Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 09 09, 12:13)

rašo tik registruoti vartotojai gali pamatyt , o šiaip yra šiokia tokia taisykle padaryt kopy paste o ne dėt nuorodas į blogus . ačiū už supratimą 4u.gif
Atsakyti
Daividija o tortui bounty kokia didumo skardele buvo aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 09 26, 13:58)
Tortas "bounty".
Recepta radau rusaiciu forume ir labai apsidziaugiau,kad pabandziau ji iskepti,nors jis gal labiau panasu i pyraga negu i torta,bet apsivalgymas essen.gif labai skani trapi tesla ir tas kremas skanus.Nu visumoj tikrai vertas demesio,ypac jei megstate kokosus wub.gif
user posted image
user posted image

papuosimas nekoks,bet skirtas greitam suvalgymui,vaikai gelytes suvalge tikrai greitai,jos atlaike tik fotosesija lotuliukas.gif

Tesla:
150g minksto sviesto,
1 trynys,
100g cukraus,
1 pakelis kepimo milteliu,
2v.s. kakavos,
1 stikline miltu.

Bounty:
6 baltymai,
1 stikline cukraus,
200g kokosu drozliu,

Kremui;
5 tryniai,
4v.s.be kaupo cukraus,
1 stikline pieno,
200g sviesto,
vanilino,konjako arba romo.

Glazura:
150g grietineels,
150g sokolado.

1.Torto forma isklojame kepimo popieriumi.
2.darome tesla:Inde sumaisome tryni,cukru ir minksta sviesta.Supilame miltus sumaisytus su kakava ir kepimo milteliais.Suminkome tesla.
3.I torto forma dedame 2/3 teslos,paskirstome,truputi uzkeliame krastyelius,likusia tesla ikisame i saldymo kamera.
4.gaminame bounty.baltymus isplakti iki putu,po truputi berti cukru ir plakti,kol baltymai taps standus,kaip morengams.Pabaigoj supilti kokosus irsaukstu ismaisyti.
5.baltymu mase uzkreciame ant teslos ir kisame i ikaitinta 180C orkaite valandai.
6.Istraukiame is orkaites ir paliekame atvesti.
7.gaminame krema:trynius,cukru ir pirna isplakti ir kaitinti vandens voneleje,kol sutirstes,taps kefyro tirstumo.
Atvesiname iki kambario temperaturos.
8.Minksta sviesta issukame iki purumo,po to dedame po sauksta tryniu kremo ir vis plakame,kol bus sudeta vias kremas,ideda vaniles,konjako arba romo(duoda labai gera skoni).
9.Kremu aptepame jau atvesusi pyraga ir dedame saldytuvan,kad kremas sustingtu,po to aptepame glajumi.galite gaminte savo megiama,as dariau ganasa,ir buvo labai skanu.
10.Grietinele uzviriname,suberiame sokolada ir maisome,kol sokoladas istirps,kai atsals,juo aptepame torta.geriausia palaikyti per nakti,bet pas mus nesulaukia,prapjovem vakare,buvo laaaabai skanu ax.gif



o ta likusi tesla 1/3 ir liko saldiklyje ar kaip g.gif pagal nuotrauka lygtais ant kokosu mases, bet dar tikslinuosi g.gif ax.gif

p.s. jau radau pataisyta kur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 29 rugsėjo 2009 - 17:11
QUOTE(Linsta @ 2009 09 29, 14:53)
Daividija o tortui bounty kokia didumo skardele buvo aciu 4u.gif

mano-23 cm skersmens mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 09 29, 14:53)
rašo tik registruoti vartotojai gali pamatyt , o šiaip yra šiokia tokia taisykle padaryt kopy paste o ne dėt nuorodas į blogus . ačiū už supratimą 4u.gif

O, radau nuorodą į savo buvusius namus netikėtai hihihi.gif
Taip, jau tas puslapis nebeveikia, bet tas pats receptas persikėlė čia (į naujus mano namus) mirksiukas.gif

Ta pačia proga ir nukopijuoju:

Varškės pyragas su pudingu

Tešlai:
200g sviesto
1 valg.š. grietinės
300g miltų
1 arb.š. kepimo miltelių

Įdarui:
500g. liesos varškės
130g cukraus
2 kiaušiniai
3 valg.š. grietinės
pakelis vanilinio pudingo

Sviestą išlydyti, truputį atvėsinti. Tuomet atvėsusį sviestą, miltus, kepimo miltelius ir šaukštą grietinės gerai išmaišyti ir išminkyti tešlą. Tešlą padalinti į dvi dalis, vieną iš jų suvynioti į maistinę plėvelę ir įdėti į šaldymo kamerą.
Likusia tešla padengti kepimo indo apačią ir kraštus. Varškę, cukrų, grietinę, vanilinio pudingo miltelius (ne paruoštą pudingą!) ir išplaktus kiaušinius su blenderiu išsukti iki vienalytės masės. Varškės kremą paskleisti į kepimo indą ant tešlos. Iš kameros išimtą tešlos dalį burokine tarka tolygiai užtarkuoti ant pyrago viršaus. Kepti įkaitintoje orkaitėje apie 45min.

P.S. Receptas rastas čia, SM'e mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2009 09 29, 23:26)
O, radau nuorodą į savo buvusius namus netikėtai hihihi.gif

dar klausimas o tai cukraus niekur dėt nereikia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 09 30, 13:34)
dar klausimas o tai cukraus niekur dėt nereikia? unsure.gif

Na, kaip ir reikia:

QUOTE(Wild Flower @ 2009 09 29, 23:26)
Varškę, cukrų, grietinę, vanilinio pudingo miltelius (ne paruoštą pudingą!) ir išplaktus kiaušinius su blenderiu išsukti iki vienalytės masės.
Atsakyti
Pagaliau prisiruosiau siame gyvenime isbandyti sviezias figas thumbup.gif

Varskes desertas su figomis ir portu

user posted image

4 indeliams reikes:
250 g kremines varskes
2 v.s. skysto medaus
1 pak. vanilinio sukraus
1 baltymo
4 figu
100 ml raudono porto vyno
4 v.s.cukraus

>varske sumaisyti su van.cukrumi bei medumi.
>baltymus isplakti standziai su keliom kruopelem druskos ir is lto imaisyti i varske.padeti saltai.
>cukru iberti i maza puoda, kaitinti kol truputi parudusuos.Uzpilti portu ir kaitinti kol karamele istrips.atsargiai imaisyti figas (padalintas i keturias dalis,galima ir odele jau nulupta) ir leisti atvesti.
>pateikti kaip matote paveikslely smile.gif
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 30 rugsėjo 2009 - 15:13
QUOTE(aguonele @ 2009 09 30, 15:13)

Varskes desertas su figomis ir portu


Atrodo taip viliojanciai, prabangiai ir egzotiskai.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2009 09 30, 14:15)
Na, kaip ir reikia:

ups doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 09 30, 13:13)
Pagaliau prisiruosiau siame gyvenime isbandyti sviezias figas  thumbup.gif


labai skaniai atrodo,kaip tik siandien nusipirkau figu ir galvoju su kuo jos valgomos doh.gif
Atsakyti