Kiekviena šeštadienį 12 val. (pradedant spalio 10 d.) Asmenybės sąmoningumo ugdymo centre (K. Kalinausko 2b, Vilnius)rengiami susitikimai su GYDUOLIU VITALIJUMI. Tai unikalus fenomenas- žmogus, per kurį Dievas suteikia išgijimą nuo įvairių susirgimų, negalvimų. Susitikimų metu bendrausime įvairiomis Jus dominančiomis temomis Nuo Iki... Bus atsakyta į visus kilusius klausimus.
PER Gyduolį Vitalijų DIEVAS TIESIOGIAI GYDO SIELĄ
TIK PAGIJUS SIELOS PAŽEIDIMAMS - ĮMANOMAS SVEIKATOS ATSISTATYMASVYKSTA ĮVAIRŪS PASVEIKIMAI - onkologinės,cukraligė,nevaisingumas, skydliaukė, artritas kt......
Atvykti su patogiais drabužiais ir patiesaliuku atsisėsti ant žemės.
Tel. pasiteiravimui 862059500.
Daugiau informacijos www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt
asmeniškai aš,labai skeptiškai žiūriu į tokius,,dievo pasiuntinius,,
manau tai paprasčiausias žmonių mulkinimas,atsiprašau,jeigu kam nepatiks mano nuomonė.

QUOTE(dzeine01 @ 2009 10 09, 13:55)
asmeniškai aš,labai skeptiškai žiūriu į tokius,,dievo pasiuntinius,,
manau tai paprasčiausias žmonių mulkinimas,atsiprašau,jeigu kam nepatiks mano nuomonė.

Kaip sakoma, nepabandzius-nesuzinosi

Juk geriau viena karta pamatyti, negu simta kartu perskaityti

Įpatingai gerai gydo smegenų likučius.

Jei kas nueisit-pasidalinkit įspūdžiais

QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2009 10 09, 14:07)
net nesiruošiu bandyti

QUOTE(dzeine01 @ 2009 10 09, 16:18)
Nu kodėl taip

Argi tai ne gėris

QUOTE(Laiminge @ 2009 10 09, 12:46)
Kiekviena šeštadienį 12 val. (pradedant spalio 10 d.) Asmenybės sąmoningumo ugdymo centre (K. Kalinausko 2b, Vilnius)rengiami susitikimai su GYDUOLIU VITALIJUMI. Tai unikalus fenomenas- žmogus, per kurį Dievas suteikia išgijimą nuo įvairių susirgimų, negalvimų. Susitikimų metu bendrausime įvairiomis Jus dominančiomis temomis Nuo Iki... Bus atsakyta į visus kilusius klausimus.
TIK PAGIJUS SIELOS PAŽEIDIMAMS - ĮMANOMAS SVEIKATOS ATSISTATYMASVYKSTA ĮVAIRŪS PASVEIKIMAI - onkologinės,cukraligė,nevaisingumas, skydliaukė, artritas kt......
Jam nobelio premija uz gerus darbus matyt issiust reikia , tik auros kainos gazdina

Net aurai pinigų gaila, ot skūpumas

Turiu vieną prašymą ponui meduoliui...tfu, gyduoliui. Ar pažaidęs su mano smegenim, galėtų man pašnibždėt laimingo loterijos bilieto skaičius?
Skolinga nelikčiau....Ir aura būtų patenkinta, ir aš, ir meduolis...tfu tu,
gyduolis.

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2009 10 09, 19:48)
Turiu vieną prašymą ponui meduoliui...tfu, gyduoliui. Ar pažaidęs su mano smegenim, galėtų man pašnibždėt laimingo loterijos bilieto skaičius?
Skolinga nelikčiau....Ir aura būtų patenkinta, ir aš, ir meduolis...tfu tu,
gyduolis. 

Jums aurą reikia tam tikslui sutaisyti, na sėkmei, aišku gerai būtų, kad auros sutaisymo vertė būtų mažesnė nei laimėjimas, na nors kažkiek.

Atsiprašau, čia tik mano nuomonė, aš ne gyduolis, galiu klysti.