 
  
                
                                    
                
                 Sveiki, gal pasidalinkit kaip ruosiami patiekalai su imbieru, kaip ji galima butu islaikyti ilgesi laika, ar galima saldyti ? Ir apskritai kur jis labiausiai tinka...  
  
                
                                    
                
                
                
             
  
                
                                    
                
                 Pyragao su imbieru (rasi naminiu pyragu temoj viena tikrai), vishtienos patiekalai, aplamai azijietishka virtuve visa su imbieru.. As ji labai megstu 
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            
                 DZIOVINTO IMBIERO CUKRUJE GABALIUKAI LABAI VEIKSMINGI PERSISALDZIUS. REIKIA TIK KUO SMULKIAU SUKRAMTYTI, UZGERI  ARBATA IR PERSISALDYMO BEI GERKLES PERSTEJIMO KAIP NEBUTA:) 
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            
                 oj as tai tuos cukatinius imbierus kai nusiperku, tai iskart visa maiseli suedu... man taip skanu   
  
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             
  
                
                    
                        
                                    
                
                 O kur jo galima nusipirkti? Niekur nemaciau, tiksliau neieskojau.
Labai skanus imbieriniai sausainukai, Soprano ledu parduotuvytej yra 
  
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            Labai skanus imbieriniai sausainukai, Soprano ledu parduotuvytej yra
 
  
                
                    
                        
                                    
                | QUOTE (Mera @ 2004 08 31, 10:40) | 
| O kur jo galima nusipirkti? Niekur nemaciau, tiksliau neieskojau. Labai skanus imbieriniai sausainukai, Soprano ledu parduotuvytej yra   | 
Presto arbatinese. 100 g maishelis kainuoja keturi litai su kazkiek ten centu. Mano draugas paragavo ir pareiske, kad skonis kaip muilo
 O man ziauriai patinka...
 O man ziauriai patinka... 
                
                    
                        
                                    
                
                 O jei imbiero prieskonis ta prasme milteliai toki sumalti   tai kur tada ji deti ? Apsvieskit mamkos
  tai kur tada ji deti ? Apsvieskit mamkos 
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             tai kur tada ji deti ? Apsvieskit mamkos
  tai kur tada ji deti ? Apsvieskit mamkos 
                
                    
                        
                                    
                | QUOTE (P@nter@ @ 2004 08 31, 15:58) | 
| O jei imbiero prieskonis ta prasme milteliai toki sumalti  tai kur tada ji deti ? Apsvieskit mamkos | 
i sausainius, i vistienos patiekalus, i ryzius, zuvi ir t.t.
                 DEDU I MESOS PATIEKALUS,O DAR LABAI SKANU  SVIEZIAI ISSPAUSTAS MORKU SULTIS I BLENDERI SI TRUPUCIU IMBIERO IR ISPLAKTI  
  
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             
  
                
                    
                        
                                    
                
                 Imbieriniai sausainukai
200 g cukraus, 200 g sviesto ir 100 g medaus sildomam iki vientisos mases. Veliau imusami 3 kiausiniai, iberiama apie 300 g miltu ir tarkuoto imbiero pagal skoni. Uzminkyte tesla kociojama 0,5 cm storio lakstu ir supjaustoma kvadrateliais. Kepami 200`C orkaiteje ~10-15 min.
                
                
            200 g cukraus, 200 g sviesto ir 100 g medaus sildomam iki vientisos mases. Veliau imusami 3 kiausiniai, iberiama apie 300 g miltu ir tarkuoto imbiero pagal skoni. Uzminkyte tesla kociojama 0,5 cm storio lakstu ir supjaustoma kvadrateliais. Kepami 200`C orkaiteje ~10-15 min.
                o as ji ne tik kaip maista bet ir kaip vaista pavartoju.
va, turejau problema su sinusitu ir buvau nescia, ne kokius vaistus gerti gali. tai viena raganele patare-susitarkuoti imbiero sakni ir tyrele uzsideti ant skaudamos vietos(kakta ar kt.) ir palaikyti kiek galima ilgiau. jausmas tai toks degigantis. bet apsipranti. kai jau nebejauti deginimo gali nuimti. skausmas buna kur kas sumazejes ar ilgesniam laikui pranyksta.
dar labai megstu arbata imbierine gerti. tik reikia nepadauginti. sutarkuoti imbiera, ideti citrinos ir medaus.
sveika, skanu, kitoniska.....
                
                
            va, turejau problema su sinusitu ir buvau nescia, ne kokius vaistus gerti gali. tai viena raganele patare-susitarkuoti imbiero sakni ir tyrele uzsideti ant skaudamos vietos(kakta ar kt.) ir palaikyti kiek galima ilgiau. jausmas tai toks degigantis. bet apsipranti. kai jau nebejauti deginimo gali nuimti. skausmas buna kur kas sumazejes ar ilgesniam laikui pranyksta.
dar labai megstu arbata imbierine gerti. tik reikia nepadauginti. sutarkuoti imbiera, ideti citrinos ir medaus.
sveika, skanu, kitoniska.....
 
    

 











