Įkraunama...
Įkraunama...

Dukra nori dažyti plaukus

Apklausa: Dažyti ar ne, jei taip, tai į kokią spalvą? (168 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali

Aš leisčiau. Tiesa, dar nė viena neužsimanė dažytis plaukus, bet nagus lakuojasi. Nematau aš čia jokių baisumų, tai juk tik plaukai ar nagai. Kai kurios mamašos savo savaitiniams kūdikiams ausis praduria, o čia viso labo plaukai - ataugs, nsusikirps ir t.t.

Atsakyti
tikrai neleisčiau - aisku irgi idomu is kur vaikui tokie poreikiai kilo. Tikrai ne kiekviena desimtmete to uzsigeidzia.
Siaip sviesiems plaukams kirpeja pasiule viena buda - vasara kai sauleta pripinti keleta kasyciu ir jas palikti ilgesnia laikui. Tada saule graziai nusviesina butent kasytes ir atrodo kaip sruogelem padazyta.

o jeigu jau norisi taip grozio proceduru, tai geriau pakalbeti apie kondicionierius, kaukes, veido prieziura. Panaudoti zoliu nuovirus ( jie gali ir spalva kiek pakeisti). Nes tikrai nera nieko baisiau kai eina kokia paaugle nusidaziusi plaukus, bet jie jau ant tiek suvaryti, kad kaip stagarai styro.

Mano beveik penkiolikmete vis uzsimena, kad sruogeliu noretu, bet kai jinai palaidais plaukais niekada nevaiksto, tai mano klausimas buna - o kam, gi vistiek nieko nesimatys.
Atsakyti
Jei turėčiau dukrą, tikrai leisčiau, dar ir į grožio saloną pati nuvesčiau.Dažyti plaukai tikrai nieko blogo.Jei kas bus negerai- nusikirps.Tegul nuo pat mažens mokosi grožio paslapčių.
Kur kas blogiau jei sugalvotų slapčiomis ir neaišku kokiomis sąlygomis tatoo pasidaryti ar liežuvį prasidurti.
Atsakyti
maniskei 11 , norejo nusidazyt, nudaziau pati, nuplaunamais dazais. plaukus saugom ir tausojam. geriau jau su manim, negu kad kur nusipirks paslapcia ir dar gris namo nuplikus huh.gif
Atsakyti