Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie vyrai vėžiai?

Mano vyras vėžys wub.gif , tai tikrai galiu patvirtinti, kad šeimos žmogus, viską neša į namus, o ne iš namų, patikimas, darbštus, atsakingas, pradėjęs darbus pabaigia iki galo, rūpestingas, moka parodyti dėmesį, pagirti, viską pastebi nuo naujos šukuosenos iki naujo manikiūro biggrin.gif . Iš neigiamų savybių-pavydokas, kartais net per daug.
Atsakyti
QUOTE(Million @ 2017 05 13, 09:40)
Mano vyras vėžys  wub.gif , tai tikrai galiu patvirtinti, kad šeimos žmogus, viską neša į namus, o ne iš namų, patikimas, darbštus, atsakingas, pradėjęs darbus pabaigia iki galo, rūpestingas, moka parodyti dėmesį, pagirti, viską pastebi nuo naujos šukuosenos iki naujo manikiūro  biggrin.gif . Iš neigiamų savybių-pavydokas, kartais net per daug.

Briedas ,cia zmogaus aplinka ir tevu idirbis .kaip gali kazkoks menuo tai lemti
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2017 05 19, 17:58)
Briedas ,cia zmogaus aplinka ir tevu idirbis .kaip gali kazkoks menuo tai lemti



Atsibusk, čia diskusija pagal horoskopo ženklą biggrin.gif , keista, kai žmonės skeptikai, bet tupi toj temoj,tuo labiau čia tik smagus žaidimas. O aš vistiek galvosiu, kad vyrai-vėžiai patys geriausi tongue.gif .
Atsakyti
Aš tai manau kad patys prasčiausi. Jei atvirai, net nebežiūriu į vėžius. Nenoriu jų net draugų bei kolegų tarpe. Taip, žmonės jie būna ir geri. Bet dėl charakterio man su jais nesmagu.
Atsakyti
Nors pati skorpionė ir emocijų uraganas, bet vyrai vėžiai man per emocingi. Jie labai labai jautrūs, plius labai 'vandeningi'. Nežinau, kaip geriau paaiškinti. Nu tokie 'uoj zuikeli, saulyte, mažyte, kaip myliu tave, po kojom pasaulį padėsiu, iki mirties ant rankų nešiosiu, bla bla, ve ve'. Skystimėliai, kuriuos norisi atsnešus skudurą sušluostyt. Nežinau, turėjau du exus vėžius, plius su keletu kitų esu bandžiusi link santykių eiti, bet tvirtai nusprendžiau- vėžiai ne man. Atsakingi, bet perdėtai rūpestingi taipogi 'ar nesušalsi taip apsirengus? Ar pavalgei? Nu kodėl taip mažai valgei?' Viešpatie mielas, man ne trys metai, kad nemokėčiau pagal temperatūrą ir vaizdą pro langą išsirinkti rūbų, valgau ką noriu ir kiek noriu ir nenoriu, kad man kas zyztų, kaip reikalingas yra nakties poilsis ir kad penkios valandos miego mano sveikatai labai kenkia. Vėžiams reikia prisigamint vaikų, kad turėtų apie ką tupinėti, nes kai imama tupinėti apie suaugusią, savim pasirūpint galinčią moterį, tai nervas paima. Kas dar? Jie naminiai. Tūsų nemėgsta, į miestą išlįst su draugais nemėgsta. Geriausias poilsis dviese arba namie, arba kažkur, bet dviese. Vienu žodžiu- vėžiai ne man. Padėjus jau aš kryžių ant jų.
Atsakyti
dar pridurciau, kad labai viska priima asmeniskai, labai smulkmeniski, nemegsta kritikos ir skaudziai i ja reaguoja ax.gif
jie tikrai daug demesio skiria, bet ir labai daug reikalauja
Atsakyti
Draugavau su vežiu,tai is savo patirties galiu pasakyt kad žiaurūs melagiai,mergišiai,bega paskui bet kuri sijona.Nuotaiku kaita baisuline...viena diena gali but meilus,o kita jau ir iskolioti ir visiskai nebesikalbeti ir tt.
Atsakyti