QUOTE(monkey @ 2011 01 19, 18:27)
Man skaniausios salotos:
Supjaustyto sviezio mozarelo surio skilteles (toks kur surime buna) perdedu pomidoro skiltelemis, uzpilu siek tiek alyvuogiu aliejaus ir pabarstau baziliko (sviezio arba dziovinto) ir valgau su paskrudintu batonu....paprasta, skanu ir graziai atrodo
Tai va Italijoje darome taip bruscetti. Gabaliukai pomidorus su maisyti si alyvuogiu aliejumi ir druskos,pipiru,origano ir rucola viska sumaisyti ir deti ant gabalieliu paskrudintos duonos. o mozarela atskirai valgoma pire ju vadinama viskas antipasto, valgome pries paghrindini maista kaip uzkandi.
Papildyta:
QUOTE(Algertina @ 2011 01 28, 16:40)
Tai va Italijoje darome taip bruscetti. Gabaliukai pomidorus su maisyti si alyvuogiu aliejumi ir druskos,pipiru,origano ir rucola viska sumaisyti ir deti ant gabalieliu paskrudintos duonos. o mozarela atskirai valgoma pire ju vadinama viskas antipasto, valgome pries paghrindini maista kaip uzkandi.
Ir dar keli receptukai is Italijos.
1. tunas is skardines
pomodorai gabalikais supjaustyti
raudonas svogunas supjaustitas siaudeliais
druskos,pipiru
alyvu alijaus
viska sumaisyti.
2. rucola apslakstyti tik su citrinos sultimi ir sumaisyti su alyvu aliejumi biski druskos valgome dazniausia prie kepos ant zariju mesos.
3. zvezia morka supjaustyti ant smulkios tarkos
Krabu lazdelius su ranka suplesyti siaudeliais
majonezas
citrinos sulcio apslakstyti
biski druskos.
viska sumaisyti
4. tunas is skardines
virta bulve sutrinta per mesmale arba smulkiai supjaustyti kubeliais
marinotas agurkas
marinota morka
majonezas
druskos biski
viska sumaisyti.
SKANAUS !!!