QUOTE(SilRa @ 2009 09 27, 07:00)
*tai prisimenu, kad Šilas- tik iš bėdos,nes brangininkai,o kai kartą ten pirkau vakuume įpakuotos mėsos (ruošiausi į ekskursiją), tai autobuse, ją praplėšus, vis ėmė dairytis-kas čia
apsivėmė
**o kokios kainos vištyne dabar?
***išverdi kruopas, o tada jas "užspirgini" - tai yra keptuvėje pakepini svogūnus, tarkuotas morkas,mėsos visokius likučius, gal dešrelę kokią vieną kitą... viską sumaišai ir valgai tokius "a la lietuviškus spagečius"

vyrai paprastai mėgsta tokį gėrį

:
* tai aš ten tik pieną , jei pritrūkstu ir duoną perku, daugiau netenka
**ir kainos, ir kokybė , tai
božė moj 
. Ten kepenėles perku dažnai, nes mėgstu. O vaikams kartais nuperku keptų vištienos ketvirčių, kai žinau, kad ilgai dirbsiu ar po darbo eisiu į polikliniką ir nepadarysiu kitai dienai pietų. Bet čia iš bėdos, nes mažoji sakė jai smirda, o dičkė valgo, ji jau supranta mamą
***aš taip grikius darau, naudoju ir šlapiankę , ir taip likučius mėsų. O dar patinka, kai išverdu vištos kauliukus, padarau sriubą, o nukaulinus mėsytę pakepinu su grikiaisi ir morkomis