QUOTE(PlayIt @ 2009 10 01, 09:22)

tai jei kaina nuo 23 litų sumažėja iki 22, tai jau čia išpardavimas????
aš manau, kad išpardavimu vadina ne dėl kainų nupiginimo, bet nekataloginių prekių išpardavimu
QUOTE(Rasma @ 2009 10 01, 13:22)
O "Tupperware" turi kepimui ne silikoninių indų?

Nežinau kaip paaiškinti, bet pvz. atsegamos tortų formos ir pan.
turi, pvz. indas Ultrapliusas:
Kas yra UltraPlus ?
UltraPlus tai indas šaldytuvui. UltraPlus tai indas šaldymo kamerai. UltraPlus tai indas mikrobangų krosnelei. UltraPlus tai indas serviravimui.
Ir pagaliau...
UltraPlus tai indas gaminimui orkaitėje. Skirtas įvairiam maisto gaminimo ciklui: paruošimui, serviravimui, šaldymui, saugojimui, pašildymui. Jame galima ruošti ir žuvį, ir mėsą, ir daržoves, ir pyragą,ir makaronus.
UltraPlus naudojimo temperatūrų intervalas nuo -25 laipsnių šaldiklyje iki +230 laipsnių orkaitėje. Tik išėmus iš šaldiklio, galima dėti į mikrobangų krosnelę.
Ultra Plus tai XX amžiaus indas. Jis pagamintas iš politermio. Patogios, didelės rankenėlės leidžia patogiai paimti ir apsaugoja Jūsų rankas nuo įkaitusio indo. Jis labai lengvas, pagamintas tokios formos, jog pašildžius maistas visame inde vienodai įšyla. Indas turi mažas kojeles, todėl pastačius ant stalo, karštas dugnas nesiliečia su stalo paviršiumi.
Išgaubtos formos dangtelyje vienodai pasisikirsto garų kondensatas. UltraPlus pagamintas taip, kad ruošiant maistą, karšta oro srovė išgarinama iš indo. Baigiant gaminti patiekalą, galima nuimti dangtį, kad patiekalo paviršius apskrustų.
Naudojant šiuos indus, galima gaminti iš karto du patiekalus (dviem aukštais), pavyzdžiui apatiniame inde ruošti mėsą, o ant viršaus, uždėjus apverstą dangtį, daržoves.
UltraPlus dangtį galima naudoti kaip pagrindą, o pačiu dubeniu patiekalą uždengti. Tokiu būdu galima ruošti vištą: 13 min. dėkime ją į mikrobangų krosnelę, po to nuimkime dangtį ir baikime kepti 17 min. 220 laipsnių temperatūroje. Užtruksite tik 30 min., t.y. dvigubai greičiau nei įprasta.
Šiame inde galime puikiausiai kepti duoną. Pirmiausia jame užmaišyti tešlą, leisti pakilti ir tada kepti. Viskas viename inde.
Ruošiant nesaldžius patiekalus, rekomenduojama nenaudoti riebalų. Kepant pyragus, indą reikia patepti riebalais.
UltraPlus lengvai plaunamas, taupo Jūsų jėgas ir laiką!
o atsegamos formos (ji neskirta kepimui) dabar paradvimuose nėra LT