Įkraunama...
Įkraunama...

rybomunilum

norejau pasiteirauti del preparato "rybomunilum".
nesu as sioj srity specialiste, tai "ukiskai" mastant, man iskyla keletas minciu:

1. tai yra vakcina, t.y. suprasciau, kad veikimo principas yra kaip ir skiepu. tai kodel tiek ilgai pastoviai reikia ji gerti?

2. ten yra ribosomos is bakteriju. na jei is bakteriju, tai vadinasi ir saugo tik nuo bakteriniu infekciju? betgi daug dazniau pasitaiko virusines infekcijos...

3. raso, kad tas preparatas yra imunostimuliuojantis. gal taip ir vadinamos visos vakcinos, bet as zodi "imunostimuliuojantis" noreciau suprasti, kaip medziaga, kuri paskatina buti labai stipriu organizma ir labai stipriai ir efektyviai pulti visas blogasias ingfekcijas. o vakcinos paskatina prigaminti reikiamu antikuniu, kad organizmas jau zinotu, kokiu metodu pulti konkrecia infekcija. betgi neisgaude visu imanomu infekciju imanomu formu ir mutaciju ir nesudejo i si vaista?

paaiskinkite, kur as darau klaidas, taip mastydama, ir kodel verta butu suvartoti si preparata?
kiek laiko jis veiksmingas - ar vartoti reiketu kiekviena rudeni?

aciu uz atsakyma.

Atsakyti
Jūs esate visiškai teisi. Ji apsaugo tik nuo tų bakterijų, kurių ribosomos yra tos vakcinos sudėtyje. Tiek daug gerti reikia todėl, kadangi tai geriamas preparatas ir imunostimulioujančio poveikio stipraus neturi. Išvadoje : aš skeptiškai visus šiuos preparatus vertinu (nebūtinai Ribomunil).
Atsakyti