QUOTE(gwidita @ 2009 10 19, 18:49)
Kregzdute kas per pomidoru padaziukas

???

krize,taupyt visur reikia
Ai, paprastas, ne apie kečupą čia kalbėjau. Imu prinokusius pomidorus, nulupu odelę, smulkiau supjaustau, taip pat dedu smulkiai pjaustyto svogūno, išspausto česnako, pipirų, druskytės, baziliko, pačirškinu ir užpilu pvz. makaroniukus keptus su faršu. Toks labai paprastas, ypač tinkamas, kai būna pomidorų sezonas ir niekas nespėja jų valgyti. Prigalvojau būtent tada, kai juos reikėjo likviduoti
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 10 19, 18:50)
Aš tai manau, kad geriausiai žiūrisi mikrobangėj kepti pyragai tik ŠOKOLADINIAI

Bent pas mus Šiauliuose kepami šokoladiniai pyragai ir meduoliai....
o dėl keptuvių tai aš visomis nusivylus, ir tefalais ir Woll, man jos normaliai tetarnauja metus, o toliau jau pvz. kepant karbonadą pritraukia - man čia didžiausias rodiklis
o dar Alatėja naujokė mūsų
Na jo, aš irgi pamaniau, kad įdėjus kokios kakavos, jis atrodytų geriau. Bet super, atvaro svečių, o tu iškepti pyragą greičiau nei iki pardutuvės nueini
Pas mane kažkaip per vidurį ji iškyla, tada aliejus suteka į kraštus, kepant tas kas arčiau vidurio - svyla. Ir taip nė metai nepraiena. Teflonas per vidurį susibraižo, na ir nekepu aš ant maksimumo, bet vis tiek ji deformuojasi