QUOTE(Sophi @ 2009 09 19, 17:44)
Bulvės nelabai gendantis dalykas, iš slyvų - slyvienė

, iš obuolių - obuolienė
Dar pridursiu, kad jei slyvų ir obuolių daug, t.y. - keliems puodams virimo, tai į kiekvieną galima dėti vis kitą priedą. Aš virdama įmaišydavau cinamono, apelsinų žievelių, kardamono, kas į galvą šaudavo ir skaniai atrodydavo. Kiekvieno stiklainio atidarymas būdavo staigmena - su kokiu skoniu šitas?
QUOTE(SilRa @ 2009 09 19, 18:00)
žodžiu, esu šiandien savimi patenkinta
Skamba tikrai šauniai
Aš šiandien buvau tinginė, susirinkom Carskoje selo kuponus ir nuėjome su vaikais pietauti, išleidau 35 Lt trims žmonėms. Ryt jau reikės kažką daugiau pagaminti, kad liktų pirmadieniui vaikams ir man į darbą. Gal balandėlių, prisiskaičiau čia...
QUOTE(Dajevu @ 2009 09 19, 18:26)
o buliukų, viščiukų, žuvyčių negaila?
tai būkit veganė, kurie nei mėsos, nei žuvies, nei kiaušinių, nei pieno produktų nevartoja ir viskas, nualpsit vieną dieną ir tada vėl mėsytę valgysite.
Kaži kaži, turiu ne vieną veganą pažįstamą, daugel metų nealpstantį, nereik jau taip kategoriškai, kas vienam netinka - kitam gal ideali mityba