Įkraunama...
Įkraunama...

Aprangos dizainas

Sveikutės mirksiukas.gif
Mane domina aprangos dizaino studijos.
Gal kas studijuojate? Kokie atsiliepimai? Ką reikia išmanyt norint įstoti? g.gif
Pasidalinkime turima informacija ax.gif
Atsakyti
Aha... ir mane domina. Noriu studijuoti arba VK Aprangos dizainą arba VDA kostiumo dizainą... Bet kolkas nemoku meno istorijos, ir labai išskirtinių meninių sugebėjimų neturiu. Tiesiog noriu gyvenimą su kūryba sieti...
Gal kuas nors studijuojajte čia? Galėtumėte patarti, kaip pasiruošti stdudijoms? Ar studijuoti sunku? smile.gif
Atsakyti
Mane pačia labai domina aprangos dizainas, bet turbūt mamytės ir nemamytės dizainerės labai užsiėmusios ir supermamoj nesilanko biggrin.gif o gaila ax.gif
Atsakyti
Dar be VDA yra Vilniaus kolegijos, Dizaino ir technologiju f-tas ir Vilniaus dizaino kolegija. Po kolegiju, manau galima pratest VDA, islyginamosiose studijose.

Siaip pati esu baigus VIKO siuviniu technologija, tai ta f-ta pakankamai gerai zinau, nes tie patys destytojai deste tiek mums, tiek dizaineriams ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 02 gruodžio 2009 - 21:56
Noreciau pasiteirauti studijuojanciu, studijavusiu ar dirbanciu sioje srityje kur studijavot ? kokia sriti ? gal kas siemet stot planuojat ? labiausiai mane domina rubu dizainas, bet aisku medios irgi nepakenktu...
Atsakyti
As ir galvoju apie aprangos dizaina, mane sudomino Vilnaius dizaino kolegija . Ten stojant reikia laikyt piesimo ir kompozicijos egzaminus. Siaip ten atrodo labai faina, kolegija man pasirode moderni ir perpsektyvi smile.gif Gal kas ka daugiau zino? Gal yra teke su ja daugiau susidurt?
Atsakyti
QUOTE(perspektyva @ 2010 05 24, 09:10)
As ir galvoju apie aprangos dizaina, mane sudomino Vilnaius dizaino kolegija . Ten stojant reikia laikyt  piesimo ir kompozicijos egzaminus. Siaip ten atrodo labai faina, kolegija man pasirode moderni ir perpsektyvi smile.gif Gal kas ka daugiau zino? Gal yra teke su ja daugiau susidurt?


teko bendraut su sios kolegijos studente, I kurse, neakvaizdiniame studijuoja, labai nepatenkinta. Destytoju poziuris i studentus yra labai pavirsutiniskas. Jos pasakojimai, labai primine ta pacia atmosfera, kuri tvyro ir VIKO. Bet cia tik vienos studentes pasakojimai, ji yra vyresnio amziaus, tai gal jai ir sunkiau isivaziuot, nes ir paskaitu tempas labai greitas.

Jei labai yra noras studijuot tai pirma geriau rinktis VDA, jei ten nepakliusi, kolegijos yra kaip atsarginis variantas, o ten ir lengviau pakliut, nes grupiu nesurenkama smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 24 gegužės 2010 - 09:02
QUOTE(Aristokratė @ 2010 05 24, 09:02)
teko bendraut su sios kolegijos studente, I kurse, neakvaizdiniame studijuoja, labai nepatenkinta. Destytoju poziuris i studentus yra labai pavirsutiniskas. Jos pasakojimai, labai primine ta pacia atmosfera, kuri tvyro ir VIKO. Bet cia tik vienos studentes pasakojimai, ji yra vyresnio amziaus, tai gal jai ir sunkiau isivaziuot, nes ir paskaitu tempas labai greitas.

Jei labai yra noras studijuot tai pirma geriau rinktis VDA, jei ten nepakliusi, kolegijos yra kaip atsarginis variantas, o ten ir lengviau pakliut, nes grupiu nesurenkama  smile.gif .


Na as buvau uzejus apsiziuret VDK, tai man destytojai ,kaip tik labai silta ir rupestinga ispudi paliko. O del paskaitu tempo, tai juk mokytis ten zmones renkasi , o ne ilsetis, tempas manes negasdina, jei gausiu daug vertingu ziniu smile.gif I VDA nenoriu,ten tik vardas belikes, studentai ir mokslu kokybe vienodai sviecia, be to noreciau daugiau praktiniu ziniu, o kiek zinau VDA is taves specialito neparuos, daug kas dar po VDA eina i kolegijas, kad patobulint praktines zinias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perspektyva @ 2010 05 24, 11:59)
Na as buvau uzejus apsiziuret VDK, tai man destytojai ,kaip tik labai silta ir rupestinga ispudi paliko. O del paskaitu tempo, tai juk mokytis ten zmones renkasi , o ne ilsetis, tempas manes negasdina, jei gausiu daug vertingu ziniu  smile.gif I VDA nenoriu,ten tik vardas belikes, studentai ir  mokslu kokybe vienodai sviecia, be to noreciau daugiau praktiniu ziniu, o kiek zinau VDA is taves specialito neparuos, daug kas dar po VDA eina i kolegijas, kad patobulint praktines zinias smile.gif


tai zinoma, kad bus malonus potencialiems studentams biggrin.gif .

Manau, tiek VDA, tiek kolegijos paruosia gerai, tik viskas priklauso nuo taves, kaip tu nori tas zinias pasiimti biggrin.gif ir aisku, kaip tas zinias destytojai perduoda biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 24 gegužės 2010 - 13:02
Sveiki, labai noriu kitais metais stoti i aprangos dizaina KK ar yra turinciu patirti sioje srityje? Man labai idomu ar sunkus stojamasis egzaminas. nesu zalia piesime bet ir ne dailininke tad labai pergyvenu. Gal kas turetu kokiu patarimu?
Atsakyti