.
Turėjau omeny visokias ale mesiškas sosyskas

. Geriau jau geros mėsos vaikams, negu tas tualetinis popierius prezervatyvuose. Mano vienas pažystamas virtas dešreles paskenduolėm vadindavo, tai kai pabandžiau fantaziją ijungti, dabar tik keptas valgau
Kai reikia vaikus apgaut, kad super brangiai gaminu valgyt, pajungiu viso pasaulio virtuves.
Pigu yra ne tik bulvės ir makaronai su kečiupu- pigu yra ir picos, juk čia tas pats lietinių variantas, tik kitaip patiektas. O pavarijavus galima ir lavašą pasidaryt iš to pačio, kiek ten tų brangių ingridientų? Savikaina kelios kapeikos...
Gėris yra kinietiškas maistas, iš vienos krūtinėlės galima pamaitint ir dešimt svečių, visi jausis brangios egzotikos pavalgę...
O užsukus svečiui, ar mums su vaikais savaitgaliui norint pigiai pasilepint, kepu Šarlotę iš batono, pieno, kiaušinių ir daaaug obuolių. Patiekiama su ledais iš Norfos, porcija kainuoja nuo devyniolikos cnt, per akcijas aš jų priperku tokiems patiekalams...
Tai va ir toks mano taupymas, beje, visi mano draugai, šeima, mano kas mes prabangiai maitinamės, o ne papigiai kotletais... O tiek faršo, kiek man išeitų kotletams, savaitei užtenka visokiems tarptautiniams skanėstams.