Įkraunama...
Įkraunama...

Kas griauna draugystę?

na zinai, gal tiesiog jis toks yra...tau nepatinka si jo savybe, o jam gal tavo kazkuri. Aisku, kai kalba eina apie demesio stoka ir pan, liudna siek tiek, nes negali nekreipti demesio, nusisukti..pilnai tave suprantu...gal tikrai pabandyk siek tiek nuo jo "pabegti" kartkartem, jei iskart pasiilgs, sakys kur kas kada- vienu aisku kad tikrai myli, ir jis toks tiesiog yra..kartais buna kad toks nenoras rodyti demesio- pirmas pozymis neistikimybei, bet cia tik nesupyk, nes konkreciai netaikau jusu porai,sekmes.



user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2008 12 28, 20:05)
Aš gal ne į temą, bet gal jis kartais vandenis pagal zodiaką?


žinutė rašyta prieš pusantrų metų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citrusinė: 22 gegužės 2010 - 14:21
QUOTE(Gotish @ 2008 12 28, 21:05)
Aš gal ne į temą, bet gal jis kartais vandenis pagal zodiaką?


manau cia ne prie ko tas vandenis, tiesiog toks zmogus smile.gif
Atsakyti
Draugyste griauna nesikalbejimas. butina susesti ir pasikalbeti ATVIRAI.
Atsakyti
Perskaičiau visus 50 šios temos puslapių, ieškodama atsakymų, paramos, nes pati 5 m. neišbrendu iš sekinančių svarstymų ir dvejonių bei ryžto nutraukti santykius stokos. Beveik kiekviename temą pradėjusių merginų (tuikos, Zarazzos, mng ir kt.) pasisakymuose regėjau bent dalelę savęs. Tad labai įdomu būtų sužinoti, kaip po 8 m. gyvena temą pradėjusios mergaitės, kaip (ne)susiklostė santykiai, kuriuos čia aprašėte.
Atsakyti
Svarbiausias kalbėtis, kalbėtis ir dar kartą - KALBĖTIS mirksiukas.gif nepalikit neišspręstų problemų, viską išsiaiškinkit ramiu, švelniu tonu ir viskas bus ok drinks_cheers.gif
Atsakyti