Maniškė auga ant šiaurinės palangės

Na...mano senoji dracena augo ant šiaurinės palangės, už kurios dar stiklintas balkonas buvo...Tai tikrai trūko šviesos, augo šiaip vešli vešli, bet ilgainiui iškreivėjo..Taip ir palikau senuos namuos..
Naujoji drakono auga ant rytinės palangės, bet pats langas - kampas, tai šviesa iš dviejų pusių..Na, akivaizdus skirtumas matyti, kaip ta gėlė mėgsta šviesą (ne saulę!). Matosi net, kur iš "parduotuvės" laikotarpio l- apai gerokai skurdesni, tamsesni, mažesni, retesni. Reikės kada pagaliau prisiruošt parodyt ką auginu..
Naujoji drakono auga ant rytinės palangės, bet pats langas - kampas, tai šviesa iš dviejų pusių..Na, akivaizdus skirtumas matyti, kaip ta gėlė mėgsta šviesą (ne saulę!). Matosi net, kur iš "parduotuvės" laikotarpio l- apai gerokai skurdesni, tamsesni, mažesni, retesni. Reikės kada pagaliau prisiruošt parodyt ką auginu..

Violeta*, lauksime foto

QUOTE(a.svetulia @ 2009 11 11, 23:12)
Padekite
. Mano dracena meta daug lapu. Lapai turi geltonos demes, visi lapai nuleidusios. Dabar pradejo kristi ir zali lapai. perstaciau i kita vieta(stovejo prie lango), persodinau, tikiuosi pageres. Ka daryti? dracenai jau 10 metu, ir ji apie 2 m. ilgio.

Gal pas Tave kambaryje labai karšta

O į kokį vazoną geriausia draceną sodint?

..Paprastai į aukštą, cilindro formos..
Maniškė drakono dracena..Tikro pavadinimo nežinau..
kaip matot, bėda, ruduoja lapų galiukai..Nesuprantu - lieju normaliai, ant naujų lapų nėr, paskui ima ryškėt..Imu įtarinėt kokią nors ligą..ką daryt?
kaip matot, bėda, ruduoja lapų galiukai..Nesuprantu - lieju normaliai, ant naujų lapų nėr, paskui ima ryškėt..Imu įtarinėt kokią nors ligą..ką daryt?
Maniškės taip pat kai kurių lapų galiukai parudavę, bet pagalvojau, gal dėl laistymo

Galvojau,kad as viena nesusitariu su dracenom
Pas mane siluma taupymo rezimu svetainej,tai ,mislijau,per salta
DAR BE SILDYMO TREJETA dienu teko pabuti,vos keli laipsniai,tai dabar kaip vistas galima pesti -meta lapus.

Aš taip pat turiu bėdų su dracenute
jau keli mėnesiai ji vis meta lapus. Stovėjo kambary, kuriam tik apie +16, tai įtariu, kad peršalo?