Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir įtaka pastojimui

QUOTE(tokia profesija @ 2010 05 26, 15:55)
Dijav, kaip jūs? Jaučiuosi taip, lyg mūsų pokalbis nutrūko nepasibaigęs.. Ką mąstot? Kaip jaučiatės jūs?

ne ne nenutrūko....bet šiandien tiek dauk rašau ir diskutuoju...tiek dauk apie save pasakiau...net galvą siaubingai įsiskaudėjo....nuo minčių pertekliaus...o dar gi dirbu blush2.gif mirksiukas.gif ...dar vis tobulinu magistro kalba.....dar telefonu sneku.....įvairius darbus visiems sudiktuoti......ir t.t.
Tiek dauk gavau čia šiandien patarimų, pastabų ir t.t...........turiu dabar šiek tiek laiko apmastyti.............
Po šiandienos pokalbių esu įsitikinus,kad oi nelengva man bus pirmus kartus pas psichologę......nu save galėčiau įvardinti kad esu "ežiukas su dideliais spygliukais plius apsiviniojusi storą vielą keliais sluoksniais, kad niekas per arti prie manęs nelįstų"......
Man kaip minėjau sunku ištraukti iš ten giliai giliai viską...o traukti yra ką..................
Dėl skyrybų -faktas, kad tūri įtakos........visada jausiu kaltę,kad palikau šitą žmogų................praėjo 15m....bet vis dar skaudą...............vėlgi atrodo,kad nenoriu apie tai šnekėti.....nes prasideda kaltinimai sau: nesubegėjai, nesupratai, nematei, neįvertinai,pasielgei visiškai nepagalvotai ir t.t......................nors dabar tas žmogus yra be galo laimingas..turi šeimą, sūnų ...mes nesame priešai...jis man neturi jokių priekaištų...................vis tiek jaučiu kaltę,kad taip pasielgiau...
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2010 05 26, 16:23)
Taip, tiesa, kabučių nereikėjo, pacitavau netiksliai  4u.gif Bet atsakymas tas pats - kad ir kokia būtų jūsų ar Dijos patirtis, šansai 50/50...


Betgi aš nekalbu apie šansus. Viską, ką rašiau, rašiau tik su mintimi apie emocinę būseną. Apie DijosV dabartinę ir apie savo patirtis būtent emocijų plotmėj.
Ežiukas su vielom. Taiiiip, esu ten buvus.
Ir būtent šitoj plotmėj tenka ilgai (laike) ir gan sunkiai dirbti, kad rezultatai būtų ryškūs.
Ką Dijav dabar ir pradės daryti. Ir linkiu įveikti sklandžiai 4u.gif

Atsakyti
Dijav, jūs tikrai šiandien labai daug atsivėrėt ir aš jokiu būdu nespaudžiu daryti dar daugiau. Tiesiog domiuosi kaip jaučiatės. Emociškai nelengva diena jums buvo..
Jeigu norite save geriau pažinti, pas psichologę tikrai teks daug ir nuoširdžiai dirbti.
Ar skyrybos turi įtakos nepastojimui - iš anksto sunku pasakyti; paprastai jeigu po konsultacijų pastojama, atgaline data padarome išvadą, kad priežastys galėjo būti ir psichologinės. Tik yra keletas psichologinių nepastojimo rizikos veiksnių, tarp jų ir nepavykusi pirmoji santuoka ir skausmingos skyrybos...

Pailsėkit. Šaunuolė smile.gif
Atsakyti
Dijav,man irgi labai smagu,kad siandien tiek issikalbejai 4u.gif Taip bekalbant kartais atsakymai i savus klausimus,sprendimai patys ateina..
Atsakyti
Švilpa,aš supratau, kad jūs kalbat apie emocijas... Tiesiog bandau tarp eilučių perskaityti tai, apie ką žmogus nutyli... Galbūt šįkart nepataikiau...
Man tikrai įstrigo sakinys "vargu, ar situacija labai pasikeis. Bent jau ne greitai". Tai parodo jūsų dabartinę emocinę būseną. Bet taip nebūtinai bus su Dijav, o antra, emocijas mes kuriame ir jaučiame patys, jei norėsim, dirbsim su tuo, emocinė situacija pasikeis, tikrai nebūtina dėl to keliauti į Afriką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2010 05 26, 16:47)
Ir būtent šitoj plotmėj tenka ilgai (laike) ir gan sunkiai dirbti, kad rezultatai būtų ryškūs.

Tikrai taip, sutinku, kad reikia sunkiai dirbti. Ir situacija tikrai gali pasikeisti, nėra viskas taip beviltiška..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokia profesija: 26 gegužės 2010 - 17:43
QUOTE(Švilpa @ 2010 05 26, 16:03)
............
O dėl kalbėjimo prie vyno  lotuliukas.gif  baisingai mėgstu pati klausytis mirksiukas.gif

Švilpa, būtų šaunu prigerti to vyno ant žalios pievelės ir kalbėtis apie viską kas gražu gyvenime - nebūtinai apie problemas wub.gif Pvz. apie keliones.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 05 26, 18:45)
Švilpa, būtų šaunu prigerti to vyno ant žalios pievelės ir kalbėtis apie viską kas gražu gyvenime - nebūtinai apie problemas  wub.gif Pvz. apie keliones.

Apie keliones ir aš prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
sveikos, jungsiuos pas jus, siandien siaubingai blogai, per asaras vos matau ka rasau sad.gif bet as ryt susikaupsiu ir pameginsiu perskaityt visa jusu temute, gal rasiu geru minciu pas jus ir galesiu jas pritaikyti sau.
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2010 05 26, 18:51)
sveikos, jungsiuos pas jus, siandien siaubingai blogai, per asaras vos matau ka rasau sad.gif bet as ryt susikaupsiu ir pameginsiu perskaityt visa jusu temute, gal rasiu geru minciu pas jus ir galesiu jas pritaikyti sau.

Amelyte,tikrai rasi geru minciu sau 4u.gif Pataikei ten ,kur reikia. Pailsek siandien,o ryt bus nauja diena..
Atsakyti
Labas, amela, kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2010 05 26, 19:10)
Labas, amela, kas nutiko?


nezinau jau net kaip tai ivardinti... po ilgu planavimo metu (aisku buna ir ilgiau kitom) bet pirma karta turbut per visa ta laika sitaip ziauriai paluzau sad.gif trumpa istorija : 3metai planavimo, jo tarpe vienas persileidimas, ir viso dabar jau 9 nepasisekes iui. Priverstine pertrauka visai vasarai...turbut tas ir palauze-zinojimas kad nieko nebegaliu bandyti..nemoku buti ramybes busenoj ir nieko nedaryt siekiant savo tikslo.
Atsakyti