Zodziu, taip. Pirmiausia atsiprasau gerbiamu moderatoriu uz nelietuviska temos pavadinima, praradau lietuvybe ir neatgausiu, kol diedas kompo neperinstaliuos. Pataisykit ta nelaiminga pavadinima, kas galit, zmones gerieji. Aciu

Dabar problema. Ne man, diedui, cia gi apie seimos sveikata skyrelis

Zodziu, atsirado jam ant kojos kazkokia nesamone. Bendras vaizdas - lyg sprindzio dydzio melyne su kazkokiu pagedusiu raudonu - rudu centru

Palietus skauda, normaliai skauda, ne maudineja, karsta ta vieta, vos vos patinus, ryskiai uzdegimas koksai tai. Jokio ibrezimo ar ko nera, odele kaip kudikelio, tik labai plaukuota...

Erkiu, biciu ikandimu nebuvo. Alergijos neturi, o ir kam galetu but, dzinsams? Diedas pats nezino nei kas ten, nei nuo ko, dievagojasi, kad neuzsigavo, nes futbola paskutini karta zaide pries trejus metus. Sako, reik palaukt pora savaiteliu, gal praeis, o jei ne, tai eis pas gydytoja
Kadangi seimoj gydytojos pareigas atlieku as, o apie toki reiskini nieko negirdejau (mano specializacija - temperaturos, kosulio ir trydos atvejai

), tai keliu klausima:
1. Kas tas yr? (cia pagrindinis klausimas, daba net nezinau, ko inete ieskot)
2. Nuo ko?
3. Ka daryt?

Nasle likti dar nenoriu, diedo be kojos irgi nenoriu - kam jis man toks brokuotas, noriu diedo pilnai sukomplektuoto, zodziu, patarkit
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.