QUOTE(kycia @ 2009 10 19, 13:04)
prie savo raciono pridejau avizu kosele su obuoliais, uzpilama. Suvalgiau, tada pasiziurejau, kad kaktyte jau darosi raudona, kaip ir zandai, istisinis raudonumas (maziuuuukes demeles susijungusios, todel atrodo, kaip deme). Bet spuogu iskilusiu nera.
Paskaiciau tos koses sudeti ir.... radau, kad ieina laktoze, visokie E stabilizatoriai ir cinamonas.
O iki siol valgydavau nordic kosyte verdama, ten kiek suprantu ji grynesne, nes ten tik avizos ir avizu selenos.
Tad bukit atsargios, as praziopsojau. Gal del to ir kazkas kaktyteje rausta.
dauguma senbuvių čia mamų visas košes, sriubas ir t.t. daro pačios

. Bent jau mano patirtis tokia,kad nieko gatavo ar pusiau gatavo jau seniai nepirkom (tik dabar "atsipalaiduoju") - ir košes iš grūdų permalu, ir sriubos, ir kiti pan. produktai, duoną ir batonus kepu taip pat pati (na, dabar jau nėr būtinybės, nes tikrai nemažai gerų kepinių galima rast). Juk nėr sunku kavamale permalt avižų kruopytes ir į verdančią košę įtarkuot obuoliuko

, ypač kol esam vaiko priežiūros atostogose, o ne dirbančios mamos - juk tam mum tos atostogos ir duotos - kad tinkamai pasirūpint vaiku, pusfabrikačiai tokiam amžiuj neturėt būt ant šeimos stalo, mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 19, 13:10)
siandien vel mum biski paumejo, tai galvoju vis tik issialergizavo mum avizine kose, reiks braukt kol kas ja is valgiarascio.
mano dičkę avižos alergizuodavo

, čia tik jau bandymų keliu atrast einas, nes mum aklergijos klasė avižom buvo žema . Bet,kaip ir rašai "kol kas braukt" - nes po kurio laiko mum ji jau tinka.