Kaip ir zadejau, siandien kepiau obuoliu pyraga su manais. Visos gyret, kad labai skanu, pabandziau ir as.
Ir ka jus galvojat... Nieko man is to neisejo
Viska dariau, kaip buvo parasyta recepte. Manai, miltai, cukrus, obuoliai, kepimo milteliai, sviestukas ant virsutinio sluoksnio.
Kepiau kazkur virs valandos, sluoksniu tikrai nedariau storu... Kvepejo tikrai skaniai, o kai prapjoviau ir paragavau... manai girgzdejo tarp dantu
Ka dariau ne taip?
Ir ka jus galvojat... Nieko man is to neisejo

Viska dariau, kaip buvo parasyta recepte. Manai, miltai, cukrus, obuoliai, kepimo milteliai, sviestukas ant virsutinio sluoksnio.
Kepiau kazkur virs valandos, sluoksniu tikrai nedariau storu... Kvepejo tikrai skaniai, o kai prapjoviau ir paragavau... manai girgzdejo tarp dantu

Ka dariau ne taip?
Sveikutes
Siandien radau obuoliuku temoj laumupes pyrago recepta, pabandziau, niu super skanus gavosi
Aciu jai uz receptuka
Aga1, net nezinau ka tu darej blogai
paskutinis sluoksnis sausas, tada sviestas
. Pagal viska sausi sluoksniai turejo suslapti nuo obuoliu ir sviesto 
Man is pirmo karto gavosi

Siandien radau obuoliuku temoj laumupes pyrago recepta, pabandziau, niu super skanus gavosi

Aciu jai uz receptuka

Aga1, net nezinau ka tu darej blogai



Man is pirmo karto gavosi
aga1 o negalejo nuo virsutinio sluoksnio manai butnesumirke? as tai per mazai sviesto ant virsaus uzdejau ... tai pavirsiu valiau zemen valgydama
Bet siaip kadangi net mano mamai toks saldesis patiko ir net recepto klause, tai pyagas tikrai vertas demesio
ji saldumynu beveik nevalgo

Bet siaip kadangi net mano mamai toks saldesis patiko ir net recepto klause, tai pyagas tikrai vertas demesio


As irgi taip maniau, kad tie sluoksniai sulips, juk obuoliu nepagailejau.
Ir sviestuko, manau, uzpyliau pakankamai...
Kas cia zino, kodel nepavyko?
Gerai yra sakoma, kad pirmas blynas visada prisviles
Nors pyragus esu kepusi ir anksciau, bet praktikos turbut dar truksta...nieko, pasimokysiu dar.
Ir sviestuko, manau, uzpyliau pakankamai...
Kas cia zino, kodel nepavyko?
Gerai yra sakoma, kad pirmas blynas visada prisviles

Siandien ir vel kepiau obuolini pyraga, tik jau pagal nauja recepta.
Ko reikes
200gr sviesto
200gr grietines
6 kiausiniai
1.5-2 puodeliai cukraus
1 arb. saukstelis kepimo milteliu
miltu
obuoliu
cinamono
druskos
Eiga
Kiausiniu trynius issukau su cukrumi. Tada dejau grietine, sviesta, ziupsneli drukos, kepimo miltelius. Viska isplakiau mikseriu. Po to, po truputi dejau miltus. Kiek, tiksliai negaliu pasakyti. Tol kol tesla tampa grietines tirstumo. Kiausiniu baltymus isplakiau iki standziu putu ir supyliau i tesla, viska atsargiai ismaisiau. Tesla suverciau i sviestu istepta skarda.
Obuolius (neluptus, su skurele)supjausciau skiltelemis ir sudejau skurele i virsu ant teslos, apibarsciau cinamonu.
Kepiau 220C temperaturoje apie -/+ 1 valanda.
Gal kam patiks, pabandykit. Skanaus!
Ko reikes
200gr sviesto
200gr grietines
6 kiausiniai
1.5-2 puodeliai cukraus
1 arb. saukstelis kepimo milteliu
miltu
obuoliu
cinamono
druskos
Eiga
Kiausiniu trynius issukau su cukrumi. Tada dejau grietine, sviesta, ziupsneli drukos, kepimo miltelius. Viska isplakiau mikseriu. Po to, po truputi dejau miltus. Kiek, tiksliai negaliu pasakyti. Tol kol tesla tampa grietines tirstumo. Kiausiniu baltymus isplakiau iki standziu putu ir supyliau i tesla, viska atsargiai ismaisiau. Tesla suverciau i sviestu istepta skarda.
Obuolius (neluptus, su skurele)supjausciau skiltelemis ir sudejau skurele i virsu ant teslos, apibarsciau cinamonu.
Kepiau 220C temperaturoje apie -/+ 1 valanda.
Gal kam patiks, pabandykit. Skanaus!

Sveikos
siandien kepsiu Mistikos pyraga, bet niekur neradau kiek laiko ji reikia kepti, gal kas pagelbes, nes supratimas kai paruduos man yra per tolimas , nes pyragus nelabai kepu, o dabar noriu pradeti, tad susiradau kas lengvesnio


QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 10, 15:24)
Sveikos
siandien kepsiu Mistikos pyraga, bet niekur neradau kiek laiko ji reikia kepti, gal kas pagelbes, nes supratimas kai paruduos man yra per tolimas , nes pyragus nelabai kepu, o dabar noriu pradeti, tad susiradau kas lengvesnio 


Pyragas padarytas, skeptas ir paragautas

Skaniai gavosi, tik pagal receptura mn cukraus ryskiai per daug


Sveikutes
ir as snd kepiau obuoliu pyraga labai paprasta, bet labai skanu
reikes: 6 kiausiniu, 2 nedideliu puodeliu cukraus, 2 tokiu paciu puodeliu miltu, vanilinio cukraus, obuoliu
druskytes ciut-ciut
ir kepimo milteliu sauksciuka arbatini.
Viska sumaisty ir kept... o kai jau iskepa, tada as visada istirpinu sviestuko 100g ir apslakstau pyraga, toks gaunasi slapias
O del puodeliu, tai as nelabai isivaizduoju kiek ten gramu yra, bet emiau tokius, kur mamos servyzinius puodelius senoviskus
nu tikiuosi supratot 
Skanaus




Viska sumaisty ir kept... o kai jau iskepa, tada as visada istirpinu sviestuko 100g ir apslakstau pyraga, toks gaunasi slapias

O del puodeliu, tai as nelabai isivaizduoju kiek ten gramu yra, bet emiau tokius, kur mamos servyzinius puodelius senoviskus


Skanaus

nuo šiol mano pats mėgstamiausias tai dailininkės Sigutės Ach, jo receptas buvo žmonių žurnale. THE BEST
p.s. pavyko tik iš antro karto


p.s. pavyko tik iš antro karto

gilumine> ir koks tai receptas butu?

QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 10, 17:56)
Pyragas padarytas, skeptas ir paragautas 
Skaniai gavosi, tik pagal receptura mn cukraus ryskiai per daug
ir vadovautis tuom "kol paruduos" tikrai negalima. Kepiau apie valbada, bet receptas isties labai geras ir skanus 

Skaniai gavosi, tik pagal receptura mn cukraus ryskiai per daug


Kepu mažiau nei valandą. Gal kokių 30-40 min.
Cukraus tai jo, jei su saldžiais obuoliais ar kriaušėm daugokai (nors MB sako, kad mažai

