Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia kirpykla (grožio salonas) jums patinka?

Apklausa: Kas Jums svarbiausia renkantis? (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As tai kerpu ir dazau plaukus Kaune DT salone (buves Holivudas). Tai man dazymas ir kirpimas svyruoja nuo 70 iki 90 Lt. 90 Lt moku, jei dazau saknis ir, jei dar kartu sruogeliu uzsimanau. =))

O siaip tai as ieskau kirpyklos, kur nebutu labai brangu, nes anksciau Kaune eidavau i Paul Mitchel salona. Ten siaip labai gerai buvo, bet velniskai brangu. Trys sruogeles sviesios ant galvos ir kirpimas kainuodavo 140 Lt.
Atsakyti
Siaip nesu nei kirpyklu,nei kokiu grozio salonu lankytoja,nes praktiskai viska,ka reikia,susitvarkau pati,namuose. Jei tureciau neribotus finansus,tai eiciau kasdiena i masazus, tvarkyciausi nagucius ir daryciau depiliacija ne namuose smile.gif taigi,salone lankausi tik pas plauku stiliste, tai yra retai,nes tik atnaujinsiu sukuosena vis kas 3-4 menesius ar reciau. O taip pat kai dariausi plaukams proceduras lankiausi salone,tai patiko,bet baigesi proceduros-baigesi ir ejimas tenai biggrin.gif
M,dar lankausi treciame salone,ten tvarkausi antakius(korekcija ir dazymas),bet seniai buvau,nes kazkaip pati ismokau juos pasikoreguoti.
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2009 09 29, 14:09)
Grozio salonas "Vizavi"-Pasilaiciuose. ax.gif




Jo teko ir man neseniai darytis salone VIZAVI pedikiura. Tai pasakyciau buvau labai nustebinta. Isejo viena kliente po kirpejos, tai manikiurininke su administratore ir ta pati kirpeja (tokia tamsiais plaukais) kaip pradejo varyt ant isejusios klientes. As tuo metu kojas mirkiau ir viska girdejau. Siaubas kazkoks. Tai ka jos apie mane kalbejo kai isejau g.gif . Net baisu pagalvoti. Ne grozio salonas, o karvide kazkokia. O i akis tokios mielos atrodo verysad.gif .
Kainos aisku mazos, bet personalas neduok die...
Nekelsiu ten kojos daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu ax.gif Labai reikia jusu nuomoniu ax.gif Didelis dekui uz visus pasisakymus viesus ir i AZ
Koti 4u.gif
Atsakyti
Kirpyklos neturiu megstamos, turiu gera kirpeja, tai paskui ja lakstau. Per ta laika kiek as ja pazistu jau trecioj kirpykloje dirba. Siaip kirpyklos, kuriose ji dirbo ir dirba vienos is brangesniu, uz kirpima moku po 70-80 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2012 01 31, 19:48)
Kirpyklos neturiu megstamos, turiu gera kirpeja, tai paskui ja lakstau. Per ta laika kiek as ja pazistu jau trecioj kirpykloje dirba. Siaip kirpyklos, kuriose ji dirbo ir dirba vienos is brangesniu, uz kirpima moku po 70-80 Lt.

Bangoka sakyčiau.. g.gif
Atsakyti
Pripratau jau prie to brangumo. As kai anskciau eidavau kirptis uz 20-25 Lt irgi atrode, kad brangu. Ir is vis as dabar tik plauku galiukus kerpu, nes jau baigiau eksperimetus su sukuosenomis biggrin.gif , tai tikrai brangoka. Kas menesi neinu, mazdaug kas 3-4 men.

Bet uz tai nebeturiu problemu su plaukais. Kai pigesnese kirpyklose kirpdavausi, tai po pirmo plovimo, baisu kas dedavosi ant galvos blink.gif , viena sruoga i viena puse, kita sruoga i kita, niekas nepadedavo nei plauku priemones, nei sepeciai, nei fenas. O dabar galiu dziovinti plaukus naturaliu budu (jei turiu laiko), perbraukti su placiu sepeciu ir plaukai, tiesus, kaip uzuolaidos biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 01 vasario 2012 - 13:52
pirmiausia malonus aptarnavimas, gerai atlikta paslauga, tvarka, švara.

anksčiau į aptarnavimą nekreipdavau dėmesio, galbūt dėl to, kad nėra tekę, kad aptarnautų nemaloniai, bet kartą teko skambinti į vieną saloną su kuponu užsirašyt manikiūrui. Pamačiau, kaip vien bendravimas telefonu gali atšaldyt bet kokį norą apsilankyt salone. Ir daugiau aš ten kuponų nepirksiu, tuo labiau neisiu schmoll.gif
aš už galiukų pakirpimą anksčiau mokėjau apie 35 lt, paskutinį kartą mokėjau 80 lt, bet nesigailiu nei lito, na matosi akivaizdus skirtumas, kad brangiau = geriau smile.gif todėl kaina tikrai ne pirmoj vietoj, aišku jei yra galimybių
Atsakyti
Siulau kojos nekelti i Vilniuje esanti prekybos centro "BIG" gruozio salona " Mylėk save plius ".
Kasmaras. Kirpejos tik saugadins plaukus, daris ka nores pacios. I Jusu pageidavimus neatsizvelgs ir galiausiai islydes susuktu "veideliu", mazdaug pati ir kalta, kad nukirpau kreivai. PPc.
Va tokie ten puikus metodai apsikirpti ir pateisinti savo "kreivas rankas".
gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif box.gif box.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
4u.gif keliu tema
Atsakyti