Sveikutes. Sios temos tikslas - suzinoti kur galima pigiausiai isigyti Vilniuje profesanalios kosmetikos ( beveik is pirmu ranku ). Gal kas platinate kokia kosmetika ar pazistate kas tuom uziema ir panasiai. Lauksiu pasisakymu PIRMYN! P.S. Visiems nepaslaptis, kad lengviausias budas jos isigyti - grozio salonuose ir kirpyklose! Bet.....kam tiek permoket .
Sveikutes.
Sios temos tikslas - suzinoti kur galima pigiausiai isigyti Vilniuje profesanalios kosmetikos ( beveik is pirmu ranku ). Gal kas platinate kokia kosmetika ar pazistate kas tuom uziema ir panasiai. Lauksiu pasisakymu PIRMYN!
P.S. Visiems nepaslaptis, kad lengviausias budas jos isigyti - grozio salonuose ir kirpyklose! Bet.....kam tiek permoket .
gal kartais zinote kur galima isigyti INDOLA plauku priemoniu? naudojau anksciau kondicionieriu skirta priaugintiems plaukams, nors mano nepriauginnti, bet savi, naturalus buvo ilgi. jis man labai super buvo!!!! bet nezinau kur dabar galima sios kosmetikos isigyti
as Kaune zinau,1litras sampuno ir 1litras balzamo-po 39lt,Kaukes 0,5l-50lt,serumas 100ml apie 30lt,tiesinimo kremai ir leave-in condicionieriai apie 30lt.Firma teotema.Ten yra ir daugiau visko,bet as tik sitas priemones pirkau,ir man jos ziauriai gerai tiko,net vyras skirtuma pastebejo
as Kaune zinau,1litras sampuno ir 1litras balzamo-po 39lt,Kaukes 0,5l-50lt,serumas 100ml apie 30lt,tiesinimo kremai ir leave-in condicionieriai apie 30lt.Firma teotema.Ten yra ir daugiau visko,bet as tik sitas priemones pirkau,ir man jos ziauriai gerai tiko,net vyras skirtuma pastebejo
dabar keranova profesional, bet ten yra daugybe kitu firmu produktu,daug brangesniu, tai planuoju ir jas isbandyt, kadangi nelabai nusimanau kokios is ju geriausios, tai pirmiausia nuo ko pradejau ir buvo keranova
dabar keranova profesional, bet ten yra daugybe kitu firmu produktu,daug brangesniu, tai planuoju ir jas isbandyt, kadangi nelabai nusimanau kokios is ju geriausios, tai pirmiausia nuo ko pradejau ir buvo keranova