Sveiki, nusprendziau kad musu namus praturtins dar vienas seimos narys - suo. Kiek ziurejau tai labiau istrigo "sibiro laika" tik beda , kad apie juos ne dauk ka zinau. Internete irgi ne ka pavyko rast ,o vis gi noretusi isgirsti zmoniu nuomone. Bent jau kiek domejausi tai pastebejau kad yra vakaru ir rytu sibiro laikos. Noreciau suzinoti kuo rytu ir vakaru laikos skiriasi ir siaip viska ka zinote apie juos . Is anksto dekoju
As turiu VAkaru Sibiro laika.
Parasyk man az, jei kas domina labiau.

QUOTE(Macarena @ 2005 10 09, 19:17)
sveikutes, matau tema senokai atidaryta, bet gal vis pasiziurite:)
ash irgi turiu vakaru sibiro laika, bet ziurint i foto tai nelabai panasus i Macarenos shuniuka.
beje Makarena pas tave shuniukas ar kalyte?kiek laiko?
manajam 4 metai, bet tevai vis neprisiruosia pas ''mergu'' nuvesti

o siaip suo tikrai mielas, nekeisciau i joki kita, mes mylim vienas kita nuo pat pirmos minutes

o siaip net nzn ka dar papasakoti, jei kazkas domina klauskit

o veliau pabandysiu foto ideti

Rytų Sibiro laikos:

O šiaip tai daug nuotraukų išmeta pagal paiešką "east siberian laika" arba "west siberian laika".
Na maniskis laikinas (akivaizdus patinas)
kaip ir mano idetoj nuotraukoj, yra toks pats kaip ACacia idetoj pirmoj fotkej (beje, baltai juodo nesu dar maciusi
) . KAilis specifinio stipraus kvapo neturi. Sibiro laikos, kaip ir kiti siauriniai sunys, yra baisiai istvermingi. Gali lauke duotis kaip paseles kelias valandas, ir neikaip nenuvargsta. Siaip baisiai draugiskas suo, sutaria su visais: ir suaugusiais, ir vaikais. Buvom tevams paliek vasara porai savaiciu, nes buvom isvaziave, tai sake, negalejo atsistebeti, kaip suo garziai zaide su 3 metu berniuku. Vaikas duoda suniui kaula, tas grauzia, vaikas ateina- is gerkles issitraukia ta kaula, o suo ne krust.
Musiskiui jau 1,5 metu, kankina baisios hormonu audros
, nes kazkur laksto rujojanti kale. Kazkaip esu prisiklausiusi, kad jei nesiruosi suns naudoti veisimui, nereikai ir suleidineti su kalem. Nes kol sunys nepabande to "sexo", tai jie ir nezino kas tai yra. TAi daugiau refleksas. O kai pabando ir daugiau negauna, pasidaro baisiai pikti, keiciasi siek tiek charakteris, net pasitaiko, kad net pastambeja krutine ( nu tipo "koks as krutas"). O jei ir suleistumem su kokia kale, tai noreciau kad butu irgi balto kailio ( reikalavimai marciai neprasti
SIaip tai suo, kuris nemgsta buti vienas. JAm reikia draugijos, ir dar kad vyktu veiksmas, kuriame jis galetu dalyvauti: zaisti, vykdyti komandas.
Dresuoti Sibiro laikas gan sunku, jiems reikia griezto balso ir valdymo.
Labai megsta "kalbeti", "dainuoti", nu nebutu laika "lai lai"

Musiskiui jau 1,5 metu, kankina baisios hormonu audros

SIaip tai suo, kuris nemgsta buti vienas. JAm reikia draugijos, ir dar kad vyktu veiksmas, kuriame jis galetu dalyvauti: zaisti, vykdyti komandas.
Dresuoti Sibiro laikas gan sunku, jiems reikia griezto balso ir valdymo.
Labai megsta "kalbeti", "dainuoti", nu nebutu laika "lai lai"

Beje, nerekomenduociau tokio suns pirkti zmogui, kuris yra namiseda, nemgsta pasivaiksciojimu, vazinejimu dviraciu, begiojimo. Sitam suniui butina issilakstyti, kitaip namuose bus pastovus "koncertai".
Ir aisku, nuolaidziam zmogui, kuris netures pakankamai kantrybes dresuojant.
Ir aisku, nuolaidziam zmogui, kuris netures pakankamai kantrybes dresuojant.
QUOTE(kriste88 @ 2006 01 22, 14:34)
gal kas auginate sibiro laika? butu idomu suzinot kokio charakterio sie sunys. ir dar toks idomus klausimelis
man kazkas sake jog laikos beveik nesiseria. ar tai tiesa? o gal kaip tik seriasi visais plauku kamuoliais 

Na aš nemažai laiko praleidau su laika - charakteris tvirtas, su tokiu šunimi reikia nemažai užsiimti. Bet kas Tau tokį melą apie kailį sušnekėjo, tai dar reikia paieškoti. O kaip manai, negi laikos ten šiaurėje be pavilnės tupi??? ŠERIASI, ir LABAI DAUG...

Labas,
Pas mane laika su aviganiu maisytas, bet daugiau panasumo is charakterio ir isvaizdos i laika.
Labai fainas ir draugiskas, bet
egoistas...
Reikia skirti daug laiko pasivaikciojimams, ir dar tokiom energingoms, nes energijos tiktai pavideti. Jis NEKADA nepavargsta, visa laika gali zaisti, ypac ziema, nes vasaros nemegsta
O plauku
ir namie, ir masinoje.
Vis del to charakteris sunkokas, tresuoti
Kazkada vedziojom ji i pamokas
Visi sunys, kaip sunys klauso seimininkus, kai kurie pikti, o maniskis kai pamate tiek suniu vienoj vietoj
tai tik priekabiaudavo visus suniukus, kad pazeistu, o apie mane pamirso
Bet dabar jau geriau, jam 1,5m ir meliau zaidzia su seimininkais.
Tikriausiai jau esame nusipelne
Pas mane laika su aviganiu maisytas, bet daugiau panasumo is charakterio ir isvaizdos i laika.
Labai fainas ir draugiskas, bet

Reikia skirti daug laiko pasivaikciojimams, ir dar tokiom energingoms, nes energijos tiktai pavideti. Jis NEKADA nepavargsta, visa laika gali zaisti, ypac ziema, nes vasaros nemegsta

O plauku

Vis del to charakteris sunkokas, tresuoti

Kazkada vedziojom ji i pamokas

Visi sunys, kaip sunys klauso seimininkus, kai kurie pikti, o maniskis kai pamate tiek suniu vienoj vietoj

Bet dabar jau geriau, jam 1,5m ir meliau zaidzia su seimininkais.
Tikriausiai jau esame nusipelne