buvau Laisvės turguj, patiko

radau rūkytų šonkaulių
QUOTE(mildamile @ 2009 09 25, 14:23)
Jauciu reiks bandyti kaip saket, kad tik pipiriuku ir druskytes deti, ir zolyciu. Dar pakepintos morkos gerai, bet kartais taip tingisi kepinti
aš dedu viską, ką randu: morkas (kam jas kepint?), svogūnus, visokias žoles, prasieinu per prieskonius, įmetu ir paprikos, jei turiu, ar grybo. kuo didesnė įvairovė, tuo skaniau
QUOTE(Will @ 2009 09 25, 15:02)
Čia pas mus kaime

Nuo 11 val
Aš darau taip- kadangi vistiek kasdien ruošiu mėsą, tai kai noriu sriubos, tą mėsą prieš gamindama truputį apverdu ir turiu šviežų šviežutėlį sultinį

Su mėsa vėliau darau tai, ką planavau
o kiek laiko verdi? nes aš tai visada vandenį po užvirimo nupilu, nes visokie kraujai suputoja, o paskui jau normaliai verdu, bet ilgiau virtas sultinys yra skanesnis
QUOTE(Katusik @ 2009 09 25, 17:35)
aišku
mes visada perkam turguje po 5 kg. suvalgom per porą savaičių.
gal kokius 10 kg pirkti?

o kiek kg maiše?
30-40 kg, nelygu maišo dydis