Įkraunama...
Įkraunama...

Laplandija

Gal kas nors buvote Laplandijoje Kalėdoms ar naujamečiui?
Pasidalinkit įspūdžiais.
Ar galima keliauti su vaikais, ta prasme ar verta tysti juos pas tą kalėdų senį ?
Ar nevarginanti kelionė?
Atsakyti
Aš buvau per Kalėdas. Iš tikrųjų važiavau tik todėl, kad siuntė. Nesupratau, kas ten tokio kreizovo toje Laplandijoje. O dabar - užsikabliavau. Šiemet pats prašausi, kad išsiųstų. Nes kelionė - super. Man patiko. Važiavau ir kaifavau.

Kelionė tikrai nėra varginanti. Važiavo su mumis ir vaikų krūva - mažiausiajai buvo vos pora metukų. Nei vieno zirzalo, nei vienos ašaros ar pan.
Atsakyti
Aš su šeima irgi sutikau Naujuosius Laplandijoje. wub.gif
Važiavome su "Grūda" kelionių agentūra. Tikrai fainai buvo. Pusė autobuso vaikų, o kita pusė kaip gidas sakė "suvaikėjusių", t.y. suaugę.......... mirksiukas.gif Aišku buvo šalta, Rovaniemi zoo sode net -46 šalčio buvo -tai vaikščiojome apšarmojusiais veidais ir "apšalusiais" nosies plaukeliais......... Buvome elnių fermoje ir važinėjomės su jais, "Fazer" saldainių fabrikėlyje, važinėjomės su sniego motociklais, buvome šunų fermoje, su jais irgi važinėjomės, buvome pas patį tikriausią Senį Šaltį mirksiukas.gif - jo pašte, atrakcionų parke........ Žodžiu, įdomu buvo ir suaugusiems ....... Vieną kartą manau tikrai nuvažiuoti verta - sugryžti į vaikystę wub.gif .........
Autobuse aišku nekas suaugusiems, tai jau turėkite įsidėję "velnio lašų" mirksiukas.gif , na o vaikams tikrai smagu - visą kelią rodė filmus. Dar geresnė atrakcija buvo plaukti keltais, apie 4 val. Pirmyn plaukėme su senesniu keltu, na bet atgal - tai su prieš pora mėn. paleistu keltu - buvo super, net su šokiais............ mirksiukas.gif Žodžiu - neabejokite - važiuokite ............
P.S. kas įdomu - klauskite ...... Tiesa - kainos tikrai nemažos, ir mokama visur, kiek atsimėnu į elnių fermą su pasivažinėjimais suaug.20Eur, vaikams po 15 Eur, ir taip visur ........... sad.gif Taip kad teks paišlaidauti ......... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 17 spalio 2005 - 12:16
Teko pabuvot ir Laplandijoj, ir Norvegijoj pas Kalėdų senelius. Norvegiškas variantas pasirodė mažiau komercinis.http://www.julenissen.no/
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Norečiau paklausti,gal kas buvote Laplandijoje? Kokios nuotaikos,ar nebuvo labai šalta smile.gif .Mačiau viena kelionų kompanija organizuoja per Naujus ,pagalvojau,kad gal verta būtų.Tik dėl vaikų bijau,kad nesušaltu.Atsiliepkit mamytės,kurios buvote smile.gif
Atsakyti
4u.gif Laba,

Laplandijoj yra super thumbup.gif ,nebijok, nesusals tie vaikai, nes klimatas kitoks, oras sausas. O visur viduje yra labai silta.
Gamta nuostabi, ir jeigu dar ramybe patinka, tai ispudziu pakaks ilgam.
Senelio salcio bustine irgi labai faina rolleyes.gif
Atsakyti
oi ačiū Traja, nuraminai.Bet vistiek,mes tokie šaltyšiai,o kaip su avalyne,ar užteks tokios kokią ir čia nečiojame?Bijau tų šalčių nors tu ką sad.gif
Atsakyti
4u.gif Tikrai kad uzteks... cia gyvenantys nieko blatniau nenesioja...
Tarp kitko, kol kas ir ten daba silta...Ziema veluoja, na tikekimes, kad sniego bus per Naujus, nes daug efektingiau.
Taip, kad drasiai, tikiuos ,patiks...issirinkot faina vieta thumbup.gif
Atsakyti
Ankstesniais metais į Laplandiją važiavę mano kolegos sakė, kad paprastai per Naujuosius ir Kalėdas būna -20 - -30 laipsnių. Pernai žemiau -10 temperatūra nenukrito. Ir dabar svarbiausia dalis: -9 Laplandijoje buvo kur kas šilčiau, nei +4 Lietuvoje.
Atsakyti
Ačiū atsiliepusiems,bet -30 blink.gif suprantu,į šiaurę varom,bet...Kviepuot nemokėsiu tokiam šaltyje. Pasimečiau visai,tai gal geriau kur slidinėti. g.gif jau spejau isivaizduoti kaip su tais elniais varynėsim, turiu apsispręsti greitai ,kaip suprantu galiu ir bilietų nebegauti ilgai galvodama doh.gif
Atsakyti
NA nezinau mes buvom per pacius naujus metus sniego iki juosmens buvo, ir jis visas tviskejo ale salta nebuvo tikrai, ten kazkoks klimatas kitoks, man labai labai patiko viskas atrodo kaip is kaledinio atviruko, bet tuo paciu nesalta, o su vaikais is vis turetu but super seni salti aplankykit wink.gif
Atsakyti
Jokia paslaptis visiems po ~1000lt,+dar visokioms ekskursijoms apie 200eurų kiekvienam,na čia grubiai 4u.gif Dienų tai gaunasi iš viso 6.
Atsakyti