Įkraunama...
Įkraunama...

Santaros mok-la Vilniuje

Sveiki,
Kitais metais mano dukra eis i 5 klase, galvojam apie Santaros mokykla. Pasidalinkyt savo nuomone apie sia mokykla. Gal galit patarti pas kuria mokytoja prasytis?
Atsakyti
o po kokios mokyklos eisit i Santara?
siaip geriau su pacia direktore pasikalbeti apie tai (as manau), nes ji geriausiai zino kas ir koks.
Atsakyti
O kokios bus penktokų auklėtojos? Labai faina rusų kalbos mokytoja Petrova.
Atsakyti
Pažiūrėjau, kad šiemet Petrova ir Kovzan išleidžia 12 klases, gali būti, kad paims 5 klasės. Abi mokytojos labai fainos, 5-tokams šiemet pasisieks. Net negalėčiau išskirt, kuri geresnė.
Atsakyti
Merginos, ar penktokams uniforma privaloma?
Atsakyti
Mes kitais metais eisim i 1klase,kaip ten su mokytojom,ar galima rinktis,ar paskirs,jei rinktis,tai kaip suzinot pas kuria geriau,pasidalinkit mergaites visa info prasau,galima ir per az,labai busiu dekinga.. 4u.gif
Ir aplamai kas mokosi,sakykit ar stipri mokykla,ar patenkinti?Ar yra kokiu bureliu maziesiems,prodlionke?
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2010 07 20, 13:54)
Merginos, ar penktokams uniforma privaloma?

man pasake, kad taip, dave siuvyklos kontaktus. P aukletoja bus pas mano 5oka metematikos mokytoja, griztanti is vaiko prieziuros atostogu.
Atsakyti
QUOTE(nikvik @ 2010 07 27, 08:11)
man pasake, kad taip, dave siuvyklos kontaktus. P aukletoja bus pas mano  5oka metematikos mokytoja, griztanti is vaiko prieziuros atostogu.

Jus is kurios pradines ateinat?
Atsakyti
Sveiki,kas ruosiates eiti nuo 1rugsejo i 1klase?Atsiliepkite,gal zinote kaip mokytoja G.Videiko,nerandu niekur atsiliepimu blush2.gif
Atsakyti
labai mažai info apie šią mokyklą... kas lanko? kokie atsiliepimai? mano dukra lietuvė-rusė, pavardė rusiška "sulietuvinta" - ar nėra problemų tokiems vaikams pritapti? kaip mokytojos??
Atsakyti
Sveiki, o ka konkreciai domina?
gaila tik dabar pamaciau klause apie Galina Videiko. pradiniu klasiu mokytoja. super mokytoja. ir kaip mokytoja ir kaip zmogus. jei eitume i ta mokykla drasiai lesciau pas ja.
Atsakyti
Laba diena visiems. Nuo rugsejo 1 dienos vesiu vaika i Santaros mokykla. Noreciau jusu (kas lanko) atsiliepimu. Kaip aukletojos? Mano vaikui bedeles su kalba, tai noreciau suzinoti kaip ten del to. blush2.gif Laukiu jusu atsakymu 4u.gif
Atsakyti