jau kazkur 7 metai kaip nejauciu kvapu, o viskas prasidejo taip
buvo sloga, tai lasinau glazorinu labau daznai ir daug kartu per diena ir rezultatas kazka tenai viduj sudeginau ir dabar rezultatas nejauciu kvapu. tokius kaip acetonas uzjauciu jei prie pat nosies prisausti, gal kam yra taip buve, patarkite ir padekite, aciu labai
mano mamai taip pat yra - ir nieko nebepadarysi 
nors kartais net labai didelis privalumas
ypac kai mieste koki smirdaliu sutinki

nors kartais net labai didelis privalumas

QUOTE(olgab @ 2009 09 02, 13:41)
jau kazkur 7 metai kaip nejauciu kvapu, o viskas prasidejo taip
buvo sloga, tai lasinau glazorinu labau daznai ir daug kartu per diena ir rezultatas kazka tenai viduj sudeginau ir dabar rezultatas nejauciu kvapu. tokius kaip acetonas uzjauciu jei prie pat nosies prisausti, gal kam yra taip buve, patarkite ir padekite, aciu labai
O kaip su maistu? Man atrodo kad be kvapo apetito nėra arba skonis kitaip jaučiamas???
Draugės ex vaikinui taip buvo. Prarado uoslę naudodamas antibiotikus. Tiksliau beveik prarado. Deja, pakeisti nieko neįmanoma

sveiki,gal kas susidure su tokia situacija ir gales padeti, nejauciu kvapu,jau kokius 8 metus.man buvo sloga,lasinau lasiukus ir prilasinau glazolino(rodos taip vadinasi) ir rezultatas toks
daktarai nieko nerado, jauciu stiprius kvapus, tokius kaip acetonas. gal kas susidurete ir padesite patarimais.aciu

labuka
na as irgi kartais visai ju nejauciu ir nesuprantu kodel taip yra... kartais labai stipriai jauciu, o kartais kaip sakau visai nea.. bet delto nesikreipiau pas jokius gyd, gal nieko cia tokio.... o tu visiskai taip nebejauti? tarkim nei kvepalu kvapo, nieko?

QUOTE(olgab @ 2010 02 27, 10:35)
sveiki,gal kas susidure su tokia situacija ir gales padeti, nejauciu kvapu,jau kokius 8 metus.man buvo sloga,lasinau lasiukus ir prilasinau glazolino(rodos taip vadinasi) ir rezultatas toks
daktarai nieko nerado, jauciu stiprius kvapus, tokius kaip acetonas. gal kas susidurete ir padesite patarimais.aciu

pakenkete lastelems, kurios jaucia kvapus - dabar yra du keliai - arba atsistatys savaime, arba ne...
mano mamai taip yra, tai ji irgi tik stiprius kvapus jaucia ir jai neatsistate (nejaucia kvapu nuo jaunystes)
QUOTE(dolee @ 2010 02 27, 12:49)
labuka
na as irgi kartais visai ju nejauciu ir nesuprantu kodel taip yra... kartais labai stipriai jauciu, o kartais kaip sakau visai nea.. bet delto nesikreipiau pas jokius gyd, gal nieko cia tokio.... o tu visiskai taip nebejauti? tarkim nei kvepalu kvapo, nieko?

aga, ir kvepalu kvapu nejauciu

QUOTE(Loram @ 2010 02 27, 13:47)
pakenkete lastelems, kurios jaucia kvapus - dabar yra du keliai - arba atsistatys savaime, arba ne...
mano mamai taip yra, tai ji irgi tik stiprius kvapus jaucia ir jai neatsistate (nejaucia kvapu nuo jaunystes)
nejaugi jokio gydimo nera?

QUOTE(olgab @ 2010 02 27, 10:35)

As irgi nejauciu silpnu kvapu. Degesius galiu uzjaust kai jau tikrai prasta arba akis grauzia

Paskui vos vos atpratau. Pradejau Zvaigzdute tept. O su laiku ir kiti vaistukai pradejo padet. Nuo paskutinio naudojimo Galazalin praejo jau geri 5-6 metai. Sloga pasitaiko retai (apie 2 kart per metus), nes tas brudas nusausina gleivine ir buna dar blogiau.
Visada man toks jausmas tarsi butu siek tiek nosis uzgulusi

QUOTE(Shatura @ 2010 03 02, 01:09)
As irgi nejauciu silpnu kvapu. Degesius galiu uzjaust kai jau tikrai prasta arba akis grauzia
Juokas juokais, bet irgi per ta Galazalina. Brudas nerealus. Buvau "uzsedus" ant jo kelis metus. Isvis paskui jokie vaistai nepadedavo, o sloga pasikartodavo gerus 5 kartus per metus. Pildavau ta Galazalina "kibirais".
Paskui vos vos atpratau. Pradejau Zvaigzdute tept. O su laiku ir kiti vaistukai pradejo padet. Nuo paskutinio naudojimo Galazalin praejo jau geri 5-6 metai. Sloga pasitaiko retai (apie 2 kart per metus), nes tas brudas nusausina gleivine ir buna dar blogiau.

ir ka daryti?eikia ta Galazalina uzdrausti
O man kaip tik avirksciai - itin jautri uosle, pro skalbimo miltelius parduotuvej negaliu praeit... Kaip kazin tokiu atveju ?
QUOTE(olgab @ 2010 03 03, 00:28)
ir ka daryti?eikia ta Galazalina uzdrausti
Reiktu gleivine drekint nuolat su suriu vandeniu. Ir atsisakyti galazalino. Ir laukt. Nezinau, ka konkreciai reikia daryt, nes paciai dar neatsistate uosle.