Šiandiena ruošiau tokias salotas:
ridikėliai+agurkai+svogūno laiškai+ridikėlių lapai.+aitrioji paprika.
prieskoniai:
krapai+bazilikas+mairūnas{dž.}+baltieji pipirai.
užpilas:
cirtinos sultys+alyvuogiu aliejus.
Nepaprastai gaivios,pavasariškos
neseniai buvau aptikusi salotas, gal Ules
vienintele dalyka prisimenu kad ten ieidinejo makaronai ryziniai
nu niekaip nerandu, gal kas pagelbes




as siandien dariau tokias laabai skanias :
braskes
mozarelos suris
icebergo salota
spinatai
rukolos salotos labai
viska sumaisom supjauste, salotas suplesom. Padazas: grudetu garstyciu saukstas, dvieju apelsinu sultys, puses citrinos sultys ir saukstas alyv.aliejaus. Sumaisius padaziuka, viska ant virsaus ir skanaus !!
braskes
mozarelos suris
icebergo salota
spinatai
rukolos salotos labai
viska sumaisom supjauste, salotas suplesom. Padazas: grudetu garstyciu saukstas, dvieju apelsinu sultys, puses citrinos sultys ir saukstas alyv.aliejaus. Sumaisius padaziuka, viska ant virsaus ir skanaus !!

QUOTE(Džigė @ 2011 04 19, 20:25)
neseniai buvau aptikusi salotas, gal Ules
vienintele dalyka prisimenu kad ten ieidinejo makaronai ryziniai
nu niekaip nerandu, gal kas pagelbes





Didesnese parduotuvese ziurekit


QUOTE(due drops @ 2011 04 20, 01:08)
šiaip aš pagalvojau, ,kad ji recepto ieško

QUOTE(mindaiva @ 2011 04 20, 15:13)
as jo ir ieskau


QUOTE(Džigė @ 2011 04 20, 16:27)
tai gal ten ne Ulės, o šitos? http://www_neringa-b...salotos-ii.html
QUOTE(Džigė @ 2011 04 20, 16:27)
O velnias,galvojau ryziu makaronu nerandat

QUOTE(mindaiva @ 2011 04 20, 18:03)
Labai aciu






Papildyta:
QUOTE(due drops @ 2011 04 20, 18:47)
nieko tokio, zinosiu kad sie skanus kai prireiks


QUOTE(safranas.sss @ 2011 04 29, 07:56)
Dariau paprastas su agurkais, pomidorais, mocarela, violetiniais bazilikais ir balzamiku, tik gražiau padėliot bandžiau.
O kitos: trinti burokėliai su česnakais ir rikota, agurkai ir rūkyta lašiša.




O kitos: trinti burokėliai su česnakais ir rikota, agurkai ir rūkyta lašiša.


o galima placiau?

zali ar virti burokeliai, agurkai zali ar marinuoti, koks padazas?
