Įkraunama...
Įkraunama...

Nejaučiu kvapų

Po stiprios slogos dažniausiai neužuodžiu kvapų apie pusmetį..
Dar dirbdama chemijos laboratorijoj vieną kartą įkvėpiau druskos rūgšties garų...po to kvapų ilgai neužuodžiau..Bet dabar, ačiū dievui, viskas gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2010 03 10, 21:47)
Po stiprios slogos dažniausiai neužuodžiu kvapų apie pusmetį..
Dar dirbdama chemijos laboratorijoj vieną kartą įkvėpiau druskos rūgšties garų...po to kvapų ilgai neužuodžiau..Bet dabar, ačiū dievui, viskas gerai.  smile.gif

o as vis laukiu unsure.gif
Atsakyti
Nuo bet kokiu vaistu per ilgai lasinamu atsiras sitokie dalykai kaip kvapo nejutimas,gydymo tikrai nera,as kadangi turejau alergija (ir tebeturiu,bet jau su paskirtais vaistais ir gyvenu normaliai) ir vis nuo uzsikimsimo lasindavau lasus "SANORINAS" y nosi,kad lengviau butu ,buvo tam tikram laikui prapuolus uosle ,bet atsistate.
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 03 18, 23:18)
Nuo bet kokiu vaistu per ilgai lasinamu atsiras sitokie dalykai kaip kvapo nejutimas,gydymo tikrai nera,as kadangi turejau alergija (ir tebeturiu,bet jau su paskirtais vaistais ir gyvenu normaliai) ir vis nuo uzsikimsimo lasindavau lasus "SANORINAS" y nosi,kad lengviau butu ,buvo tam tikram laikui prapuolus uosle ,bet atsistate.

gerai,kad tau atsistate, vis laukiu ir as verysad.gif
Atsakyti
Mano mamai po gripo buvo dingusi uosle - uzuosdavo tik laaabai stiprius kvapus, bet daznai ir tas uzuodziamas kvapas budavo iskreiptas, pavyzdziui, kava, kuria mama visa gyvenima mego ir gere, smirdejo s.., dauguma kvepalu apskritai kele sleikstuli, vos vieni ar dveji tiko, kitu kvapu apskritai neuzuosdavo. Beje, sirgdama jokiu specialiai butent nuo sluogos vaistu nenaudojo... Praejus mazdaug 5 m., uosle po truputi pradejo grizti, dabar (po 7 m.) beveik viska uzuodzia. Nereikia pamirsti, kad mama - moteriske amziuje, kai viskas vyksta sunkiau ir leciau, o Jus - jaunos. Taip kad linkiu kantrybes visoms, susidurioms su sia problema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2010 03 19, 19:20)
Mano mamai po gripo buvo dingusi uosle - uzuosdavo tik laaabai stiprius kvapus, bet daznai ir tas uzuodziamas kvapas budavo iskreiptas, pavyzdziui, kava, kuria mama visa gyvenima mego ir gere, smirdejo s.., dauguma kvepalu apskritai kele sleikstuli, vos vieni ar dveji tiko, kitu kvapu apskritai neuzuosdavo. Beje, sirgdama jokiu specialiai butent nuo sluogos vaistu nenaudojo... Praejus mazdaug 5 m., uosle po truputi pradejo grizti, dabar (po 7 m.) beveik viska uzuodzia. Nereikia pamirsti, kad mama - moteriske amziuje, kai viskas vyksta sunkiau ir leciau, o Jus - jaunos. Taip kad linkiu kantrybes visoms, susidurioms su sia problema 4u.gif

as suprantu, bret beveik 7-8 metus nejAUCIU, net kvepalu nejauciu verysad.gif
Atsakyti
Pabandykita pavartoti PP vitamino, t.y nikotinines rugsties, gal siek tiek pades
Atsakyti
QUOTE(Triniti @ 2010 03 21, 15:05)
Pabandykita pavartoti PP vitamino, t.y nikotinines rugsties, gal siek tiek pades

o kas cia per vitaminai, taip ir vadinasi?
Atsakyti
gal kas dar turite kokiu patarimu?

Atsakyti
Sveikos, aš irgi po paskutinio sinusito praradau uoslę. Gydžiausi Klacid antibiotikais, kuriuos išrašė LOR daktarė. Dar prie sinusito diagnozavo ir šienligę. Išrašė purškalą Flixonase ir antialerginių vaistų KESTINE. Po antro apsilankymo pas LORĘ pasakiau kad uoslės visiškai neturiu. Ji man liepė nusipirkti B grupės vitaminų, kad atsistatytų kvapų receptoriai. Bet aš įtariu kad ta uoslė dingo nu to purškalo nes seniai jau taip visiškai buvau be uoslės.
Atsakyti
QUOTE(olgab @ 2010 05 04, 18:23)
gal kas dar turite kokiu patarimu?

Sloga gydyti ir padaryti uosle jautresne padeda nosies plovimas. Dabar vaistinese galima nusipirkti purskalu su juros vandeniu, bet as siulyciau paskaityti nuoroda zemiau ir pabandyti nosi plauti pigesniais budais.

http://www.lev.lt/in...n...=80&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(olgab @ 2010 02 27, 10:35)
sveiki,gal kas susidure su tokia situacija ir gales padeti, nejauciu kvapu,jau kokius 8 metus.man buvo sloga,lasinau lasiukus ir prilasinau glazolino(rodos taip vadinasi) ir rezultatas toks unsure.gif  daktarai nieko nerado, jauciu stiprius kvapus, tokius kaip acetonas. gal kas susidurete ir padesite patarimais.aciu

Mano giminaitė visai jaunutė panelė nejaučia kvapo. Ir lyg jau visai nebejaučia. Kažkaip nelabai sureikšmina g.gif
Atsakyti