QUOTE(kregzde @ 2009 09 21, 23:09)
Turiu klausimukų:[/b] ar išties su tuo sūrio malūnėliu galima tarkuoti morkas, imbierą, šokoladą? Ar patogu? Ar tos, kurios turi jį - naudojate jį šių produktų tarkavimui, ar grįžtate prie tarkos? Kodėl klausiu - nesinori naudoti daikto vien sūrio tarkavimui
Quick Chefas didysis - vertas dėmesio? Ar kadien naudojate?
Iš anksto labai dėkinga už pasidalinimą mintimis, daiktai ne pigūs - nesinori švaistytis be reikalo pinigais
Taip, su sūrio malūnėliu galima tarkuoti ir morkas, ir šokoladą. Morkas su juo tarkuoju, kai kepu morkų pyragą, troškiniams naudoju tarką, nes stambiau tarkuoja. Ibiero netarkuoju su malūnėliu, tam reikalui naudoju arba česnakų spaustuką, arba B2B sulčiaspaudės tarkelę, priklausomai kokio imbiero reikia. O šiaip, dažniausiai naudoju sūrio tarkavimui - visgi sūrio malūnėlis
QC nenaudoju kasdien, bet jis pakeitė virtuvės kombainą. Neturiu Speedy Chefo, tai dabar kinietiškiems patiekalams plaku baltymą QC. Labai patinka su juo pasigaminti žalių burokėlių salotas, kopūstų salotas. Gelbėja, kai vasarą reikia uogas šaldymui paruošti - sumalti tyrelę. Tešlos jame kažkaip nepriprantu daryti