Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

Maniškė auga ant šiaurinės palangės ax.gif
Atsakyti
Na...mano senoji dracena augo ant šiaurinės palangės, už kurios dar stiklintas balkonas buvo...Tai tikrai trūko šviesos, augo šiaip vešli vešli, bet ilgainiui iškreivėjo..Taip ir palikau senuos namuos..
Naujoji drakono auga ant rytinės palangės, bet pats langas - kampas, tai šviesa iš dviejų pusių..Na, akivaizdus skirtumas matyti, kaip ta gėlė mėgsta šviesą (ne saulę!). Matosi net, kur iš "parduotuvės" laikotarpio l- apai gerokai skurdesni, tamsesni, mažesni, retesni. Reikės kada pagaliau prisiruošt parodyt ką auginu.. ax.gif
Atsakyti
Violeta*, lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Padekite verysad.gif . Mano dracena meta daug lapu. Lapai turi geltonos demes, visi lapai nuleidusios. Dabar pradejo kristi ir zali lapai. perstaciau i kita vieta(stovejo prie lango), persodinau, tikiuosi pageres. Ka daryti? dracenai jau 10 metu, ir ji apie 2 m. ilgio.
Atsakyti
QUOTE(a.svetulia @ 2009 11 11, 23:12)
Padekite  verysad.gif . Mano dracena meta daug lapu. Lapai turi geltonos demes, visi lapai nuleidusios. Dabar pradejo kristi ir zali lapai. perstaciau i kita vieta(stovejo prie lango),  persodinau, tikiuosi pageres. Ka daryti? dracenai jau 10 metu, ir ji apie 2 m. ilgio.

Gal pas Tave kambaryje labai karšta g.gif - visai neseniai apie tai diskutavome, pasakaityk kelis puslapius atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
O į kokį vazoną geriausia draceną sodint? g.gif
Atsakyti
..Paprastai į aukštą, cilindro formos..
Atsakyti
Bet ji visada augo prie lango,ir neko jai ne buvo rolleyes.gif Viskas prasidejo pavasari,as tada pradejau ir purskyti jos lapus ir laistyciau su premone "skoraja pomosc",vasara isnesiau i balkona g.gif .Vistek jai blogai verysad.gif
Atsakyti
Maniškė drakono dracena..Tikro pavadinimo nežinau..

kaip matot, bėda, ruduoja lapų galiukai..Nesuprantu - lieju normaliai, ant naujų lapų nėr, paskui ima ryškėt..Imu įtarinėt kokią nors ligą..ką daryt?
Atsakyti
Maniškės taip pat kai kurių lapų galiukai parudavę, bet pagalvojau, gal dėl laistymo g.gif
Atsakyti
Galvojau,kad as viena nesusitariu su dracenom doh.gif Pas mane siluma taupymo rezimu svetainej,tai ,mislijau,per salta g.gif DAR BE SILDYMO TREJETA dienu teko pabuti,vos keli laipsniai,tai dabar kaip vistas galima pesti -meta lapus. schmoll.gif
Atsakyti
Aš taip pat turiu bėdų su dracenute verysad.gif jau keli mėnesiai ji vis meta lapus. Stovėjo kambary, kuriam tik apie +16, tai įtariu, kad peršalo? verysad.gif
Atsakyti