Cipciuk, jau tokius ypatingai gražius tortus šįvakar sukūrėt, kad akys baigia išvarvėt bežiūrint. Abudu tikri meno kūriniai

Matau raidytes panaudojot, kaip sekėsi iškrapštyt iš įspaudo
Daividija, boružėlė laaaaaaaaaabai daili
Pupmica, kooookios rožės
Neramuole, na tu tai ir darbštuolytė

vėl nuostabius du tortukus atnešei - abu man labai labai gražučiai
rugiagele, koks mielas tortukas, iš tikrųjų įdomi ir graži spalvytė gavosi
Olesta, niekaip pati neatspėčiau, kad ten "pečius"

Gražiai ir dailiai jį sumeistravai

Ačiū už varpelių fotosesiją
QUOTE(Sikste @ 2009 10 02, 22:01)
patarkit man prasau, issikepiau rafaelo biskvitus, recepte parasyta 23cm diametras, as kepiau is pusantros normos, 26cm diametro skardeleje, tai kiek man reikia pasidaryti kremo? irgi pusantros normos? o kai laistai biskvitus, tai pirma sulaistai viena , tada uzdedi kremo, tada uzdedi kita biskvita ir ji sulaistai ir t.t. ?
o jau mano biskvitai gavosi tokie biski storoki, tai Asseni dar 3 is jo padarytu
Papildyta:
ir dar ar galima si torta beze puosti?
Na aš irgi neatsilaikiau ir šįvakar susiterliojau rafaelą paragavimui

o kadangi dariau kaip ir tu iš 1,5 normos 26 cm formoj tai drįsiu patarti, kad man kremo sočiai užteko 1-os normos. O sluoksnių man gavosi 6 net

kepiau atskirais plonais biskvitais (maždaug po 1 cm storio iškepę gavosi

) ir viskam sočiai užteko kremo (ir viršų ir šonus aptepiau net

dabar neįsivaizduoju kuo papuošt reiks

). Jei sakai tavo storoki biskvitai, tai pamėgink bent į dvi dalis padalint

Formuok taip kaip parašei - dedi biskvitą, sulaistai, tepi kremu, dedi kitą ir t. t. aš tai dariau tiesiog lėkštėj. Bezu nepatariu puošt, nes tortas stipriai drėgnas

mažiau sulaistysi, bus sausas
Žiūriu svarstot vis, kaip su sirupu reikalai, tai aš laisčiau gan gausiai, išspaudžiau 2-jų didelių citrinų sultis, dapyliau virinto atvėsinto vandens tiek kiek trūko iki 0,5 l + įdėjau 2 a. š. cukraus (nes stiiiiipriai rūgštu buvo

), o iš to kiekio sunaudojau 400 ml sirupo