Gal kas nors buvote Laplandijoje Kalėdoms ar naujamečiui?
Pasidalinkit įspūdžiais.
Ar galima keliauti su vaikais, ta prasme ar verta tysti juos pas tą kalėdų senį ?
Ar nevarginanti kelionė?
Aš buvau per Kalėdas. Iš tikrųjų važiavau tik todėl, kad siuntė. Nesupratau, kas ten tokio kreizovo toje Laplandijoje. O dabar - užsikabliavau. Šiemet pats prašausi, kad išsiųstų. Nes kelionė - super. Man patiko. Važiavau ir kaifavau.
Kelionė tikrai nėra varginanti. Važiavo su mumis ir vaikų krūva - mažiausiajai buvo vos pora metukų. Nei vieno zirzalo, nei vienos ašaros ar pan.
Kelionė tikrai nėra varginanti. Važiavo su mumis ir vaikų krūva - mažiausiajai buvo vos pora metukų. Nei vieno zirzalo, nei vienos ašaros ar pan.
Aš su šeima irgi sutikau Naujuosius Laplandijoje.
Važiavome su "Grūda" kelionių agentūra. Tikrai fainai buvo. Pusė autobuso vaikų, o kita pusė kaip gidas sakė "suvaikėjusių", t.y. suaugę..........
Aišku buvo šalta, Rovaniemi zoo sode net -46 šalčio buvo -tai vaikščiojome apšarmojusiais veidais ir "apšalusiais" nosies plaukeliais......... Buvome elnių fermoje ir važinėjomės su jais, "Fazer" saldainių fabrikėlyje, važinėjomės su sniego motociklais, buvome šunų fermoje, su jais irgi važinėjomės, buvome pas patį tikriausią Senį Šaltį
- jo pašte, atrakcionų parke........ Žodžiu, įdomu buvo ir suaugusiems ....... Vieną kartą manau tikrai nuvažiuoti verta - sugryžti į vaikystę
.........
Autobuse aišku nekas suaugusiems, tai jau turėkite įsidėję "velnio lašų"
, na o vaikams tikrai smagu - visą kelią rodė filmus. Dar geresnė atrakcija buvo plaukti keltais, apie 4 val. Pirmyn plaukėme su senesniu keltu, na bet atgal - tai su prieš pora mėn. paleistu keltu - buvo super, net su šokiais............
Žodžiu - neabejokite - važiuokite ............
P.S. kas įdomu - klauskite ...... Tiesa - kainos tikrai nemažos, ir mokama visur, kiek atsimėnu į elnių fermą su pasivažinėjimais suaug.20Eur, vaikams po 15 Eur, ir taip visur ...........
Taip kad teks paišlaidauti .........

Važiavome su "Grūda" kelionių agentūra. Tikrai fainai buvo. Pusė autobuso vaikų, o kita pusė kaip gidas sakė "suvaikėjusių", t.y. suaugę..........

Autobuse aišku nekas suaugusiems, tai jau turėkite įsidėję "velnio lašų"

P.S. kas įdomu - klauskite ...... Tiesa - kainos tikrai nemažos, ir mokama visur, kiek atsimėnu į elnių fermą su pasivažinėjimais suaug.20Eur, vaikams po 15 Eur, ir taip visur ...........

Laplandijoj yra super

Gamta nuostabi, ir jeigu dar ramybe patinka, tai ispudziu pakaks ilgam.
Senelio salcio bustine irgi labai faina

Tarp kitko, kol kas ir ten daba silta...Ziema veluoja, na tikekimes, kad sniego bus per Naujus, nes daug efektingiau.
Taip, kad drasiai, tikiuos ,patiks...issirinkot faina vieta

Ankstesniais metais į Laplandiją važiavę mano kolegos sakė, kad paprastai per Naujuosius ir Kalėdas būna -20 - -30 laipsnių. Pernai žemiau -10 temperatūra nenukrito. Ir dabar svarbiausia dalis: -9 Laplandijoje buvo kur kas šilčiau, nei +4 Lietuvoje.