Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimų sistema "Skelbimuose"

Sveiki, sitam forume daug kas kanors parduoda keicia ir panasiai. Butu puiku jei padarytumet atsiliepimu sistema. Nes dabar apie zmogaus patikimuma galima spresti tik is postu, o jie nieko nereiskia. Tarkim as parduodu koki daikta, nusiunciu pirkejui, pirkejes gaves uzdeda man atsiliepima "feedback'a". Ir kiti vartotojai galetu ji matyti nuejus i profili.
Atsakyti
QUOTE(parsiuntejes @ 2009 09 10, 18:27)
Sveiki, sitam forume daug kas kanors parduoda keicia ir panasiai. Butu puiku jei padarytumet atsiliepimu sistema. Nes dabar apie zmogaus patikimuma galima spresti tik is postu, o jie nieko nereiskia. Tarkim as parduodu koki daikta, nusiunciu pirkejui, pirkejes gaves uzdeda man atsiliepima "feedback'a". Ir kiti vartotojai galetu ji matyti nuejus i profili.

Tai gana sudėtinga sistema su tais feddbackais. Aš esu susikūrusi temelę, kur prašau savo pirkėjų parašyti atsiliepimą apie mane. Turiu jau nemažai atsiliepimų, tik bėda ta, kad tema automatiškai bus ištrinta jei nebus nei vienos žnutės per dvi savaites. Tad būtų neblogai bent atskiras forumas feedback'u temelėms, kur jos nepasinaikintų taip greit. Juk norisi ir atostogų išvažiuot, arba gal kelis mėnesius nieko nepardavinėsiu, ir visi mano kaupti atsiliepimai išsitrins. Būtų baisiai gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuntejes @ 2009 09 10, 18:27)

Apie nepatikimus pardavėjus, pirkėjus galima juodajam sąraše paskaityt.
O čia juk forumas, skelbimai tik dalis jo. Kam žmonėm, kurie nesilanko skelbimuose, skaityt kažkokius atsiliepimus g.gif Bus dar daugiau sąskaitų suvedinėjimų, knaisiojimųsi po žinutes ur t.t
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 10 14, 15:05)
Apie nepatikimus pardavėjus, pirkėjus galima juodajam sąraše paskaityt.
O čia juk forumas, skelbimai tik dalis jo. Kam žmonėm, kurie nesilanko skelbimuose, skaityt kažkokius atsiliepimus g.gif Bus dar daugiau sąskaitų suvedinėjimų, knaisiojimųsi po žinutes ur t.t

Nu atsiprašau, bet kažką painioji. Juodasis sąrašas visai kas kita. Aš kalbu apie teigiamus atsiliepimus, kuriais remiantis naujas pirkėjas gali labiau pasitikėt ir be baimės pervedinėt pinigus už prekę. Atsiliepimai man tikrai praverčia.
Suprantu gali pasirodyti kad gali vos ne pats sau prisirašyt, bet yra atsiliepimų nuo super senbuvių, o tokių atsiliepimų neprikursi. Ypač kad atsiliepimų turiu jau nemažai.
Atsakyti
yra moduliai kai kuriems forumams, kuriuos instaliavus prie jusu vardo rodys koks jusu reitingas.
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2009 10 14, 20:41)
Nu atsiprašau, bet kažką painioji. Juodasis sąrašas visai kas kita. Aš kalbu apie teigiamus atsiliepimus, kuriais remiantis naujas pirkėjas gali labiau pasitikėt ir be baimės pervedinėt pinigus už prekę. Atsiliepimai man tikrai praverčia.
Suprantu gali pasirodyti kad gali vos ne pats sau prisirašyt, bet yra atsiliepimų nuo super senbuvių, o tokių atsiliepimų neprikursi. Ypač kad atsiliepimų turiu jau nemažai.

na bet yra toks dalykas, kai vienas dalyvis turi kelis nicus ir jau seniai. Ir rašinės sau atsiliepimus. Kažkuri narė jau anksčiau apie tai monėjo, kad konkurentė būtent savo temoje giria prekes ir pan, o atėjusi į jos - peikia. Gerai, ji žino, kad tai to pačio žmogaus nicas, o ką galvot pirkėjams.

Ir vis tik aš manau, kad šis forumas skirtas bendravimui, o skelbimai tik priedas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 15 spalio 2009 - 15:07
QUOTE(Keit @ 2009 10 14, 20:41)

QUOTE(zinulė @ 2009 10 15, 16:06)
na bet yra toks dalykas, kai vienas dalyvis turi kelis nicus ir jau seniai. Ir rašinės sau atsiliepimus. Kažkuri narė jau anksčiau apie tai monėjo, kad konkurentė būtent savo temoje giria prekes ir pan, o atėjusi į jos - peikia. Gerai, ji žino, kad tai to pačio žmogaus nicas, o ką galvot pirkėjams.

Ir vis tik aš manau, kad šis forumas skirtas bendravimui, o skelbimai tik priedas.

Manau jau paaiškinau prieš tai rašytoje žinutėje.
Ir čia kalbam ne apie komercinę prekybą, tad nemanau kad kažkas turės reikalo kažkam rašinėt visokias nesamones.
Atsakyti
O ką apie šį pasiūlymą mano moderatoriai? rolleyes.gif
Atsakyti
Labai pritariu jums, Keit ir parsiuntejes mirksiukas.gif Pardavėjams tai pagreitintų darbą, pirkėjams irgi netrukdytų. Nemanau, kad šalia vaikučių vardų ir kt. info prie avataro daug vietos užimtų toks reitingas, kaip tarkim yra sena.lt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frankie: 07 lapkričio 2009 - 15:21
PUIKI IDĖJA 4u.gif
Būtų idealu,kad prie kiekvieno niko būtų atsiliepimų lentelė....kažką panašaus,kaip mano drabužiai.lt
ten kiekvienas pirkėjas ir pardavėjas įsigijęs ar pardavęs daiktą,parašo atsiliepimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkodėl vis 'pamirštama', kad Supermamų forumas yra nekomercinis...

Tam tikra dalis narių į Skelbimų lentą net neužklysta.
Atsakyti
tai nebūtinai komercija
juk kitos mamytės ir savo netikusius rūbelius parduoda arba panešiotus
dauguma jau yra buvę apgauti,tiesiog būtų smagiau iš kažko kažką isigyti paskaičius rekomendacijas
Atsakyti