Įkraunama...
Įkraunama...

Galvos masažas

Labas visi ir visos, norejau paklausti kaip tiksliai paciam daryti galvos masaza, judinant galvos oda ar su pirstais tiesiog masazuot, na reiktu tikslesnes infomacijos is jusu kurie zino apie si dalyka, man slenka plaukai, tai kazkur skaiciau kad masazuojant galvos oda gereja kraujio apytaka ir atsistato galvos oda, nes kai galvos oda sudziuna ar kaip tai tai negali nauji plaukai prasimust? dar norejau paklaust kuo padeda saunos na pirteles, bei ar begiojimas padeda kraujo apytaka gerint?
Atsakyti
Na, jei nori tikro gydomojo galvos masazo, tai cia manau niekas nenupasakos, reikia eiti pas masazista. Bet siaip gi galima ir paprastai su rankom, pirstu galais kiekviena diena, net po kelis kartus masazuoti, visas galvos vietas, patartina ypac smilkinius, pakausi gerai patrinti, ausis, ju spenelius, tuose vietose, ypac daug jautriu tasku, kapiliaru ir pan., o siaip visa galva kuo puiliausiai gali masazuoti kad ir su plauku sepeciu, sukuoti reiktu ivairiom kryptim. Aisku sepetys turetu buti kokybiskas, nerauti plauku, nebuti per astrus, kad nepazeistu odos (labai geri sepeciai ir sukos parduodami "Salon+"). Masazuoti reiktu bent jau po 15 min, geresniam efektui pasiekti naudojami aliejai. Pries plovima galvos oda issitrinti siek tiek pasildytu aliejumi ir masazuoti, kuo ilgiau tuo geriau, nors ir valanda smile.gif Alieju galima palikti ant odos ir ilgesniam laikui jeigu yra galimybe, jis geriau isigers i oda. Aisku ir aliejaus kokybe turi buti gera, nes jeigu kos nors su chemija tai naudos maza, gali net zalos buti. Geriausi ekologiski, nerafinuoti, ju buna net maisto prekiu parduotuvese.
Del begiojimu, ar kokio kito sporto, ar saunu, tai nznau ar jie plauku groziui itakos turi, bet logiska, idomi mintis. Nes tuo metu irgi priplusta krauju i ivairias vietas, stiprinamas imunitetas , gereja kraujotaka. Bet saunos karstis nera gerai paciam plaukui, na tam, kuris jau isauges, didelis karstis ji dziovina, butina kepure, ar raksluosti uzsideti, nes kitaip apdeginsi, liks nusiures.
Atsakyti
Nu as kiek zinau tiesiog su pirstais masazoji ,tai skatina kraujotaka galvos odoje
Atsakyti
cia va parodytas pats paprasciausias budas masazas
Papildyta:
dar youtubei radau gera patarima kad jei siaip tingisi specialiai darytis galvos masaza tai galima ji atlikti sampunuojant galva , tiesiog kruopsciai pirstu galais sukamaisiais judesiais masazuoti sampunuota galva. vis geriau negu nieko
Atsakyti
Na as kai tepu varnalesu alieju pamasazuoju galva,bet trumpai max 5 min nes kantrybes neturiu.
Atsakyti
Man kirpėja sakė kad masažas šepečiu tuščias reikalas, geriausia masažuoti rankomis ir ne braukant su pirštais, o tiesiog prispaudžiant ir sukant ratus. Čia plaukų augimo skatinimui. Nors aš ir šepečiu mediniais šereliais vakarais vistiek šukuoju plaukus, tikiuosi netraumuoju plaukų. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2010 09 23, 13:49)
cia va parodytas pats paprasciausias budas  masazas

Nebėr šio įrašo... rašo kad privatus.
Atsakyti
Masažas daromas šiltu aliejuku, švelniai trinant pirštais. Tinka sezamų, migdolų, simondsijų.
Galima tepti vakare ir nuplauti ryte. Arba palaikyti mažiausiai 30 minučių.
Atsakyti