QUOTE(_cika_ @ 2011 01 07, 23:34)
Sveiki,
Planuodama įsigyti šunelį prisiskaičiau apie įvairias veislės, bet širdį pavergė būtent erdelio terjerai... Nepaprasto grožio ir intelekto šuo. Bet gyvenu aš bute ir nors gyvenimo būdas toks, jog visur galiu keliauti su šuneliu, bet kaip taisyklė visuomet jo pasiimti kartu negalėsiu, tad jis turės likti ir namuose kartais visai dienai. Man įdomu ar nesuvalgys jis namų, juk kad ir kaip rašo straipsniuose apie juos, jog jie gali ramiai laukti namie, svarbu ryte vakare po 20min pavedžioti, bet juk tai terjeras, jei juk labai judrūs šunys, neprikrės man zbitkų?

Kaip jums sekasi sugyventi su jais?
Taip pat norėčiau patarimo, nuo kada geriausia pradėti vesti šunelį dresūrai?
dresūrai tai po visų prvalomų skiepų jau ir galima vesti.
o dėl išdaigų - tai ojojoj

atrodo, ir palikinėjam mažai, ir judesio lauke daug, ir su vaikais auga, po namus taip pat nieks nedraudžia dūkti.. bet.. kai kur staktos nugraužtos jo, o ne katės, jungiklius koridoriuje amžinai nulupa, nors ir 15-ai minučių paliktas vienas, randa, ką sugadinti. tai striukė koridoriuje liko kabėt, tai tašė, tai dar kas. grįši ir rasi skutelius. ir nekaltas akis

paliksi kaulą, kaulas net nepaliestas, bet visi kampeliai iššniukštinėti, kas nors naujo atrasta

aišku, jaunas dar. metų ir 5 mėnesių. bet, kiek žinau, nesuauga jie

ir nieko piktybiško nedaro, kai mes namie. bet tik palik vieną

aišku, galima būtų narvą įsigyti, turėtų būti ramybe. bet čia nuo mažens turbūt reikėjo pratinti.dabar, išeidami, pedantiškai viską apžiūrim, ar neliko mūsų daiktų

bet vat kelionėj jokių problemų - važiavom - miega ar šiaip guli, eit reikia - eina. kalnas - lipa į kalną. puikus kelioninis šuo be pretenzijų.
o su dresūra tai mums taip - grupėje, kur jau priprato prie šunų kompanijos, puikus klausymas, dėmesys ir panašiai. namie irgi. bet jau lauke

oi, katė, oi, šuo! kaip išprotėjęs, jokie kąsniukai, jokios kalbos, niekas tada neveikia

tik trumpas pavadys ir ėjimas prie kojos.