Šiandieną gaminau žuvies salotas, skubu dalintis šiuo receptuku su jumis.
Taigi, mums reikės:
2 karšto rūkymo lydekaičių ( ne per didžiausių, nebent jūsų šeimyna labai alkana

4 virtų kiaušinių
Raugintų/ marinuotų agurkų ( priklauso nuo kiekvienos skonio)
Marinuotų mažų svogūniukų
Fermentinio sūrio.
Majonezo
Pipirų
Paruošimas:
Kiaušinius išverdame, supjaustome, žuvį atskiriame nuo kaulo, suplėšome mažais gabaliukais, supjaustom agurkus, sudedame svogūniukus (aš pjoviau juos per pusę), užtarkuojame sūrio, sumaišome su majonezu, apibarstome pipirais, viską gerai išmaišome.
Skanaus

P.S. Salotas galima palaikyti šaldytuve, kad būtų skanesnės.
Tai gi dar kartelį gero apetito
